Gabi79 Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Na koncie Zuleczki 69,10 z mojego bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/333923-%C5%9Bliczne-tanie-ciuszki-kolejna-edycja-dla-zulki-czareta-i-rafta-do-0812-godz2000/\\ Jeszcze raz ślicznie dziękuję wszystkim biorącym udział w bazarku!!! Quote
szafirka Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Dzisiaj zrobiliśmy akcję i Zula ma na sobie 2 obroże i do każdej przypięta jest łańcuszkowa smycz. Za wiele jeszcze napisać nie mogę, bo Zula jest przestraszona, ale myślę, że jutro już będzie lepiej. A to Zula spokojna, która jezcze niczego się nie spodziewa. [url=http://postimg.org/image/sbpfzwjxd/][/url] [url=http://postimg.org/image/d2gq7gxd5/][/url] 2 Quote
b-b Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Pewnie zdezorientowana dziewczyna i się też TEGO czegoś boi. Taka ślicznotka z niej. Oby tylko choć trochę zaczęła ufać Quote
Gabi79 Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Pewnie zdezorientowana dziewczyna i się też TEGO czegoś boi. Taka ślicznotka z niej. Oby tylko choć trochę zaczęła ufać Dokładnie to samo chciałam napisać. Oby się szybciutko przekonała, że obroża i smycz to nic złego. Quote
Gusiaczek Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Trzymam kciuki za powodzenie akcji "smycz/obroża" Quote
Gabi79 Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Ponieważ Zuleczka już dawno dzięki wielu osobom o dobrym sercu w hoteliku kolejna kobietka wyczarowała nowy banerek Asie, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Radek Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Zulka wygląda na zdjęciach jakby miała smutne pycho. Quote
Gabi79 Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Zulka wygląda na zdjęciach jakby miała smutne pycho. Masz rację Radku, jakaś smutna jest i zamyślona. Dużo psiaków nie lubi, gdy się im robi zdjęcia. Pewnie Zuleczka należy do tej grupy. Haniu, jak się Zuleczka sprawuje. Quote
szafirka Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Co do tej smutności, to uwierzcie mi, że ona tak wygląda i nie zmienia miny. Ja widzę ją na codzień, to nie jest to dla mnie tak widoczne. Ona jest radosnym psiaczkiem, biega, skacze, wygłupia się z innymi, gania - nie jest smutna. Od dzisiaj uczymy się chodzić na smyczy. Niestety nie jest lekko, Zulka zapiera się, nie chce iść, ale kroczek po kroczku i jakoś może się przyzwyczai. Quote
b-b Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Smaczkami ją kuś ;) Zobaczy ,że to strasznego :) Quote
Gabi79 Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Smaczkami ją kuś ;) Zobaczy ,że to strasznego :) Też pomyślałam, że smaczki będą dobrym wabikiem. Wpłynęła deklaracja styczniowa od WIGI (20,-), dziękuję ślicznie Quote
szafirka Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Zula bez problemu podchodzi do smaczków (ale wcześniej też podchodziła), z samym chodzeniem na smyczy jest lepiej, ale minimalnie. Idzie spokojnie, ale za mną, tylko wtedy zazwyczaj się nie szarpie. Quote
Gusiaczek Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Zula bez problemu podchodzi do smaczków (ale wcześniej też podchodziła), z samym chodzeniem na smyczy jest lepiej, ale minimalnie. Idzie spokojnie, ale za mną, tylko wtedy zazwyczaj się nie szarpie. Wiesz, zazdroszczę Ci ... Ovo gna przede mną zawsze i wszędzie, a gdy mam piłeczkę w kieszeni tak drze w kierunku jej "placu zabaw", że tchu złapać nie mogę ;) Quote
Nutusia Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Strachulec zawsze będzie szedł za Tobą (i tak dobrze, że idzie!!!), bo jak coś, to to straszne złapie najpierw Ciebie, a strachulec zdąży nawiać ;) U nas przede mną chodzą tylko Lili, Kreska i Lesio. A Gapcia nie chodzi wcale... Quote
Gabi79 Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Zula bez problemu podchodzi do smaczków (ale wcześniej też podchodziła), z samym chodzeniem na smyczy jest lepiej, ale minimalnie. Idzie spokojnie, ale za mną, tylko wtedy zazwyczaj się nie szarpie. Dobrze, że idzie i się nie zapiera. Przelałam czynsz za grudzień, żeby pieniążki były przed Świętami Quote
Poker Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Giga czasem idzie z boku , a często za mną ,że jej nawet zobaczyć nie mogę. To normalne u strachulców. ak nabierze pewności siebie , to zacznie ciągnąć czego ja nie cierpię. Quote
Gabi79 Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/swieta_13.jpg][/url] Quote
AgusiaP Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Kochani Spokojnych i Wesołych Świat ! Quote
teresaa118 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Stala na styczen z najlepszymi zyczeniami znalezienia dobrego domku Quote
Gabi79 Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Stala na styczen z najlepszymi zyczeniami znalezienia dobrego domku Bardzo dziękuję w imieniu Zuleczki!!! Quote
Recommended Posts