Mazowszanka13 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Chyba na nauki do Nutusi pójdę. Bo bez czarów nie pozbędę się Blanki. Klątwa jaka czy cuś ? A może wyczerpałam już limit szczęścia w tym sezonie ? Quote
Nutusia Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A czego ja mogę Cię nauczyć? Ja sama nie wiem jak to "działa"! Quote
Mattilu Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 No fakt, że miałaś w tym sezonie dużo szczęścia Mazowszanko :) Dopiero przy Blance zwolniłaś ;) Quote
Mazowszanka13 Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 I znowu Paskuda dziś uciekła. Ale nie wiem jak, bo zawołana wróciła grzecznie pod furtkę. Quote
Mazowszanka13 Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Mam telefon z Bytomia. Ale jeszcze się nie cieszę. Mieszkanie w bloku. Młodzi emeryci. Niedawno stracili podobnego do Blanki psa. Pani szczęka opadła na wieść o tym, że pies jest w Warszawie (będzie jutro). Ewentualnie dowieziemy do Katowic. Nigdy nie byłam na Śląsku. Ewu wyjeżdza za granicę, dzwonię do AtaO z Katowic w sprawie wizyty. Znacie kogoś z Bytomia ? Quote
malagos Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Kawał świata ale warto rozpatrzyć każdą ewentualność. Quote
konfirm31 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Blanka - Bytomianka? Dobrze brzmi :). Kciukam :) Quote
Mattilu Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nutusia albo Inka beda znaly dziewczyny ze Slaska Quote
Mazowszanka13 Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Jutro AtaO z Katowic jedzie o 10-ej rano na wizytę PA do Bytomia. Będzie namawiała Panią (jesli wizyta uda się) na przyjazd do Janek. Jak nie da rady to bedziemy kombinowali w weekend. Quote
Mazowszanka13 Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Nie cieszę się, nie dziękuję, bo nie chce zapeszać. Quote
konfirm31 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nie ciesz się, nie dziękuj, a kciuki sobie i tak potrzymam ;) Quote
Nutusia Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Śląsk jest SUPER! Droga teraz też super, jedzie się prawie jak na Zachodzie ;) A moja "pięćdziesiątka" też chyba zamieszka w tych stronach - w Zabrzu ;) 1 Quote
Mazowszanka13 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Śląsk jest super ! Marysiu, dziękuję Ci bardzo za pomysł i zrobienie ogłoszeń :) Wizyta wypadła pomyślnie. AtaO jest pod wrażeniem. Mam nadzieję, że znajdzie czas, aby coś napisać. To jest dom podporządkowany psom. Państwo już mieli kilka psów, takie strachulce, po przejściach. Psy pochowane na cmentarzu. Państwo są na emeryturze. Pan dorabia sobie jako ochroniarz w bloku, w którym mieszkają. Dzieci i wnuki mieszkaja osobno, w Krakowie. Wnuki 5 i 7 lat, wiedzą jak zachowywać sie wobec psów. Tylko z transportem kłopot :) Bo oni maja rzęcha przed remontem i my. Zapytałam czy możemy spotkać się gdzieś w połowie drogi. Zobaczymy. I tak przed sobotą nie damy rady. No trudno, pomęczę się z trzema psami przez tydzień. Nutusiu, pięćdziesiątka to kto ? Quote
konfirm31 Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Cieszę się :). A może skorzystać z pomocy pati-c? Quote
Mazowszanka13 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Cieszę się :). A może skorzystać z pomocy pati-c? Spoko :) Jesteśmy umówieni w sobotę rano w Częstochowie. Dokładna godzina i miejsce jeszcze do uzgodnienia. Quote
Mazowszanka13 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Już jestesmy w Warszawie :) Podróż na trzy psy jakoś dało się przeżyć. Test na schody i klatkę schodowa zaliczony. Jutro idziemy do metra zapoznać się z windą. Quote
konfirm31 Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Blanka po raz pierwszy w Stolicy? Czekam na wyniki dalszych testów :) Quote
Mazowszanka13 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Kąpiel w wannie też mamy zaliczoną :) Ale się wyrywała. Syn ma krzepę na szczęście. Quote
Recommended Posts