Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='globalnydog193']Ale sliczne zwierzaki :loveu: I wreszcie Skayperek:loveu:
A oni sie juz przyjaznią ze soba?? No i chyba trzeba bedzie jednego "ulepszyc", bo jak Xenka cieczki dostanie to bedzesz miala texas;)
Przed pierwszą cieczką właśnie boje sie Xene styrelizować..poczytałam troche o tym na dogo..

Owczarkowa dzięki ;)

• 3 weeks later...
Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Ojojoj ile fotencji :loveu::loveu::loveu:

Nawet nie wiem, które zacytować:diabloti:

Widzę,że masz smyczkę odblaskową, ja poluje na obróżkę.:evil_lol:

jak kupowałam to dopiero w trakcie uzytkowania zajazyłam ze to odblaskowa :evil_lol:
kupiona oczywiście u Taks:loveu::lol:

Posted

Dziękuje wszystkim, fotki nie wiem kiedy będą.

Mam złe wiadomości :placz:
Dzisiaj gdy wychodziłam z domu znalazłam przed schodami (do wejścia) Huntera! Leżał tak dziwnie łapki przednie tak wysuniete do przodu a tylnie do tyłu...:-( Widok okropny, był jeszcze mokry.. nie wiem co sie mogło stać ale podejżewałam, że jakiś samochód mógł go może stuknąć.
Zadzwoniłam do lecznicy i po 2 minutach przyjechał młody weterynarz.
Sprawdził czy reguje na zapalniczke i czy patrzy na nią.. nie reagował. Powiedział że musiał się czymś zatruć.. Ma powiększoną śledzione i raczej temu zrobił się gruby..Zapytałam czy wyjdzie z tego dał mi do zrozumienia że raczej nie.. Powiedzial jeszcze żeby koło niego połozyć coś ciepłego..bo się wyziębił (mierzył temperature), więc z mamą zrobiłysmy tak że śpi w kartonie, na ubraniach..na to karton drugi obciety z jednej strony i na ten karton poduszka elektryczna dająca ciepło.
Weterynarz całkiem w porządku, dał dla kota lek przeciw wstrząsowy i zapłaciliśmy 20 zł. Myślałam że bedzie więcej bo za same witaminy dla Xeny zapłaciłam 30zł.
Hunter, nie ruszał się w ogóle a teraz jak sprawdzałam to juz daje rady głową podnieśc.
Nie wytrzymałam i przy weterynarzu sie rozwyłam :placz: prosze trzymajcie kciuki ... może stanie się cud..