Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, nareszcie i Blanka się doczekała! Bardzo się cieszę :)

Rozumiem, że w związku z tym wyróżnione ogłoszenia możemy już zlikwidować? Mazowszank czy masz jakiegoś konkretnego psiaka na którego chciałabyś je "przekazać"? :)

Posted

No, nareszcie i Blanka się doczekała! Bardzo się cieszę :)

Rozumiem, że w związku z tym wyróżnione ogłoszenia możemy już zlikwidować? Mazowszank czy masz jakiegoś konkretnego psiaka na którego chciałabyś je "przekazać"? :)

Nie, Marysiu. Wykorzystaj te ogłoszenia jak Ci pasuje.

Test na windę tez zdany :)

Posted

A nie mówiłam, że Śląsk to jest TO? :D

Fajnie, że Blanka wyczuła sprawę i tak się pięknie "umiastowiła" ;) Gdzie ona konkretnie zamieszka? W Katowicach?...

W Bytomiu. Z Katowic jest AtaO, która robiła wizytę. Spotykamy się z Państwem w Częstochowie.

Jakby coś nie wyszło, to....

Koleżanka mieszkająca na stałe w Paryżu umieściła Blanke na swoim fb. I miała chętnych z ....Ameryki.

Posted

Zaliczamy 5 spacerków dziennie.

Rano najpierw z Luką i Dyziem (bez smyczy) na Psią Łączkę. Potem z Bianką w to samo miejsce, ale na smyczy.

Po południu z Dyziem na stragan warzywny (na fleksi), potem z Bianką (na smyczy) i Luką (bez) na Psią Łaczkę.

Wieczorem z TZ-em spacer na 3 psy po osiedlu (wszystkie na smyczy).

Dzisiaj inaczej, bo po południu przychodzi wspomóc mnie Kasia i idziemy razem, bedzie spacer na 3 psy.

I tak do soboty (mam nadzieję).

Posted

Słynny częstochowski McDonald :) Gdy nasz Tomek i Piotrek mojej Uli byli mali i jeździliśmy na narty do Szczyrku, przystanek w tym właśnie McDonaldzie był rytualnie OBOWIĄZKOWY! :D

Z Ursynowa to chyba trzeba liczyć te 3 godzinki, choć droga teraz jest luksusowa! Już prawie nic nie zostało z dawnej "gierkówki" ;)

Posted

Spotkanie w Częstochowie potwierdzone (McDonalds). Potrzebujemy trzech godzin na dojazd ?

Sąsiadki są ciekawe Blanki, ale ogłoszenie z OLX-a już zniknęło.

Mazowszanko ogłoszenie zniknęło bo już podmieniłam je na innego psiaka (moją Pokrzywę), żeby nie wisiało bez sensu skoro Blanka już "zaklepana" :)

Słynny częstochowski McDonald :) Gdy nasz Tomek i Piotrek mojej Uli byli mali i jeździliśmy na narty do Szczyrku, przystanek w tym właśnie McDonaldzie był rytualnie OBOWIĄZKOWY! :D

Z Ursynowa to chyba trzeba liczyć te 3 godzinki, choć droga teraz jest luksusowa! Już prawie nic nie zostało z dawnej "gierkówki" ;)

Też się tam zawsze zatrzymywaliśmy w drodze na narty :D