Maciek777 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 małą nadzieję mam,Heaven&Lily odebrała Pania bardzo pozytywnie,zobaczymy :) No oby :) Quote
Bgra Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 No oby :) Oby Maćku a jak nie to poczekamy na TEN jedyny... Quote
Nadziejka Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Zagladam z pozdrowionkami przecudnej laluni witaj Bgruniu serce kochane sciskam za calunki domus obecny laluniowy Quote
Bgra Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Zagladam z pozdrowionkami przecudnej laluni witaj Bgruniu serce kochane sciskam za calunki domus obecny laluniowy Ewciu czekam na zdjęcia,Heaven&Lily ma mi je jutro podesłać :) Pozdrowionka i kciuki Oj Ty nasz kibicu kochany :) ściskam :) Quote
Bgra Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Zdjęcia z dzisiaj ,jeszcze gorące :) Obecnie trwają jeszcze dwa bazarki dla Lunki,jeden już zakończony :) orierntacyjne rozliczenie tych trzech bazarków oscyluje w granicach 1000 zł ! Marticzko jesteś WIELKA :) kolejny mój bazarek będzie na Fb,we właściwym czasie wkleję link,będzie można także licytować z dogo :) sam koszt ewentualnego podanie komórek macierzystych-jeżeli Luna zostanie zakwalifikowana to 1500 zł do tego dochodzi koszt diagnostyki i sterylizacji suni .Więc orientacyjnia kwota potrzebna Lunce to ponad 2000 zł :( 2 Quote
Nadziejka Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Zagladam z pozdrowieniami ogromnymi Luneczko sciskam za wszystko 1 Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Bgro nasza kochana wierzę że wspólnymi siłami damy radę !!! :) bo przecież żadne pieniądze nie powinny byc przeszkodą w drodze po lepsze życie !!! Zrobimy kolejny bazarek dla Luneczki :) :) :) grosik do grosika .... ;) 1 Quote
Bgra Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Zagladam z pozdrowieniami ogromnymi Luneczko sciskam za wszystko Nasz Dobry Aniele :) Bgro nasza kochana wierzę że wspólnymi siłami damy radę !!! :) bo przecież żadne pieniądze nie powinny byc przeszkodą w drodze po lepsze życie !!! Zrobimy kolejny bazarek dla Luneczki :) :) :) grosik do grosika .... ;) Marticzko jak dobrze,że dobry los postawił Ciebie na drodze Lunki :) Teraz jest nadzieja :) połowę kwoty jakby mamy :) więc damy radę ! dzisiaj Heaven&Lily podeśle mi zdjęcia swoich fantów ,więc kolejny bazarek -jessss ;) Quote
Heaven&Lily Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Witam wszystkich tu zebranych dziękuję za wielkie serce okazane Lunce . Dziekuje za wysiłek jaki wkladacie w lepsze życie mojej kochanej suni.14 sierpnia będę chciała zrobić zdjęcie bioder i odrazu sterylizację przy jednej narkozie. Dziekuje w swoim i luny imieniu .ciesze się ze tylu ludziom nie jest obojętne zdrowie zwierząt w tym naszej luny Quote
Bgra Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Witam wszystkich tu zebranych dziękuję za wielkie serce okazane Lunce . Dziekuje za wysiłek jaki wkladacie w lepsze życie mojej kochanej suni.14 sierpnia będę chciała zrobić zdjęcie bioder i odrazu sterylizację przy jednej narkozie. Dziekuje w swoim i luny imieniu .ciesze się ze tylu ludziom nie jest obojętne zdrowie zwierząt w tym naszej luny Heaven&Lily przekazała piękne fanty na leczenie Lunki,jak tylko bazarek będzie gotowy to wklepię link :) W kupie siła :) Quote
Bgra Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 kolejny bazarek w większości z fantami Heaven&Lily :http://www.dogomania.com/forum/topic/148551-do-12-wrze%C5%9Bnia-butybotki-i-sanda%C5%82kitorebeczkainnedla-luny-z-dysplazj%C4%85-staw%C3%B3w-biodrowych/ zapraszamy serdecznie :) Quote
Heaven&Lily Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Witamy z Krakowa chce podziękować za następne wpłaty na konto na leczenie Lunki Wpłynęło Lilka 105 -37,5 Bozenka -90 Koja-10 Bardzo dziękujemy Quote
Maciek777 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Zaglądam i nadrabiam zaległości :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Zaglądam i nadrabiam zaległości :) i ja odwiedzam naszą śliczną sunieczkę :) Quote
Beatkaa Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 O ! Jaka śliczna Luneczka na zdjęciach :) Quote
Bgra Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 O ! Jaka śliczna Luneczka na zdjęciach :) ślicza:) tylko co domek jakiś sensowny się pojawi to ...dysplazja zamyka zaraz drzwi :( Quote
Beatkaa Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 ślicza:) tylko co domek jakiś sensowny się pojawi to ...dysplazja zamyka zaraz drzwi :( w końcu ślicznotka znajdzie najlepszy domek,który pokocha ją taką jaka jest :) Quote
marmosia Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 ślicza:) tylko co domek jakiś sensowny się pojawi to ...dysplazja zamyka zaraz drzwi :( Ech, durne te ludziska... Quote
Bgra Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Dzisiaj Heaven&Lily podesłała nowe zdęcia :)z dzisiejszego spacerku :) Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 no nie mogę :) Lunka akrobatka :D Quote
Bgra Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 no nie mogę :) Lunka akrobatka :D medycyna jedno a Luna nie zważając na wyniki robi swoje ;) oj Lunka ...czekamy jeszcze na kontakt Pani ,która ma się odezwać po swoich wakacjach :) Heaven&Lily już dzwoniła i rozmawiała z mamą pani,ta jeszcze nie wróciła. Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 medycyna jedno a Luna nie zważając na wyniki robi swoje ;) oj Lunka ...czekamy jeszcze na kontakt Pani ,która ma się odezwać po swoich wakacjach :) Heaven&Lily już dzwoniła i rozmawiała z mamą pani,ta jeszcze nie wróciła. co tam lekarze ;) Lunka wie lepiej :) bo gdzie diabeł nie wlezie tam Lunka dotrze :D Quote
Bgra Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 co tam lekarze ;) Lunka wie lepiej :) bo gdzie diabeł nie wlezie tam Lunka dotrze :D to tak jest,że jak pacjent chce żyć to go i medycyna nie zabije ;) widocznie nie czuje bólu,dltego tak bryka :) z niecierliwością czekam na nowe zdjęcią Rtg . Quote
Recommended Posts