LadyK Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [CENTER]Śliczne fotki :loveu: A Xena to już taaaka wielka :loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Moniskaa Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='globalnydog193']Ale sliczne zwierzaki :loveu: I wreszcie Skayperek:loveu: A oni sie juz przyjaznią ze soba?? No i chyba trzeba bedzie jednego "ulepszyc", bo jak Xenka cieczki dostanie to bedzesz miala texas;) Przed pierwszą cieczką właśnie boje sie Xene styrelizować..poczytałam troche o tym na dogo.. Owczarkowa dzięki ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 http://i36.tinypic.com/121wwzr.jpg O rany, jaka Xena już wielka! :-o :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Też bym nie sterylizowała przed pierwszą cieczką. ;) Quote
Anetka83 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dzień dobry :) przyszłam się przywitać i zostawić głaski dla zwierzaków :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Anetka83 napisał(a):dzień dobry :) przyszłam się przywitać i zostawić głaski dla zwierzaków :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ojojoj ile fotencji :loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiem, które zacytować:diabloti: Widzę,że masz smyczkę odblaskową, ja poluje na obróżkę.:evil_lol: Quote
Moniskaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Ojojoj ile fotencji :loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiem, które zacytować:diabloti: Widzę,że masz smyczkę odblaskową, ja poluje na obróżkę.:evil_lol: jak kupowałam to dopiero w trakcie uzytkowania zajazyłam ze to odblaskowa :evil_lol: kupiona oczywiście u Taks:loveu::lol: Quote
Amor Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wpadamy z Rewizytą :multi:... http://i34.tinypic.com/2pycfwj.jpg Xena jest cudowna i taka duża... :loveu: Wygłaskać ode mnie ! :cool3: Quote
Moniskaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Amor']Wpadamy z Rewizytą :multi:... http://i34.tinypic.com/2pycfwj.jpg Xena jest cudowna i taka duża... :loveu: Wygłaskać ode mnie ! :cool3: Dzięki ;):loveu: Witamy w galerii!:multi: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Świetny banerek! :cool3: :p Ale przydałyby się nowe fotki? :cool3: :mad: Quote
Moniskaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Świetny banerek! :cool3: :p Ale przydałyby się nowe fotki? :cool3: :mad: hihih :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Witam zwierzyniec, jestem chyba pierwszy raz :) Widać jak panienka urosła :D :loveu: http://img363.imageshack.us/img363/5602/p1050948xz9.jpg http://i36.tinypic.com/121wwzr.jpg Quote
Moniskaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dziękuje wszystkim, fotki nie wiem kiedy będą. Mam złe wiadomości :placz: Dzisiaj gdy wychodziłam z domu znalazłam przed schodami (do wejścia) Huntera! Leżał tak dziwnie łapki przednie tak wysuniete do przodu a tylnie do tyłu...:-( Widok okropny, był jeszcze mokry.. nie wiem co sie mogło stać ale podejżewałam, że jakiś samochód mógł go może stuknąć. Zadzwoniłam do lecznicy i po 2 minutach przyjechał młody weterynarz. Sprawdził czy reguje na zapalniczke i czy patrzy na nią.. nie reagował. Powiedział że musiał się czymś zatruć.. Ma powiększoną śledzione i raczej temu zrobił się gruby..Zapytałam czy wyjdzie z tego dał mi do zrozumienia że raczej nie.. Powiedzial jeszcze żeby koło niego połozyć coś ciepłego..bo się wyziębił (mierzył temperature), więc z mamą zrobiłysmy tak że śpi w kartonie, na ubraniach..na to karton drugi obciety z jednej strony i na ten karton poduszka elektryczna dająca ciepło. Weterynarz całkiem w porządku, dał dla kota lek przeciw wstrząsowy i zapłaciliśmy 20 zł. Myślałam że bedzie więcej bo za same witaminy dla Xeny zapłaciłam 30zł. Hunter, nie ruszał się w ogóle a teraz jak sprawdzałam to juz daje rady głową podnieśc. Nie wytrzymałam i przy weterynarzu sie rozwyłam :placz: prosze trzymajcie kciuki ... może stanie się cud.. Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ojej :( Trzymam, trzymam, mam nadzieje, że wyjdzie z tego... Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 biedny ;( trzymam kciuki za niego. Quote
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 biedaczek...:-( trzymam kciuki, będzie dobrze:cool1: PS my tu pierwszy raz, fajny zwierzyniec;) Quote
LadyK Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [CENTER]Trzymamy kciuki, napewno wyjdzie z tego :thumbs: [/CENTER] Quote
shirrrapeira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Trzymamy kciuki bardzo mocno, biedna psinka. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Quote
Moniskaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Dziękuje wszystkim, poradźcie jak kot nie chce jeść to co mam zrobić? Już 2 dzień bez jedzenia...co mam zrobić? Wode pije tylko jak mu strzykawką wleje.. :-( p.s shirrrapeira Hunter to kot ;) Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ojejku, trzymam kciuki za Hunterka z całych sił. :kciuki: :kciuki: A jeśli nie chce jeść, to wydaje mi się, że trzeba będzie podać kroplówkę. Zapytaj weta najlepiej. :roll: Quote
Recommended Posts