Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker :) dzięki za pamięć .

W Łodzi byłem w czwartek.

Jednak jeśli to bardzo pilne proszę o PW z nr. telefonu.

Nie ma za co .Zawsze pamiętam o dobrych i odpowiedzialnych ludziach. :D

Posted

Nie ma za co .Zawsze pamiętam o dobrych i odpowiedzialnych ludziach. :D

Przed chwilą rozmawiałem z Anią i Kajbrem. Prosi o kontakt przez PW w sprawie tej wizyty :).

Posted

Przed chwilą rozmawiałem z Anią i Kajbrem. Prosi o kontakt przez PW w sprawie tej wizyty :).

Dziękuję. PW poszło; dlugie i nieskładne, ale poszło :unsure:

Posted

Ania najprawdopodobniej jutro odpowie bo dopiero koło godziny 11 będzie przy kompie.

Ja ok 7-8 wyjeżdżam w teren, ale w PW podałam mój numer kom i kontakt do zainteresowanej rodziny; na wszelki wypadek, bo mogę nie mieć zasięgu, a głupio byłoby przez to przeciągać adopcję.

Posted

:) z tego co się dowiedziałem to prawdopodobnie wizyta PA będzie jutro, bo pani adoptująca psinkę dziś nie mogła. Trzymam kciuki by wszystko było OK.

Posted

:) z tego co się dowiedziałem to prawdopodobnie wizyta PA będzie jutro, bo pani adoptująca psinkę dziś nie mogła. Trzymam kciuki by wszystko było OK.

Zaraz, wtf? :huh:  Pani od adopcji dzwoniła do mnie pół godziny temu, że nikt się z nią nie skontaktował... Ja zostawiłam pracowników i  w dzikim tempie jechałam do komputera sprawdzać co się dzieje... 

Posted

Riley jedzie jutro do swojego domku! :)

Ufff :).

Super wieści :). Mam nadzieję że i Po A też będzie OK.

To ja spadam jakby coś to piszcie bez krępacji .

Guest TyŚka
Posted

Wspaniale, mam nadzieję, że i jej siostrzyczka i mamusia też niedługo będą mogły się pakować :)