Jogurt Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nie wazne jaki kolor, chcialabym juz je dostac :cool3: Quote
tulasy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 My też już mamy. Teraz tylko jeszcze potwierdzenie na klub i będzie wszystko ok. Michał i szpice Quote
Iwa-R Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 My co prawda na żadne sukcesy na tej wystawie nie liczymy z racji ilości zgłoszonych psów, ale potwierdzenie jest, nocleg załatwiony, więc jedziemy :D Quote
Impresja&Simarilion Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 no ja też nie liczę na nic suczka w młodzieży bedzie mieć 10 miesięcy... jedziemy raczej męża szukać na przyszłość :p Quote
Ventora Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ile czekaliście, aż zmieni sie status??? Ja zaczynam się już denerwować, mimo że dostałam potwierdzenie pocztą odbioru listu. Quote
moon_light Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Ventora']Ile czekaliście, aż zmieni sie status??? Ja zaczynam się już denerwować, mimo że dostałam potwierdzenie pocztą odbioru listu.[/quote] a kiedy wysyłałaś im zgłoszenie pocztowe? ile czasu minelo ? Quote
MEGNUM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Impresja']no ja też nie liczę na nic suczka w młodzieży bedzie mieć 10 miesięcy... jedziemy raczej męża szukać na przyszłość :p[/quote] Dokładnie tak jak my:p Quote
Ventora Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zgłoszenia wysyłałam przez Pocztę Polską, dokładnie 31.07.2008, a zgłoszenia on-line ok. 2,5 tyg temu i niestety wciąż mam status Waiting for processing. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [SIZE=5][COLOR=Red][B]UWAGA UWAGA UWAGA Moja koleżanka ma wolną rezerwacją na pokój 1-osobowy od 2 do 5 października w pensjonacie, ok. 20 minut samochodem od terenu wystawy. Jeżeli jest ktoś chętny - prosze o kontakt.[/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. Quote
Ventora Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Myślicie, że będzie podany plan sędziowania? Quote
Impresja&Simarilion Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 nie sądzę, żeby było coś wiadamom zbyt prędko. może krótko przed wystawą coś się pojawi... Quote
Frytela Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zaczynam sie martwic ze nas nie przyjmą... Quote
Impresja&Simarilion Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja też się martwię... I bardzo mi się nie podoba, że nie odpowiadają na maile. Quote
IraKa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja też czekam. Wysyłałam faxem i online. Z klubówki już mam mimo że zgłaszałam 24.08 faxem :p. Quote
moon_light Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 a jak nie przyjmą...to kto mi odda moje 300 zł za gloszenie :placz: :evil_lol: Quote
Frytela Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zadaje sobie to samo pytanie... ;) no coz czekamy cierpliwie Quote
ma Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 mam miejsce w samochodzie na wystawe do Budapesztu. Jade w sobote rano- ale nie za bardzo wczesnie. Wystawa w niedziele i wracam tez w niedziele. Wyjazd ze Slaska. Chetnie pojade z kims bo samej smutno. Mozemy tez zalatwic wspolny nocleg. Quote
MEGNUM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Moja hodowczyni zgłaszała Dogi i JRT. W poprzednim tygodniu przyszły potwierdzenia, ale tylko dla JRT:roll: Dla DN jeszcze nie ma, a przyjęli bo jakis czas temu potwierdzałą mailowo. Moze jakoś rasami wysyłają:eviltong: Quote
Joanna G Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ojjj jak Wam zazdroszczę tych potwierdzeń . Ja jeszcze nie mam :( Tak jak pisałam wcześniej , mamy wolne miesjce w samochodzie ,.moze ktos ma ochotę się przyłączyć ?? Quote
karenina Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Wysyłaja napewno na raty bo ja najpierw dostałam na gr X a po kilku dniach na V. Quote
AlaNowak Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='moon_light']a jak nie przyjmą...to kto mi odda moje 300 zł za gloszenie :placz: :evil_lol:[/quote] No jak kto- oni...:lol: Quote
bargest Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.Jutro natomiast jade rowniez na Wegry do Debreczyna i tez nie mam potwierdzenia:angryy:.Moze oni maja tak w zwyczaju, a moze maja po prostu balagan:shake: Quote
Nor(a) Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='bargest']Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.[/QUOTE] My również jeszcze nie mamy... Do tych co zgłaszają na klubową seterów..jak płacicie? przelew czy na miejscu? Nie mogę znaleźć na ich stronie nr konta :roll: Quote
kinnia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Nor(a)']My również jeszcze nie mamy... Do tych co zgłaszają na klubową seterów..jak płacicie? przelew czy na miejscu? Nie mogę znaleźć na ich stronie nr konta :roll:[/quote] klubówke opłaca sie na miejscu. Quote
MEGNUM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='bargest']Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.Jutro natomiast jade rowniez na Wegry do Debreczyna i tez nie mam potwierdzenia:angryy:.Moze oni maja tak w zwyczaju, a moze maja po prostu balagan:shake:[/quote] Znajoma też nie dostała, wysłała maila z pytaniem czy zgłoszenie dotarło i odpisali, że nie ma jej w katalogu:( Quote
Recommended Posts