Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owczarkowa dziękuje :loveu: i chyba pomogły :loveu:
Atkaaaa- no ja kujonem to nie jestem...nie mam takich zdolności, biologie tylko wtedy lubie gdy są tematy o zwierzętach :eviltong:
Paulina_mickey- w porządku;)
Razem z tymi co mieli poprawiać oceny poszliśmy do klasy i okazało się że nie będziemy odpowiadać a pisać :multi: były 3 zadania, wiem że w jednym napisałam odwrotnie..ale reszte miałam :cool3: jutro pani powinna sprawdzić ;)

Posted

Asia & Ginger- tylko na zdjęciach się tak wydaje :eviltong:
Owczarkowa- miała wcześniej czarny a teraz rózowieje :evil_lol: sama sie ździwiłam :lol:

obiecane foteczki:

Skayper ;)

Jakieś pieski podeszły... bezdomne.. ciągle sie trzymają razem

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
http://i41.tinypic.com/ac79y8.jpg
I jak Skayper zareagował na psiaki? :cool3:

Psiaczki fajne, widać, że młodziutkie jeszcze... :-(

najpierw się obwąchały, a potem chciały się bawić ale Skaypera miałam na smyczy i nie było jak.
Te psy są jak papużki nie rozłączki, ciągle razem. Ten szary piesek miał jeszcze siostrę lub brata, ale prawdopodobnie zginął pod kołami samochodu :-(

Posted

Jak panienka urosła :loveu:

PS:Bidne pieski, pewnie nie mają się nawet gdzie schować. Ciekawa jestem, 'dzięki komu'...:shake:
Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy są w stanie przygarnąć następne 2 psy, ale chociaż czasem podrzucisz tym pieskom trochę żarełka? ;)

Posted

Właśnie sie zastanawiałam czy wstawić te psiaki na dogo. Pamiętacie może Here? Ją też wstawiałam ze szczeniakami, dzięki dogo wszystko się udało, psiaki znalazły domy :loveu:
ale z drugiej strony żadko je widze...tzn. biegają po osiedlu..
jutro do nich wyjde dam im jeść jak będą...

Posted

[quote name='moniska']pochwale wam sie że mam dzisiaj urodzinki :eviltong:
Spóźnione życzonka urodzinowe, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń. :BIG: :new-bday: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao::laola: :laola: