Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 12.03.2018 o 19:25, Tyś(ka) napisał:

Jak tam, Nesiu - wypatrzyłaś już może wiosnę?

Teraz już chyba naprawdę zbliża się, bo Neska potrafi wygrzebać w sianie zielone źdźbła trawy. A jak jest wtedy zadowolona!

• Upvote 1
Posted

Neśka nareszcie szczęśliwa - może wybierać w trawce, nie musi grzebać w jej poszukiwaniu we wszechobecnym sianie. Korzysta w tego przy każdej okazji. Brakowało jej tego.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Mój też się cieszy z trawki :)

Czyli Nesia jest ciepłolubna?

Fakt - lubi ciepło. Ale zima jej niestraszna. Śnieg też lubi.

Posted

DzieńBardzoDobry! zostawiam niedzielne serdeczności dla wszystkich buzki.gif i lecimy gdzieś ... do lasu, szkoda w taki piękny dzień siedzieć w domu, niech się moja sunia wybiega :)  Miłej niedzieli ,Wszystkim życzę :)

• Like 1
Posted
18 godzin temu, Nesiowata napisał:

Chyba jednak schowam łopatę do śniegu.

Koniecznie schowaj! .. już tylko, Słoneczka życzę ,tego w sercu i za oknemslonko.gif

• Like 1
Posted

Witamy u Nesi, piątek....trzynastego27.gif  Milusiego piąteczku ,wszystkim życzę ;)  we Wrocławiu nawet niebo się troszeczkę zachmurzyło, ale pogodę ducha , mam zachowaną!...jak na raziez_jezorem.gif

Posted

Dziękujemy - u nas  przez cały dzień piękna pogoda. Mimo, że rano było chłodno - szybko zmieniała się temperatura. Wprawdzie jest wiatr, ale jest przyjemnie.

Posted

We Wrocławiu, też troszeczkę postraszyło!  w śródmieściu koło mnie ledwo kapnęło deszczykiem ,ale podobno na kozanowie ,była solidna burza!  dzisiaj pięknie świeci słoneczko ale jakby trochę chłodniej!  słoneczka wszystkim życzę, głaski dla całego stadkapies.gif