Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 20.11.2015o22:11, Onaa napisał:

Zrobilam bazarek bo Tofi na minusie, bedzie z tego 44zł , kupiłam jedzenie dla Tofisi na mc- 3kg suchej karmy z jagniecina i 10 saszetek mokrej karmy ktora ona uwielbia :-) (3x10zl i 10x1,30zl).

Jaką karmę je Tofinka? Będę robiła na dniach dla swoich zamówienie to chciałabym zamówić i dlaTofisi.

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, jaguska napisał:

Jaką karmę je Tofinka? Będę robiła na dniach dla swoich zamówienie to chciałabym zamówić i dlaTofisi.

Dzięki jaguska :)

Rozmawiałam z Onaa. Postara się dzisiaj wejść na wątek.

Posted

Bardzo dziękuję ze zaglądacie na watek Tofisi :)

wciąż mam kłopot z komputerem i wciąż jestem na necie z doskoku.

Tofinka ma się bardzo dobrze, jak wracam do domu to śmieje się pełnym pycholkiem :), naprawdę, ma taką uśmiechnięty pysiek :).

Jakiś czas temu Ewu :)  (bardzo dziękuje)zamówiła dla nas tzn dla Tofinki  jedzonko dla psów małej rasy, Josera z tego co pamietam.

Mała dostaje możliwie drobną karmę suchą ze względu na jej krzywe ząbki. Oczywiście zawsze jest chętna na domowe co nie co :).

Posted

Dostałam na maila taką informację:

"Dzień dobry,
paczka o numerze 5465834313465325563 nadana przez Zooplus AG c/o Dirks Consumer Logis , w związku z Twoją nieobecnością została doręczona o godzinie 16:08 do punktu ParcelShop GLS:
UBEZPIECZENIA LIDER
BIALORUSKA 10B
30-638 KRAKOW

Godziny otwarcia punktu:
Pon-Pia : 09:00 - 17:00
Przy odbiorze paczki należy okazać ważny dokument tożsamosci - w przeciwnym razie punkt nie będzie upoważniony do jej wydania
Pozdrawiamy
Zespół GLS
Infolinia:
804 262 262 lub 46 814-82-20 (koszt wg stawek operatora osoby dzwoniącej).
Godziny pracy: pon.-pt. w godzinach 7.00 - 19.00, w sob. w godzinach 7.00 - 15.00."

Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Elu, podejrzewałam Ciebie, ale nie miałam pewności. Oby coś z tego odświeżania w końcu się "wykluło".

No pięknie, okazuje się, że jestem podejrzana :)

Też mam taką nadzieję, że Tofince się poszczęści.