Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My co prawda na żadne sukcesy na tej wystawie nie liczymy z racji ilości zgłoszonych psów, ale potwierdzenie jest, nocleg załatwiony, więc jedziemy :D

Posted

[quote name='Ventora']Ile czekaliście, aż zmieni sie status???
Ja zaczynam się już denerwować, mimo że dostałam potwierdzenie pocztą odbioru listu.[/quote]
a kiedy wysyłałaś im zgłoszenie pocztowe? ile czasu minelo ?

Posted

[quote name='Impresja']no ja też nie liczę na nic suczka w młodzieży bedzie mieć 10 miesięcy... jedziemy raczej męża szukać na przyszłość :p[/quote]

Dokładnie tak jak my:p

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red][B]UWAGA UWAGA UWAGA

Moja koleżanka ma wolną rezerwacją na pokój 1-osobowy od 2 do 5 października w pensjonacie, ok. 20 minut samochodem od terenu wystawy.
Jeżeli jest ktoś chętny - prosze o kontakt.[/B][/COLOR][/SIZE]

Pzdr.

Posted

mam miejsce w samochodzie na wystawe do Budapesztu. Jade w sobote rano- ale nie za bardzo wczesnie. Wystawa w niedziele i wracam tez w niedziele. Wyjazd ze Slaska. Chetnie pojade z kims bo samej smutno. Mozemy tez zalatwic wspolny nocleg.

Posted

Moja hodowczyni zgłaszała Dogi i JRT. W poprzednim tygodniu przyszły potwierdzenia, ale tylko dla JRT:roll: Dla DN jeszcze nie ma, a przyjęli bo jakis czas temu potwierdzałą mailowo.
Moze jakoś rasami wysyłają:eviltong:

Posted

Ojjj jak Wam zazdroszczę tych potwierdzeń . Ja jeszcze nie mam :(
Tak jak pisałam wcześniej , mamy wolne miesjce w samochodzie ,.moze ktos ma ochotę się przyłączyć ??

Posted

Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.Jutro natomiast jade rowniez na Wegry do Debreczyna i tez nie mam potwierdzenia:angryy:.Moze oni maja tak w zwyczaju, a moze maja po prostu balagan:shake:

Posted

[quote name='bargest']Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.[/QUOTE]

My również jeszcze nie mamy...

Do tych co zgłaszają na klubową seterów..jak płacicie? przelew czy na miejscu? Nie mogę znaleźć na ich stronie nr konta :roll:

Posted

[quote name='Nor(a)']My również jeszcze nie mamy...

Do tych co zgłaszają na klubową seterów..jak płacicie? przelew czy na miejscu? Nie mogę znaleźć na ich stronie nr konta :roll:[/quote]

klubówke opłaca sie na miejscu.

Posted

[quote name='bargest']Kurcze Ci Wegrzy sa bardzo opieszali:mad:.Ja tez nie dostalam jeszcze potwierdzenia chociaz zglaszalam w pierwszym terminie, ale wytawa jeszcze za jakis czas.Jutro natomiast jade rowniez na Wegry do Debreczyna i tez nie mam potwierdzenia:angryy:.Moze oni maja tak w zwyczaju, a moze maja po prostu balagan:shake:[/quote]

Znajoma też nie dostała, wysłała maila z pytaniem czy zgłoszenie dotarło i odpisali, że nie ma jej w katalogu:(