szafirka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ja myslę, że ogłoszenie może gdzieś cały czas krążyć np. na olx. Zula ak biega swobodnie po ogrodzie, to przychodzi na zawołanie, otwieram drzwi i wskakuje do domu. Zasugerowałam ogród, by zmniejszyć bodźce stresowe w nowym domu, ale jak widać na przykładzie Irysa, może na przełomie czasu przywyknąć do tego, że nie biega swobodnie, tylko chodzi po parku na smyczy. Ważne, żeby ktoś ją zaakceptował i był cierpliwy. Quote
Gabi79 Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 6 minut temu, szafirka napisał: Ja myslę, że ogłoszenie może gdzieś cały czas krążyć np. na olx. Zula ak biega swobodnie po ogrodzie, to przychodzi na zawołanie, otwieram drzwi i wskakuje do domu. Zasugerowałam ogród, by zmniejszyć bodźce stresowe w nowym domu, ale jak widać na przykładzie Irysa, może na przełomie czasu przywyknąć do tego, że nie biega swobodnie, tylko chodzi po parku na smyczy. Ważne, żeby ktoś ją zaakceptował i był cierpliwy. Nawet jeśli Zuleczka trafi do domu z ogrodem musi być uczona chodzenia na smyczy, spacerów poza teren posesji. Moja Kajula była strachulcem (nie takim jak Zula, ale jednak), mieszkała w DT w domu z ogrodem, a jednak bardzo szybko odnalazła się w mieście, w blokowisku. Quote
Gabi79 Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 2 godziny temu, teresaa118 napisał: Dla Zuli poszla stala na luty Bardzo dziękujemy, jak tylko pieniążki dotrą wpiszę w rozliczenie Quote
kiyoshi Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Gabrysiu, skoro tak ustalamy to ok:) w wekend przysiąde, troszkę zmienie tekst i zrobie nowy pakiet- może tym razem na Zieloną Góre, bo na Wrocław sporo ogłoszeń jest wciąz aktywnych:) Quote
Gabi79 Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 8 minut temu, kiyoshi napisał: Gabrysiu, skoro tak ustalamy to ok:) w wekend przysiąde, troszkę zmienie tekst i zrobie nowy pakiet- może tym razem na Zieloną Góre, bo na Wrocław sporo ogłoszeń jest wciąz aktywnych:) Izunia, dziękuję serdecznie!!! Quote
Radek Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 O deklaracji pamiętam, przelew lutowy pójdzie w tym tygodniu:) 1 Quote
Radek Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Tak tylko zajrzę, żeby napisać że deklaracja za luty już w drodze:) Quote
Gabi79 Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 5 minut temu, Radek napisał: Tak tylko zajrzę, żeby napisać że deklaracja za luty już w drodze:) Zaglądaj proszę Radku częściej do naszej ślicznotki, dziękujemy za deklarację. Dzisiaj wpłynęła lutowa od teresaa118, ślicznie dziękujemy!!! Quote
Radek Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Postaram się pamiętać o częstszym zaglądaniu:) Quote
Gabi79 Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 4 minuty temu, Radek napisał: Postaram się pamiętać o częstszym zaglądaniu:) Bardzo się cieszę!!! Quote
Gabi79 Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Kawa i ciasteczko, to coś co uwielbiam!!! Miłego dnia dla wszystkich!!! Quote
kiyoshi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 dzień dobry:) wczoraj szukając zdjęć do ogłoszeń, zorientowałąm się że wcześneij Halszka robiła suni ogłoszenia na Zieloną Góre... Halszko, czy te ogłoszenia odnawiasz? bo jeśli tak, to może jeszcze jakieś inne miasto wybrać... Dziś postaram się sklecić ciut zmieniony tekst;) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 W piatek przyszly wplaty od Radka i milagros. Dzięki serdeczne. Wieczorem uzupełnię Quote
b-b Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Witaj maleńka :) Czy coś się zmienia na lepsze u dziewczyny? Quote
halszka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 6 godzin temu, kiyoshi napisał: dzień dobry:) wczoraj szukając zdjęć do ogłoszeń, zorientowałąm się że wcześneij Halszka robiła suni ogłoszenia na Zieloną Góre... Halszko, czy te ogłoszenia odnawiasz? bo jeśli tak, to może jeszcze jakieś inne miasto wybrać... Dziś postaram się sklecić ciut zmieniony tekst;) Właśnie przejrzałam ogłoszenia i wygasłe były chyba cztery (odnowiłam) reszta jest aktualna Quote
kiyoshi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 dziękuje halszko, w takim razie Wrocław i Zielona Góra są aktywne....więc...może zrobie jeszcze raz jednak na wROCŁAW z trochę zmienionym tekstem i zdjęciami;) tak chyba będzie lepiej:) Quote
kiyoshi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 będzie nowa ZUlka:) http://olx.pl/oferta/zulka-mlodziutka-mala-strachulka-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDdS01x.html powoli będe robić pakiet, proszę o cierpliwość:) Quote
Recommended Posts