Jump to content
Dogomania

W Swoim Domku -Młoda LUNA-Dysplazja stawów biodowych...w planie komórki macierzyste...potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

Zagladam 

z pozdrowionkami 

przecudnej laluni

witaj Bgruniu serce kochane serce.gif

sciskam za calunki domus obecny laluniowy serce.gifserce.gif

Ewciu czekam na zdjęcia,Heaven&Lily ma mi je jutro podesłać :)

Pozdrowionka i kciuki serce.gif

Oj Ty nasz kibicu kochany :) ściskam :)

Posted

Zdjęcia z dzisiaj ,jeszcze gorące :)

2w5k64m.jpg

vq5rfs.jpg

2w3cnxv.jpg

Obecnie trwają jeszcze dwa bazarki dla Lunki,jeden już zakończony :)

orierntacyjne rozliczenie tych trzech  bazarków oscyluje w granicach 1000 zł ! Marticzko jesteś WIELKA :)

kolejny mój bazarek będzie na Fb,we właściwym czasie wkleję link,będzie można także licytować z dogo :)

sam koszt ewentualnego podanie komórek macierzystych-jeżeli Luna zostanie zakwalifikowana to 1500 zł 

do tego dochodzi koszt diagnostyki i sterylizacji suni .Więc orientacyjnia kwota potrzebna Lunce to ponad 2000 zł :(

• Upvote 2
Posted

Bgro nasza kochana wierzę że wspólnymi siłami damy radę !!! :) bo przecież żadne pieniądze nie powinny byc przeszkodą w drodze po lepsze życie !!! Zrobimy kolejny bazarek dla Luneczki :) :) :) grosik do grosika .... ;)

• Upvote 1
Posted

Zagladam  z pozdrowieniami ogromnymi 

Luneczko sciskam za wszystko serce.gif

Nasz Dobry Aniele :)  

Bgro nasza kochana wierzę że wspólnymi siłami damy radę !!! :) bo przecież żadne pieniądze nie powinny byc przeszkodą w drodze po lepsze życie !!! Zrobimy kolejny bazarek dla Luneczki :) :) :) grosik do grosika .... ;)

Marticzko jak dobrze,że dobry los postawił Ciebie na drodze Lunki :) Teraz jest nadzieja :) połowę kwoty jakby mamy :)

więc damy radę ! 

dzisiaj Heaven&Lily podeśle mi zdjęcia swoich fantów ,więc kolejny bazarek -jessss ;)

Posted

Witam wszystkich tu zebranych dziękuję za wielkie serce okazane Lunce . Dziekuje za wysiłek jaki wkladacie w lepsze życie mojej kochanej suni.14 sierpnia będę chciała zrobić zdjęcie bioder i odrazu sterylizację przy jednej narkozie. Dziekuje w swoim i luny imieniu .ciesze się ze tylu ludziom nie jest obojętne zdrowie zwierząt w tym naszej luny

Posted

Witam wszystkich tu zebranych dziękuję za wielkie serce okazane Lunce . Dziekuje za wysiłek jaki wkladacie w lepsze życie mojej kochanej suni.14 sierpnia będę chciała zrobić zdjęcie bioder i odrazu sterylizację przy jednej narkozie. Dziekuje w swoim i luny imieniu .ciesze się ze tylu ludziom nie jest obojętne zdrowie zwierząt w tym naszej luny

Heaven&Lily przekazała piękne fanty na leczenie Lunki,jak tylko bazarek będzie gotowy to wklepię link :)

W kupie siła :) 

Posted

ślicza:) tylko co domek jakiś sensowny się pojawi to ...dysplazja zamyka zaraz drzwi :(

w końcu ślicznotka znajdzie najlepszy domek,który pokocha ją taką jaka jest :)

Posted

no nie mogę :) Lunka akrobatka :D

medycyna jedno a Luna nie zważając na wyniki robi swoje ;) oj Lunka ...czekamy jeszcze na kontakt Pani ,która ma się odezwać po swoich wakacjach :)

Heaven&Lily już dzwoniła i rozmawiała z mamą pani,ta jeszcze nie wróciła.

Posted

medycyna jedno a Luna nie zważając na wyniki robi swoje ;) oj Lunka ...czekamy jeszcze na kontakt Pani ,która ma się odezwać po swoich wakacjach :)

Heaven&Lily już dzwoniła i rozmawiała z mamą pani,ta jeszcze nie wróciła.

co tam lekarze ;) Lunka wie lepiej :) bo gdzie diabeł nie wlezie tam Lunka dotrze :D

Posted

co tam lekarze ;) Lunka wie lepiej :) bo gdzie diabeł nie wlezie tam Lunka dotrze :D

to tak jest,że jak pacjent chce żyć to go i medycyna nie zabije ;) 

widocznie nie czuje bólu,dltego tak bryka :)

z  niecierliwością czekam na nowe zdjęcią Rtg .