Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bargest']Czy jest ktos na forum co zna wegierski lub niemiecki?? bo podobno najlepiej jest zwracac sie do nich w tych jezykach, a musze napisac emeil.:placz:[/quote]
pisz po angielsku - rozumieją i odpowiadają

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pati1033']ja wypelnilam zgloszenie wczesniej niz zaplacilam- dowod wplaty dolaczylam po kilku dniach[/quote]

a mi kurcze cos nie chce wyslac tych zgloszen... dobra dzis placimy moze sie uda:roll::roll:

Posted

Czy ktoś mógłby mi podać numer konta do wpłaty na europejską oraz jakiegoś maila, na który można przesłać zgłoszenia, bo ich strona mi się NIE OTWIERA!!! :shake::placz::placz:

Posted

HU85104040894948485653561026
Adresat przelewu:
MAGYAR EBTENYESZTOK ORSZAGOS EGYESU LETE

fax. +36 1 208 23 03 - numer spisany z formularza zgłoszenia

podaj maila to wyślę formularz

Posted

[quote name='moon_light']Zgłaszałam dzisiaj niufy znajomej- przez net się nie da.[/quote]

[FONT=Century Gothic]Jak się nie da :hmmmm: Ja zgłaszałam kilka psów dwa dni temu, i mimo że wszystkie mają jeszcze "ocekiwanie na zatwierdzenie" to zgłoszenia poszły.[/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Jak się nie da :hmmmm: Ja zgłaszałam kilka psów dwa dni temu, i mimo że wszystkie mają jeszcze "ocekiwanie na zatwierdzenie" to zgłoszenia poszły.[/FONT][/quote]
2 dni temu też zgłaszałam, i było wszystko okej. dzisiaj sie zacina

Posted

Chcę zgłosić moją suczke na Europejską wystawe.Wchodze w "Online Entry" loguje się, potem "My animals" - add new animals,wypełniam formularz zapisuje i co dalej? :)
Z góry dziękuje za pomoc:)

Posted

[quote name='Martyna2006']Chcę zgłosić moją suczke na Europejską wystawe.Wchodze w "Online Entry" loguje się, potem "My animals" - add new animals,wypełniam formularz zapisuje i co dalej? :)
Z góry dziękuje za pomoc:)[/quote]

[FONT=Century Gothic]Dalej wchodzisz w "Programs" tam wybierasz wystawę - jest tylko Europejska więc nie ma problemu. [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Otwiera Ci się formularz i zamiast wklepywać od zera dane do zgłoszenia po prawej stronie masz wpisanego swojego psa i po kliknięciu uzupełniają się dane automatycznie. [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Na dole wybierasz jeszcze klasę (plus jeśli nie wklepałaś wcześnie dokumentów załączasz je) i wysyłasz).[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Potem w "My Checkings" możesz sprawdzić na jakim etapie jest zgłoszenie.[/FONT]

Posted

[quote name='Talagia']Znalazlam dzisiaj w skrzynce potwierdzenie :multi::multi:
Z paskami na reke :evil_lol:[/quote]
To szybko się uwinęli.
W Bratysławie przedstawiciele Europejskiej mówili, że po niedzieli będą wysyłać potwierdzenia ;)