LadyK Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [CENTER]Kochana trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze i poprawisz ocenę ;)[/CENTER] Quote
Moniskaa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Owczarkowa dziękuje :loveu: i chyba pomogły :loveu: Atkaaaa- no ja kujonem to nie jestem...nie mam takich zdolności, biologie tylko wtedy lubie gdy są tematy o zwierzętach :eviltong: Paulina_mickey- w porządku;) Razem z tymi co mieli poprawiać oceny poszliśmy do klasy i okazało się że nie będziemy odpowiadać a pisać :multi: były 3 zadania, wiem że w jednym napisałam odwrotnie..ale reszte miałam :cool3: jutro pani powinna sprawdzić ;) Quote
Moniskaa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 wkleje wam 4 fotki Xeny z aparatu (ale wyszły marnie:-(), kiedy indziej jeszcze wkleje z telefonu Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://i40.tinypic.com/2nimeld.jpg Ale ona już wielgachna. :-o :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LadyK Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [CENTER]Mam pytanie :diabloti: Jaki Xena ma obecnie kolor nosa? :eviltong: Bo zastanawiam się czy tylko moja Sonia ma różowy...:roll:[/CENTER] Quote
Moniskaa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Asia & Ginger- tylko na zdjęciach się tak wydaje :eviltong: Owczarkowa- miała wcześniej czarny a teraz rózowieje :evil_lol: sama sie ździwiłam :lol: obiecane foteczki: Skayper ;) Jakieś pieski podeszły... bezdomne.. ciągle sie trzymają razem Quote
Moniskaa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Tak wygląda zabawa Skaypery z Xeną..albo i odwrotnie :evil_lol:, Xeny nie widać bo za Skayperem jest Xena :loveu:, troszke słaba fotka http://i41.tinypic.com/5u4ahl.jpg koniec ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 http://i41.tinypic.com/ac79y8.jpg I jak Skayper zareagował na psiaki? :cool3: Psiaczki fajne, widać, że młodziutkie jeszcze... :-( Quote
Moniskaa Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Asia & Ginger napisał(a):http://i41.tinypic.com/ac79y8.jpg I jak Skayper zareagował na psiaki? :cool3: Psiaczki fajne, widać, że młodziutkie jeszcze... :-( najpierw się obwąchały, a potem chciały się bawić ale Skaypera miałam na smyczy i nie było jak. Te psy są jak papużki nie rozłączki, ciągle razem. Ten szary piesek miał jeszcze siostrę lub brata, ale prawdopodobnie zginął pod kołami samochodu :-( Quote
olekg89 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To może coś zrobiłabyś w ich sprawie?Bo nic fajnego marznąć na mrozie szczególnie ,że wyglądają na dość wychudzone... Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://i41.tinypic.com/ac79y8.jpg Pobaw się ze mną:loveu: Rzeczywiście dobrze by było coś z nimi zrobić, bo mrozy ogromne...:shake: Quote
Bewarka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jak panienka urosła :loveu: PS:Bidne pieski, pewnie nie mają się nawet gdzie schować. Ciekawa jestem, 'dzięki komu'...:shake: Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy są w stanie przygarnąć następne 2 psy, ale chociaż czasem podrzucisz tym pieskom trochę żarełka? ;) Quote
Moniskaa Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Właśnie sie zastanawiałam czy wstawić te psiaki na dogo. Pamiętacie może Here? Ją też wstawiałam ze szczeniakami, dzięki dogo wszystko się udało, psiaki znalazły domy :loveu: ale z drugiej strony żadko je widze...tzn. biegają po osiedlu.. jutro do nich wyjde dam im jeść jak będą... Quote
Moniskaa Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Wtedy co robiłam te zdjęcia to widziałam te psiaki przy sklepie, pytałam właścicieli czy to ich psy. Okazało się że to ich. Quote
Mike i Morgan Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Fajne masz te swoje zwierzaki:loveu: Quote
dog193 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale Skayper ma teraz super sierść:loveu: Quote
Moniskaa Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dziękuje wszystkim ;) mike17pl- witamy w galerii :multi: Quote
Moniskaa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 pochwale wam sie że mam dzisiaj urodzinki :eviltong: Quote
Mike i Morgan Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 moniska napisał(a):pochwale wam sie że mam dzisiaj urodzinki :eviltong: No to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin odemnie i Morgana:loveu: Quote
LadyK Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego :loveu::multi::multi: Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='moniska']pochwale wam sie że mam dzisiaj urodzinki :eviltong: Spóźnione życzonka urodzinowe, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń. :BIG: :new-bday: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao::laola: :laola: Quote
Moniskaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Dziękuje ;) Zrobiłabym fotki ale ostatnio troszke choruje...:-( może chomików fotki któregos dnia zrobie Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 moniska napisał(a):Dziękuje ;) Zrobiłabym fotki ale ostatnio troszke choruje...:-( może chomików fotki któregos dnia zrobie Chomisie :loveu: To zdrówka życzę :cool3: Quote
Recommended Posts