ania91sc Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Witam wszystkich u Browara!!! Tutaj opis psiaka: Browar to około 4 letni, bardzo duży pies w typie owczarka środkowoazjatyckiego, waży 44 kg, ma 65 cm w kłębie. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi, chętnie przyjmuje czułości i często sam chce być głaskanym. Ma bardzo dużo siły, często ciężko go zatrzymać, gdyż przy tym bywa dodatkowo uparty. Przez swoją siłę i wielkość zdecydowanie powinien trafić do doświadczonego opiekuna, który będzie potrafił zapanować nad jego temperamentem. Na smyczy bardzo mocno ciągnie i on chce nadać kierunek spaceru. Z innymi psami dogaduje się bez problemu, ale często w stosunku do nich jest nachalny, dlatego większość psów się go boi. Jest dość posłuszny, reaguje na imię i zawołany przychodzi do opiekuna. Jest dużym, miśkowatym psem o wspaniałym charakterze ale z pewnością będzie trzeba z nim popracować nad prawidłowym zachowaniem. Odradzany jest dom z małymi dziećmi, natomiast dobrze jakby trafił do osób aktywnych, w towarzystwie, których mógłby spalić nadmiar energii. Kontakt do opiekuna: Ania - tel. 668-452-677 A tak wygląda nasz bohater: Tutaj cały album ze zdjęciami: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Browar395154Lata65Cm44Kg13062015RMarcinKabza# Quote
BlauPanda Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 jestem u ślicznego :) dziś nawet go widziałam jak szedł na spacerek :) Quote
Patrycja* Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Jestem u wielkoluda :) Czyżby imię autorstwa Marcina? :P Quote
ania91sc Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Tym razem Was zaskoczę ale w zasadzie to był mój pomysł :D :D :D A chłopakowi imię od razu się spodobało i zaczął na nie reagować :) Quote
madzia.uje93 Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Browar wczoraj wybrał się na spacerek w towarzystwie Aidy na Borki, jak dla mnie bardzo grzeczny chłopak był, nie ciągnął jakoś bardo, może tylko na początku spacerku. Na Borkach miał wielką ochotę wejść do wody i troszkę popływać, ale niestety ma jeszcze ranę po kastaracji... Była mała sesja, ale niestety Browar nie jest modelem idealnym :D a no i nie pomagało tez poganianie przez jego Opiekuna :P Quote
Patrycja* Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 E tam na wszystkich zdjęciach prezentuje się super :) Quote
ania91sc Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Ja osobiście zakochałam się w Browarze :) Po prostu pies idealny!!! :) Dziękujemy za zdjęcia!!! Quote
Istar19 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 jak się psisko dorobi nowych zdjęć, to zrobię inne banerki w razie potrzeby :) Quote
ania91sc Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Dziękujemy bardzo :) Banerek niestety/stety się już nie przyda, bo Browar idzie dzisiaj do domciu!!! :) Quote
Recommended Posts