Marka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Uszki Katiuszki stanęły i stoją jak u "psa Faraona" :) (zdolna ze mnie zaklinaczka, nie? ;)) Quote
asiamm Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Marka napisał(a):Uszki Katiuszki stanęły i stoją jak u "psa Faraona" :) (zdolna ze mnie zaklinaczka, nie? ;)) masz talent! trzeba przyznać :) może powinnaś zacząć się tym zająć zawodowo.... na pewno chętnych na stojące uszęta znalazłoby się wielu Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='asiamm']masz talent! trzeba przyznać :) może powinnaś zacząć się tym zająć zawodowo.... na pewno chętnych na stojące uszęta znalazłoby się wielu No racja....to jest myśl :cool3:.....Marka pomyśl nad tym :razz: Quote
Ziutka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Katia nam wypiękniała:loveu:.............jest prześlicznym psiakiem........:loveu: :loveu: A jej siostrzyczka choruje.....:shake:...i jest tak bardzo wystraszona :-( To wątek siostry Katiuszki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6720201#post6720201 Quote
Marka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Byliśmy w weekend na krótkim wypadzie na Mazury z Katią i Kolą, na działce znajomych, którzy też mają przygarniętego psa - starego owczarka niemieckiego, którego znaleźli 2 lata temu słaniającego się na nogach z głodu i wycieńczenia. Teraz Thorowi (bo tak ma ONek na imię) świetnie się powodzi - śmiejemy się nawet że w tej rodzinie najlepiej jada pies :lol: Thor zna już naszą Kolę (także z tej najgorszej strony - bo Kola rządzi Thorem na jego własnym terenie :evil_lol:), a tym razem poznał też Katiuszkę, która usiłowała swoimi dosyć bezpardonowymi metodami zachęcić go do zabawy, ale Thor to bardzo stateczny pies i nie dał się dzieciakowi wyprowadzić z równowagi ;) Tak prezentowała się cała trójka: A tak Katia poznała jezioro i jego mieszkańców (zafascynowały ją perkozy) Na koniec usnęła na pomoście z nadmiaru wrażeń (przykryta bluzą, bo Katia to mały zmarzluszek i drży przy zasypianiu jeśli nie ma odpowiedniej do tego temperatury :cool3:) :loveu: Katia podbiła serca naszych znajomych do tego stopnia, że ich córka-studentka zrobiła rodzicom karczemną awanturę za to, że nie pozwalają jej adoptować Katki :eviltong: No ale im rzeczywiście ciężko byłoby poradzić sobie z dwoma psami. Poza tym - Katii jak na razie nikt nie chce... Jej ogłoszenia są wszędzie w necie, jej aukcja na allegro miała ogromną oglądalność, ale efektem tego były tylko dwa telefony "zapytujące" - i na tym się skończyło :niewiem: Jestem lekko podłamana tym brakiem zainteresowania małą - ale pocieszam się, że czasem trzeba dłużej poczekać na TEN telefon... Quote
Bodziulka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a jak wyglądają perkozy? :hmmmm: :oops: Quote
Marka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Bodziulka']a jak wyglądają perkozy? :hmmmm: :oops: tak :lol: Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Piękne zdjęcia....:loveu: Marka....może wstaw do ogłoszeń to zdjęcie jak Katia leży na pomoście....(4 zdjęcie)........wygląda wspaniale....z takim zdjęciem to telefony będą się urywały :cool3: Quote
Marka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Tak zrobiłam :p A swoją drogą - Katka przeszła piękną metamorfozę już przez te 5 tygodni u nas: :loveu: Quote
tanitka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 eeee, to nie ten sam pies, podmieniłaś ją!;) Quote
Marka Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Bodziulka napisał(a):wolę uszka kłapouszka :diabloti: no to jak mam je teraz "klapnąć"? :roll: :lol: Quote
Bodziulka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marka napisał(a):no to jak mam je teraz "klapnąć"? :roll: :lol: pokombinuj, to Ty jesteś zaklinaczką uszy :diabloti: Quote
asiamm Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marka napisał(a):no to jak mam je teraz "klapnąć"? :roll: :lol: nie klapaj :-D Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bodziulka napisał(a):klapaj :diabloti: Nie klapaj!:lol: Bodziulka, uspokój się!:evil_lol: Klapnięte to u boksiów mogą być! U wilczurzyc mają być radarki!:loveu: Bo Katia to prawdziwa wilczurzyca przecież, jak ona wyrosła!:-o:loveu:Piękne te zdjęcia na pomoście, ma świetną minkę jak się czai na perkoza - pełne skupienie i powaga.:lol: Quote
Bodziulka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 klapaj klapaj :diabloti:każdy owczarek może być bokserem :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :evil_lol: A czy bokser może być łowcarkiem?:hmmmm::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 jak wpadnie na ścianę :cool3::diabloti: Quote
AśkaK Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To chyba na odwrót Bodziulka!:evil_lol::roll::lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 To jest konkursowe zdjęcie! :loveu: Marka, nie kłapaj, same opadną :eviltong: Ale kawał psa z tej kruszyny się zrobił! :crazyeye: A była o krok od śmierci, tzn. miałam takie myśli jak ją trzymałam kilka tygodni temu do zdjęcia :oops: Quote
Ziutka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 USZKA KATIUSZKI GÓRĄ :multi: :multi: Quote
Recommended Posts