Dream Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='bargest']Czy jest ktos na forum co zna wegierski lub niemiecki?? bo podobno najlepiej jest zwracac sie do nich w tych jezykach, a musze napisac emeil.:placz:[/quote] pisz po angielsku - rozumieją i odpowiadają Quote
Frytela Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='pati1033']ja wypelnilam zgloszenie wczesniej niz zaplacilam- dowod wplaty dolaczylam po kilku dniach[/quote] a mi kurcze cos nie chce wyslac tych zgloszen... dobra dzis placimy moze sie uda:roll::roll: Quote
Alojzyna Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czy ktoś mógłby mi podać numer konta do wpłaty na europejską oraz jakiegoś maila, na który można przesłać zgłoszenia, bo ich strona mi się NIE OTWIERA!!! :shake::placz::placz: Quote
Dream Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 HU85104040894948485653561026 Adresat przelewu: MAGYAR EBTENYESZTOK ORSZAGOS EGYESU LETE fax. +36 1 208 23 03 - numer spisany z formularza zgłoszenia podaj maila to wyślę formularz Quote
Alojzyna Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Co zrobić gdy w zgłoszeniu internetowym pojawiają się rówe pola? Nie można ich wypełnić... Quote
moon_light Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Zgłaszałam dzisiaj niufy znajomej- przez net się nie da. FAX mają zepsuty..bo sygnał taki jakby ktos zle odlozyl sluchawkę... pozostaje mi isc na poczte..i odstać swoje :placz: Quote
jo-jo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='moon_light']Zgłaszałam dzisiaj niufy znajomej- przez net się nie da.[/quote] [FONT=Century Gothic]Jak się nie da :hmmmm: Ja zgłaszałam kilka psów dwa dni temu, i mimo że wszystkie mają jeszcze "ocekiwanie na zatwierdzenie" to zgłoszenia poszły.[/FONT] Quote
moon_light Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Jak się nie da :hmmmm: Ja zgłaszałam kilka psów dwa dni temu, i mimo że wszystkie mają jeszcze "ocekiwanie na zatwierdzenie" to zgłoszenia poszły.[/FONT][/quote] 2 dni temu też zgłaszałam, i było wszystko okej. dzisiaj sie zacina Quote
Talagia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja wysyłałam tradycyjnie pocztą i nie było żadnych problemów ;) Quote
AlaNowak Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja wlasnei zglosilam normalnie przez ten ich formularz:) Czekam na zatwierdzenie:) Quote
Frytela Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 albo jestem slepa albo nie wiem... nie moge znalezc pola gdzie sie klase wybiera... i mi wyskakuje zebym klase do ktorej chce psa zglosic wybrac o.o Quote
IraKa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Otwórz sobie zgłoszenia online za pomocą internet explorera. W firefoxsie też nie widziałam klas. Quote
Frytela Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nie dziala mi IE.... zacina sie w polowie ladowania strony i koniec... :( :( :( DZIAŁA< DZIAŁA! Psy zgłoszone, czekamy az zaakceptuja :) Quote
martyna. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Chcę zgłosić moją suczke na Europejską wystawe.Wchodze w "Online Entry" loguje się, potem "My animals" - add new animals,wypełniam formularz zapisuje i co dalej? :) Z góry dziękuje za pomoc:) Quote
jo-jo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Martyna2006']Chcę zgłosić moją suczke na Europejską wystawe.Wchodze w "Online Entry" loguje się, potem "My animals" - add new animals,wypełniam formularz zapisuje i co dalej? :) Z góry dziękuje za pomoc:)[/quote] [FONT=Century Gothic]Dalej wchodzisz w "Programs" tam wybierasz wystawę - jest tylko Europejska więc nie ma problemu. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Otwiera Ci się formularz i zamiast wklepywać od zera dane do zgłoszenia po prawej stronie masz wpisanego swojego psa i po kliknięciu uzupełniają się dane automatycznie. [/FONT] [FONT=Century Gothic]Na dole wybierasz jeszcze klasę (plus jeśli nie wklepałaś wcześnie dokumentów załączasz je) i wysyłasz).[/FONT] [FONT=Century Gothic]Potem w "My Checkings" możesz sprawdzić na jakim etapie jest zgłoszenie.[/FONT] Quote
martyna. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dziękuje :loveu::loveu: My już zgłoszone :) Quote
Jogurt Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ja tam wpisalam nr. rodowodu kazdego z rodzicow i poszlo ;) Quote
Jogurt Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A co jak klikne w "my checkings" i wyswietla mi sie taki formularz?? Mam cos z tym zrobic?? Quote
Talagia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Znalazlam dzisiaj w skrzynce potwierdzenie :multi::multi: Z paskami na reke :evil_lol: Quote
Ventora Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wow to i tak szybko, skoro przyjmują jeszcze zgłoszenia. Ja natomiast cieszę się bo dostałam potwierdzenie doręczenia zgłoszeń z wystawy klubowej;) Quote
Jogurt Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Talagia']Znalazlam dzisiaj w skrzynce potwierdzenie :multi::multi: Z paskami na reke :evil_lol:[/quote] a kiedy zglaszalas?? Quote
Dream Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Talagia']Znalazlam dzisiaj w skrzynce potwierdzenie :multi::multi: Z paskami na reke :evil_lol:[/quote] To szybko się uwinęli. W Bratysławie przedstawiciele Europejskiej mówili, że po niedzieli będą wysyłać potwierdzenia ;) Quote
Recommended Posts