Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Śliczne psiaczki:loveu:
A nie zastanawiałaś sie nad kastracją Skaypera? Podejrzewam, że po niej byłby bardziej karny.

nie, nie chcem go kastrować.

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu???:roll::roll:

nie mamy zwyczaju kastrować psów...a poza tym nie mam potrzeby żeby go kastrować... i nie wiem czy takie zabiegi wykonuje się u nas w lecznicy..

Posted

Tak tylko napisałam, bo wtedy mogłabys go puszczać razem z Xeną bez obaw, że ci zwieje, bo poczuł jakas cieczkę...

Wiesz z obawy Skaypera do Xeny to ja nie mam :cool3: bo to o na za nim biega jak oszalała a on ucieka i się denerwuje :evil_lol:, a boje sie go spuszczać, bo nie chcem żeby stała sie jakaś krzywda, żeby nikogo nie ugryzł bo mam płot w ktorym pies moze swobodnie wyjsc..

Posted

hihi może będą wieczorkiem... jak uda mi się zrobić ;) wczoraj próbowałam zrobić fotke Xeny i Skaypera razem, jak się bawią ale nie wychodziły :lol: wszystki rozmazane:evil_lol:

NUTELLASTELLA witamy w galerii :multi: fajny masz nick ;)

Posted

[quote name='moniska']hihi może będą wieczorkiem... jak uda mi się zrobić ;) wczoraj próbowałam zrobić fotke Xeny i Skaypera razem, jak się bawią ale nie wychodziły :lol: wszystki rozmazane:evil_lol:

NUTELLASTELLA witamy w galerii :multi: fajny masz nick ;)

a dziękuje bardzo ;-) a nick to już ja sama wymyślałam. :lol:
wiesz co oznacza? :cool3:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):

a masz bardzo ładny bannerek? ty robiłaś? :cool3:

Przyznam się, że to ja :oops::evil_lol:

Już wieczór minął wczorajszy :eviltong:
Fotki chcemy :diabloti:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Co tam u Was słychać??

Wszystko ok...śnieg ponownie nas przywitał...brr zimno:eviltong: ale i zatem fajnie bo 14 stycznia urodziny moje są:cool3: lubie jak tego dnia jest śnieg ;)Chyba nic poza tym sie nie dzieje ;) na laptopie internet mi nie chodzi..a na tym kompie jestem tylko w wyjątkowych sytuacjach, bo jest rodziców. Więc jak jutro tez nie bedzie chodził to fotek może nie być.. :-(

Posted

dziewczyny słuchajcie, mam zdjęcia troche porobiłam, ale nie mam kompletnie czasu...:-( wczoraj był internet i miałam wkleić ale też coś mi wypadło. A dzisiaj musze sie nauczyć z biologii :cool1: 3 tematy bo trzeba poprawić ocene na półrocze. Znając życie naucze się pięknie ładnie i przy odpowiedzi się zestresuje i zapomne.. :placz: