Moniskaa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 globalnydog193 napisał(a):Śliczne psiaczki:loveu: A nie zastanawiałaś sie nad kastracją Skaypera? Podejrzewam, że po niej byłby bardziej karny. nie, nie chcem go kastrować. Quote
Moniskaa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 globalnydog193 napisał(a):Czemu???:roll::roll: nie mamy zwyczaju kastrować psów...a poza tym nie mam potrzeby żeby go kastrować... i nie wiem czy takie zabiegi wykonuje się u nas w lecznicy.. Quote
dog193 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Tak tylko napisałam, bo wtedy mogłabys go puszczać razem z Xeną bez obaw, że ci zwieje, bo poczuł jakas cieczkę... Quote
Moniskaa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 globalnydog193 napisał(a):Tak tylko napisałam, bo wtedy mogłabys go puszczać razem z Xeną bez obaw, że ci zwieje, bo poczuł jakas cieczkę... Wiesz z obawy Skaypera do Xeny to ja nie mam :cool3: bo to o na za nim biega jak oszalała a on ucieka i się denerwuje :evil_lol:, a boje sie go spuszczać, bo nie chcem żeby stała sie jakaś krzywda, żeby nikogo nie ugryzł bo mam płot w ktorym pies moze swobodnie wyjsc.. Quote
Moniskaa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Zdjęcia Huntera które zachowały się w telefonie (niektóre w słabej jakości) Quote
Moniskaa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 http://i41.tinypic.com/34r95z9.jpg Z ostatnich chwil, w chorobie (miałam jakieś złe przeczucia, to zdjęcia zrobiłam): koniec. Quote
Moniskaa Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 To tak na dzień dobry 3 fotki.. ;););) Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [CENTER]Dzień dobry, już południe więc jeszcze trzy fotki na popołudnie się należą :diabloti::evil_lol:[/CENTER] Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Owczarkowa napisał(a):Dzień dobry, już południe więc jeszcze trzy fotki na popołudnie się należą :diabloti::evil_lol: właśnie ... mogą być nie tylko trzy. :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniskaa Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 hihi może będą wieczorkiem... jak uda mi się zrobić ;) wczoraj próbowałam zrobić fotke Xeny i Skaypera razem, jak się bawią ale nie wychodziły :lol: wszystki rozmazane:evil_lol: NUTELLASTELLA witamy w galerii :multi: fajny masz nick ;) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='moniska']hihi może będą wieczorkiem... jak uda mi się zrobić ;) wczoraj próbowałam zrobić fotke Xeny i Skaypera razem, jak się bawią ale nie wychodziły :lol: wszystki rozmazane:evil_lol: NUTELLASTELLA witamy w galerii :multi: fajny masz nick ;) a dziękuje bardzo ;-) a nick to już ja sama wymyślałam. :lol: wiesz co oznacza? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://i43.tinypic.com/16bk0fr.jpg Faaaajne, wieczorem robiłaś czy taka fotka jest?:cool3: Quote
Moniskaa Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA- nie wiem, powiesz mi? :cool3: Paulina_mickey- tak wieczorkiem :p Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 moniska napisał(a):NUTELLASTELLA- nie wiem, powiesz mi? :cool3: Mój nick oznacza - GWIAZDA NUTELLI! :cool3::cool3::loveu: a masz bardzo ładny bannerek? ty robiłaś? :cool3: Quote
Bewarka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Śliczne focisze :loveu: Szkoda tylko, że są takie ciemne ;) Quote
LadyK Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a): a masz bardzo ładny bannerek? ty robiłaś? :cool3: Przyznam się, że to ja :oops::evil_lol: Już wieczór minął wczorajszy :eviltong: Fotki chcemy :diabloti: Quote
Moniskaa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dzięki wszystkim. Fotek nie mam ale zobaczycie nadrobie to :cool3::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 moniska napisał(a):dzięki wszystkim. Fotek nie mam ale zobaczycie nadrobie to :cool3::evil_lol: Co tam u Was słychać?? Quote
Moniskaa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Co tam u Was słychać?? Wszystko ok...śnieg ponownie nas przywitał...brr zimno:eviltong: ale i zatem fajnie bo 14 stycznia urodziny moje są:cool3: lubie jak tego dnia jest śnieg ;)Chyba nic poza tym sie nie dzieje ;) na laptopie internet mi nie chodzi..a na tym kompie jestem tylko w wyjątkowych sytuacjach, bo jest rodziców. Więc jak jutro tez nie bedzie chodził to fotek może nie być.. :-( Quote
Moniskaa Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 dziewczyny słuchajcie, mam zdjęcia troche porobiłam, ale nie mam kompletnie czasu...:-( wczoraj był internet i miałam wkleić ale też coś mi wypadło. A dzisiaj musze sie nauczyć z biologii :cool1: 3 tematy bo trzeba poprawić ocene na półrocze. Znając życie naucze się pięknie ładnie i przy odpowiedzi się zestresuje i zapomne.. :placz: Quote
Recommended Posts