Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem wieso, jestem. Ale było moc roboty u mnie  w pierwszym dniu przy trzech psiakach :D

Nasz Malutki jest cudowny, maluni, myślę że długo u Murki nie zagrzeje miejsca.

Dziś otrzymałam wpłatę od

Havanka - stała na VII -10 zł.

Dziękujemy :D

Sara2011 nie wiem czy nie musiałabyś uaktualnić posta w którym są deklaracje. Wiesz wpisać kto wpłacił na jaki miesiąc :)

Posted

Anecik robisz gdzieś rozliczenie w jakimś poście? Kurczę, przydałby Ci się drugi post do rozliczeń. Kiedyś mod przepisywał post na inną osobą jeśli się do niego zwróciło ale teraz podobno modów nie ma i można sobie pisać do woli.

Ja np. prowadzę sobie takie rozliczenie Felusia w poście nr 2 (może zerknij, jeśli Ci taka forma odpowiada to moze skorzystaj :))

http://www.dogomania.com/forum/topic/145878-przera%C5%BCony-felu%C5%9B-potrzebuje-naszej-pomocy-ju%C5%BC-w-hoteliku-u-lilutosi/

Posted

Anecik robisz gdzieś rozliczenie w jakimś poście? Kurczę, przydałby Ci się drugi post do rozliczeń. Kiedyś mod przepisywał post na inną osobą jeśli się do niego zwróciło ale teraz podobno modów nie ma i można sobie pisać do woli.

Ja np. prowadzę sobie takie rozliczenie Felusia w poście nr 2 (może zerknij, jeśli Ci taka forma odpowiada to moze skorzystaj :))

http://www.dogomania.com/forum/topic/145878-przera%C5%BCony-felu%C5%9B-potrzebuje-naszej-pomocy-ju%C5%BC-w-hoteliku-u-lilutosi/

No coś takiego jak u Felusia ale najlepiej byłoby żeby rozliczenie było na początku. To ja już się tam nie dopcham :D A nie możesz tych moich informacji o wpłatach dopisywać w 2 poście obok nicków? A ja bym sprawdzała czy nic nam nie umknęło. I tak sobie myślę, że Bezimienny jeszcze maluszek długo u Murki nie posiedzi i nie będzie co rozliczać:D

Posted

Mały Tosiek jest przeuroczy, jak się zmienił po wyjściu z ciupy.

Nie pamiętam ile deklarowałam na maluszka, więc na razie wpłacam 20 zł.po urlopie zobaczę jak będzie wyglądała sytuacja.

Posted

No coś takiego jak u Felusia ale najlepiej byłoby żeby rozliczenie było na początku. To ja już się tam nie dopcham :D A nie możesz tych moich informacji o wpłatach dopisywać w 2 poście obok nicków? A ja bym sprawdzała czy nic nam nie umknęło. I tak sobie myślę, że Bezimienny jeszcze maluszek długo u Murki nie posiedzi i nie będzie co rozliczać :D

Anecik,

rób Ty rozliczenia ja będę przeklejać do drugiego postu.

Posted

Cos znowu nie wiem? Trzy psiaki?
Jestem w naszym zakochana Po uszy juz to widze oczami wyobrazni Jak biega szczesliwy Po trawce.....

A proszę uprzejmie - korzystając z okazji :)

http://www.dogomania...-w-cudownym-ds/

http://www.dogomania...jechał-do-domu/

http://www.dogomania...nek-szuka-domu/

Anecik,

rób Ty rozliczenia ja będę przeklejać do drugiego postu.

Ok zrobię to jutro jak wrócę z pracy po 21.00. Może jeszcze jakieś wpłaty dojdą.

Posted

Moja deklaracja wraz z Bogusik poszła 19.07.15,czy jeszcze nie dotarły?

anecik, w 20 Lip 2015 - 10:08 PM, powiedział:snapback.png

No przecież musisz zdążyć wieso :D

Otrzymałam dziś wpłaty od:

Bogusik - stała na VII - 10 zł

Anula - stała na VII - 10 zł

Koja - bazarek cegiełkowy - 20 zł

Dziękujemy :)

Nie wiem czy wpłaty z bazarku mam też tu wpisywać czy tylko na wątku bazarkowym a potem dopisać wszystkie wpłaty jako dochód z bazarku?

No przecież że dotarły :)

Posted

I Jak przebiegla noc? Gdzie spalo nasze cudo? I Co robi z rana? Juz Po sniadanku i spacerku? Tyle wrazen w dniu wczorajszym to pewno dobrze spal.

Posted

Pewnie nadmiar zmian i wrażeń zrobił swoje. Podobno Mikrusek pięknie aportuje ! Teraz będzie miał ku temu wiele okazji, bo z pewnością Hania już o to zadba.

Posted

Noc minęła spokojnie, rano był spacer i załatwione wszystko co potrzeba  :)

Były też zabawy, aportowanie (na długiej smyczy) , które psiak uwielbia :)

Miniaturek boi się trochę schodów, zwłaszcza schodzenia, ale myślę że to wszystko to tylko kwestia czasu:)

Na razie schodzi na rękach, nie ma potrzeby go stresować -  i tak ma tyle wrażeń, a dzisiaj czekają go kolejne.

Około 17 maluszek okruszek będzie już u Murki :)

Aaa - jeszcze ważna informacja - nade wszystko psiak potrzebuje kontaktu z ludziem :)

Posted

Psiak dojechał szczęśliwie, zwiedził ochoczo cały teren i wcale nie miał ochoty wchodzić do domu. Zostawiony sam w psim pokoju (tzn. bez ludzi, bo inne psiaki były) zawodził koszmarnie ;) parę godzin. Przerywał tylko wtedy gdy ktoś wchodził do psiego pokoju :)

Mały jest bardzo zachudzony, sterczy mu kręgosłup i żebra. Jak troszkę nabierze ciałka to z pewnością przestanie być mikropsiakiem :)

Fotki tuż po przyjeździe:

f6db826283450b5cgen.jpg

fd98ed10ac09281agen.jpg

64357c28fe341327gen.jpg

Bardzo dziękujemy zadrze za wykąpanie i wyczesanie psiaka.

Posted

Dziękujemy Murko za informacje. Córeczka już się opiekuje naszym maluszkiem, to dobrze, bardzo dobrze :). A że do domu nie chce wchodzić to nie ma się co dziwić, chce się chłopaczek wybiegać po trawce, bo w schronie takiego luksusu nie miał.