Bgra Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Coś ponad rok,dokładnie 14- miesięczna sunia do adopcji. Obecnie przebywa w BDT w KrakowieLuna,bo tak się wabi,to grzeczny pies,zostaje bez problemu sama w domu.Dogaduje się z psami i kotami,bo mieszka z nimi od około roku,natomiast do małych dzieci jest nieufna.Posiada wszystkie szczepienia,jest odrobaczona,zadbana.Wymagaregularnego czesania,ale to dla niej nie problem ;) Lubi długie spacery,harce i swawole nad rzeką czy w polach.Nie może niestety chodzić po schodach i z tej przyczyny nie może dłużej pozostać w ciepłym i kochanym BDT ,bo obecnie mieszka na 4 piętrze w bloku ,bez windy!Luna ma stwierdzoną dysplazję stawów biodrowych.Marzenie to domek z ogrodem.....Prosimy,tylko rozważne decyzjeWarunkiem adopcji jest wcześniejsze zapoznanie się z Luną i wizyta przed i poadopcyjna. Prosze o pomoc,zostałam poproszona o założenie wątku,zrobiłam także wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/824469540964739/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Jeszcze parę zdjęć jakie otrzymałam : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 z ostatniej chwili : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Luna to bardzo łagodny pies,doskonale dogaduje się z wszystkimi domownikami,łagodna,ufna.Wszystkie zdjęcia z bezpłatnego domu tymczasowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 czekam na jakieś podpowiedzi,nie bardzo wiem jak ruszyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Jutro poszukam bazarku z ogłoszeniami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 oj gdyby nie to czwarte piętro! zostałaby w BDT na stałe,ale niestety to bariera nie do pokonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 na trwającym bazarku wykupuję dla Luny ogłoszenia,na razie Kraków,Katowice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmosia Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Się melduję, może ktoś wypatrzy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek777 Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Zjawiam się u pięknej Luny :) Że też ona jeszcze czeka. Pasowałaby mi ;) Gdyby nie to...i tamto...to kto wie :D Ale niestety nie :unsure: Będę kibicował i w razie potrzeby pomogę w miarę możliwości :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 Się melduję, może ktoś wypatrzy... dzięki moja Plaskata maminko,że nie zostawiłaś mnie tu samej :) Zjawiam się u pięknej Luny :) Że też ona jeszcze czeka. Pasowałaby mi ;) Gdyby nie to...i tamto...to kto wie :D Ale niestety nie :unsure: Będę kibicował i w razie potrzeby pomogę w miarę możliwości :) Maćku cieszę się bardzo i już żałuję,że gdyby nie to coś ;) że niestety :( dzięki za oferowaną pomoc,oj będę prosić już ja to wiem ;) Tak piękna ta nasza Luna,mam nadzieję,że ogłoszenia przyniosą oczekiwany sukces ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rencia42 Posted July 21, 2015 Share Posted July 21, 2015 Piękna jest ,trzymam kciuki za cudowny domek dla niej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek777 Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 dzięki za oferowaną pomoc,oj będę prosić już ja to wiem ;) Tak piękna ta nasza Luna,mam nadzieję,że ogłoszenia przyniosą oczekiwany sukces ! Wal śmiało :) To ja czekam za ogłoszeniami :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 Wal śmiało :) To ja czekam za ogłoszeniami :) żebyś tak synku starszy był ,albo ja młodsza nie opędziłbyś się ode mnie ;) dzięki,dzięki,dzięki :) wczoraj powalił mnie potworny ból głowy,więc dopiero dzisiaj zasiądę nad tekstami do ogłoszeń. na Fb ktoś tammm... sie zastanawia...byłoby to za piękne,więc jestem sceptycznie nastawiona,ale najważniejsze ,że jakieś zainteresowanie jest . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 Piękna jest ,trzymam kciuki za cudowny domek dla niej. cieszę się bardzo,że zajrzałaś,za kciukanie buziaki :) nie mam doświadczenia w prowadzeniu wątku,więc przepraszam dobrzy ludzie jak coś nie tak,plisss nie łapcie mnie za słówka ;) ja kobita ze Śląska,biegle władam gwarą,więc czasami mogę coś i tu palnąć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 Biegnij ślicznotko na pierwszą,może ktoś wypatrzy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek777 Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 żebyś tak synku starszy był ,albo ja młodsza nie opędziłbyś się ode mnie ;) dzięki,dzięki,dzięki :) wczoraj powalił mnie potworny ból głowy,więc dopiero dzisiaj zasiądę nad tekstami do ogłoszeń. na Fb ktoś tammm... sie zastanawia...byłoby to za piękne,więc jestem sceptycznie nastawiona,ale najważniejsze ,że jakieś zainteresowanie jest . Na szczęście tutaj wszyscy jesteśmy w tym samym wieku :D Z takim wyglądem tekst do ogłoszeń niepotrzebny ;) Może faktycznie ten ktoś się skusi :) nie mam doświadczenia w prowadzeniu wątku,więc przepraszam dobrzy ludzie jak coś nie tak,plisss nie łapcie mnie za słówka ;) ja kobita ze Śląska,biegle władam gwarą,więc czasami mogę coś i tu palnąć ;) Jeszcze nic nie zauważyłem ;) Z resztą łatwo niechcący coś palnąć, tak ja ja ostatnio nawet nie wiedziałem, że to co mówię jest z gwary (poznańskiej) i moja rozmówczyni nie wiedziała o co mi chodzi :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 i jak dobrze wychowany :) oj mam słabość do Ciebie :) ale wiesz starszej pani wszystko wolno ;) coś tam napisałam,czytelne chyba jest,resztę muszą ugrać zdjęcia :) że też Elunia mieszka tak wysoko,trudno Jej będzie się z ,,malutką " rozstać,będzie płacz. Ali mnie woła,miglanc nauczył się wołać o pieluszkę . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 23, 2015 Author Share Posted July 23, 2015 Lecą już ogłoszenia :) jedno pytanie o sunię już było,najważniejsze,że coś zaczyna się dziać.Teraz tylko spokojnie czekać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted July 23, 2015 Share Posted July 23, 2015 O matulu jaka cudna przecudna sciskam sciskam ogromnie i za te serduszka wszystkie z dt przecudny ten dt jakies czary kciuki mocno za zdrowko i domus dla laluni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 23, 2015 Author Share Posted July 23, 2015 O matulu jaka cudna przecudna sciskam sciskam ogromnie i za te serduszka wszystkie z dt przecudny ten dt jakies czary kciuki mocno za zdrowko i domus dla laluni Witam Ewciu :) Lili i Haeven ,obie adoptowane,jest jeszcze kociczka :) to ich domek stały na zawsze,oj gdyby nie te schody... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 23, 2015 Author Share Posted July 23, 2015 Odpowiedziała pani z ogłoszenia,że musi porozmawiać z mężem i oboje zadecydują . Na razie ogłoszenia idą na Kraków,tam mieszka Lunka,fajnie gdyby tak znalazła dom w okolicy,wtedy Elżbieta miałaby czas na oku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek777 Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Odpowiedziała pani z ogłoszenia,że musi porozmawiać z mężem i oboje zadecydują . Na razie ogłoszenia idą na Kraków,tam mieszka Lunka,fajnie gdyby tak znalazła dom w okolicy,wtedy Elżbieta miałaby czas na oku. Dobrze się zapowiada :) Jeśli jeszcze do tego blisko to już w ogóle świetnie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 zaczyna się ruch,jeden domek trochę poważniejszy od innych,Elżbieta opowiada o Lunie telefonicznie,ja natomiast @ z innymi zainteresowanymi ;) mniej zdecydowanymi ;) chyba pogadać sobie ludzie lubią,ale ok,ja też lubię,więc cierpliwie odpowiadam wszystkim. kolejne zdjęcia Luny,tym razem ze spacerku : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bgra Posted July 25, 2015 Author Share Posted July 25, 2015 Luna donosi,że nad Kraków nadciąga burza . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts