Doginka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Oooooooo, sobie poczytałam i już teraz wiem, że żadne z moich życzeń, które do Ciebie słałam na ten numer, który miałam wcześniej nie doszły:roll: Wysyłałam zyczenia na Boże Narodzenie i na sylwka połączonego z Nowym Rokiem i doopa blada, więc teraz Ci jeszcze raz pożyczę: Aby ten Nowy 2011 Rok był dla Ciebie tysiąc razy lepszy od starego, aby te plotkary i plotkarze dali Ci wreszcie spokój, aby Ci nigdy nie zabrakło pieniążków (w tym również na zbożne cele:roflt:), abyś była okazem zdrowia i w ogóle wszystkiego tego Ci życzę, czego sama byś sobie życzyła;-) No i jeszcze Ci życzę, abyś dalej cieszyła się wygrywaniem na ringach ze swoja sffffforką bandytów, szatanów, piranii, rekinów i jak je tam sobie jeszcze zwiesz:roflt: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Vectra, co tamu Ciebie? Odwilż chyba nie słuzy drewnianemu domkowi...? Bo psom to chyba objetne:) Odezwij się do nas:) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Odwilż to nikomu nie służy , psom głównie .. znaczy pies to jeszcze dzielny jest , gorzej z gatunkiem gorszym , szczególnie te czarne , wydają się być z cukru :) Marysia i Rekin na koloniach , więc jeszcze nie wiem , jak reagują na odwilż. Zasadniczo wsio u nas płynie , domek cały ocieka , bo się zamarznięte rynny odmrażają ... podwórko jeszcze takie se ... bo było dużo śniegu. Z dobrych wieści , to że czekam na hasło - instalatorzy tepesa przybywają , montować mi telefon :) dokumenty złożyłam , wsio jest gotowe i zwarte ino w naszym cudownym kraju , mamy nadmiar długich łikendów ostatnio , co nie służy nikomu ... szczególnie instytucją , które mają urlopy :evilbat: a jak będzie telefon , to i będzie neostrada i wideostrada i będę wsiema kończynami w XXI wieku :evil_lol: Doginko , Twoje smsy doszły :) ja Ci odpisałam z orange ;) czasem odpalam ere , jak jestem w wawie .... aczkolwiek , ostatnio czasem mi tu łapie era zasięg , wczoraj były AŻ dwie kreski zasięgu :diabloti: a tak u nas bez większych zmian , żyjemy sobie , radzimy sobie , na problemy też napotykamy wszelkie , ale takie życie Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Odezwałaś się, znaczy zyjesz. OK, ja tez czekam na hasło od Ciebie, że juz masz Tepsę:) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 a czemu mam nie żyć ? :diabloti: w sumie zdarzali się tacy , co mi źle życzyli i śmierci nagłej też ... ale złego diabli nie biorą , po co ja im tam na dole , tam mają względny spokój , a tu na ziemi , jeszcze tyle do zrobienia mam :D trochę mnie może powykręcało , się za mocno dźwignęłam i moja kontuzja w odcinku lędźwiowym się odezwała , ale daje radę - ja jestem z twardej gliny pewno że dam znać , jak będę miała tepse z darmowymi wieczorami i łikendami :cooldevi: znaczy bardziej mi zależy na neostradzie , no i pora chyba TV zacząć posiadać ... a teraz udajemy się , na poobiednią drzemkę ... pobiegali my , przynieśli drewna , zjedli gołąbka , zapalili papierosa , wypili łyk kawy (Egon kocha kawę :mad: ) pobieramy kocyk , podusie i myk na sofkę :diabloti: Quote
evel Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zupełnie nie wiem dlaczego, ale od razu wyobraziłam sobie, że Egon po kawie zachowuje się jak ten wiewiór z epoki lodowcowej :roflt: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Vectra'] a teraz udajemy się , na poobiednią drzemkę ... pobiegali my , przynieśli drewna , zjedli gołąbka , zapalili papierosa , wypili łyk kawy (Egon kocha kawę :mad: ) pobieramy kocyk , podusie i myk na sofkę :diabloti:[/QUOTE] Miłej popołudniowej drzemki:) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='evel']Zupełnie nie wiem dlaczego, ale od razu wyobraziłam sobie, że Egon po kawie zachowuje się jak ten wiewiór z epoki lodowcowej :roflt:[/QUOTE] ona się tak zachowuje bez kawy :cooldevi: [quote name='Asiaczek']Miłej popołudniowej drzemki:) Pzdr.[/QUOTE] noc za to zapowiada się długa :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kawa ...:hmmmm: ktoś mówiło kawie...poproszę Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A co będziesz robiła po nocy...? Ja tam zaraz idę spać. NO, chyba, że coś ciekawego podłapię w TVP... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ktoś tam pisał o kawie, ale czy Vectra jest przygotowana na taką ilość Gości...? Pzdr. Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Alicja']Kawa ...:hmmmm: ktoś mówiło kawie...poproszę[/QUOTE] a wiesz , że to nie jest zły pomysł .... zaraz zleze na dół , zajaram i sobie kawkę zrobię [quote name='Asiaczek']A co będziesz robiła po nocy...? Ja tam zaraz idę spać. NO, chyba, że coś ciekawego podłapię w TVP... Pzdr.[/QUOTE] nie mam TV ... wiesz co , ja w tym domu , to mam non stop co robić .... tylko problem taki , że mi się nie chce np powinnam się rozpakować do końca :evil_lol: na jutro zaplanowałam dzień sprzątaczki , na razie chęci mam HA , jutro po przebudzeniu , zobaczymy czy checi obudzą się ze mną ... Quote
Matusz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Vectra']Tobie co najwyżej , mogę zaoferować gołąbka :diabloti:[/QUOTE] zjem nawet ze 4 ale musi być do tego kawa, a potem fajkaa, o tak !:cool1: Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Matusz']poproszę również kawę !:diabloti:[/QUOTE] Tobie co najwyżej , mogę zaoferować gołąbka :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Matusz']zjem nawet ze 4 ale musi być do tego kawa, a potem fajkaa, o tak !:cool1:[/QUOTE] O, a odkąd to papieroski podpalasz...? Pzdr. Quote
Matusz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Asiaczek']O, a odkąd to papieroski podpalasz...? Pzdr.[/QUOTE] ja nie popalam :eviltong: palę :p oj, już od jakiego czasu :) wiem, że to złe, ale jak narazie nie mogę rzucic :shake: Quote
Matusz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Vectra']czyli masz idealne wzorce żywieniowe , odziedziczone po mnie :evil_lol: właśnie ? a moje rzucanie palenia , niestety się nie powiodło ... póki brałam tabex , to mi fajki nie smakowały .... mało paliłam .. ale skończył się tabex , wrócił TEN smak :diabloti: ale fakt pale mniej , bo nie pale tu gdzie mam kompa .... pale tylko w kuchni HA[/QUOTE] idealne, masz rację mamusiu :diabloti: no ten smak, do kawusi, po jedzeniu :D Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Matusz']zjem nawet ze 4 ale musi być do tego kawa, a potem fajkaa, o tak !:cool1:[/QUOTE] czyli masz idealne wzorce żywieniowe , odziedziczone po mnie :evil_lol: [quote name='Asiaczek']O, a odkąd to papieroski podpalasz...? Pzdr.[/QUOTE] właśnie ? a moje rzucanie palenia , niestety się nie powiodło ... póki brałam tabex , to mi fajki nie smakowały .... mało paliłam .. ale skończył się tabex , wrócił TEN smak :diabloti: ale fakt pale mniej , bo nie pale tu gdzie mam kompa .... pale tylko w kuchni HA Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Przestańcie, papieroski są złe i tego nie zmienicie. Nie robić mi tutaj reklamy. NO! Pzdr. Quote
Vectra Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Przestańcie, papieroski są złe i tego nie zmienicie. Nie robić mi tutaj reklamy. NO! Pzdr.[/QUOTE] jak złe ? przecież one nie gryzą :diabloti: zly to jest moment , jak pusta paczka zostaje i nie ma kolejnej i trzeba do sklepu ... budzisz się rano .. rano to dla każdego pojęcie względne wiem ... wpada na ciebie ten motłoch na 4 łapach ... udaje ci się wydostać ( a bo muszę uchylić rąbka tajemnicy , że od pewnego czasu nie sypiam w sypialni , tylko z motłochem w salonie ... jakoś jednak lubię czuć piach , sierść i zapach wiatru w łóżku ) cykasz czajnik , sypiesz kawę do kubka .... w czasie gdy woda się gotuje , odpalasz fajeczkę ... mmmmmm .. dymek ... cyk czajnik , zalewasz napar , dodajesz mleko i dymek ... mmmmm .... i dzień od razu , jest piękniejszy .... a dziś to jestem pod wrażeniem , że jedna niektórzy myślą .. więc moja siostrzenica , lat 16 i pół , w dniu jutrzejszym , udaje się na studniówkę , ze swoim kolegą .. upiera się dziewcze , że to tylko kolega , ale nie palcem robiona ciotka WIE LEPIEJ :diabloti: studniówka , no cóż , historia taka sobie , gdyby nie pewien fakt , a mianowicie , podejście dyrekcji szkoły , do gości na studniówce , tych nieletnich :diabloti: więc , by moja siostrzenica , mogła tam się bawić , moja siostra , czyli matka siostrzenicy , musiała podpisać zgodę , zgodę tą na piśmie , nie dostarczył kolega ... tylko musiał to uczynić rodzić kolegi i ten że rodzić , musiał tą zgodę osobiście zanieść do szkoły ... wszystko po to , by gówniarstwo , nie mataczylo , nie kombinowało i nie robiło głupot... i szacun dla szkoły , znaczy dla dyrekcji Quote
Matusz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Vectra']jak złe ? przecież one nie gryzą :diabloti: zly to jest moment , jak pusta paczka zostaje i nie ma kolejnej i trzeba do sklepu ... budzisz się rano .. rano to dla każdego pojęcie względne wiem ... wpada na ciebie ten motłoch na 4 łapach ... udaje ci się wydostać ( a bo muszę uchylić rąbka tajemnicy , że od pewnego czasu nie sypiam w sypialni , tylko z motłochem w salonie ... jakoś jednak lubię czuć piach , sierść i zapach wiatru w łóżku ) cykasz czajnik , sypiesz kawę do kubka .... w czasie gdy woda się gotuje , odpalasz fajeczkę ... mmmmmm .. dymek ... cyk czajnik , zalewasz napar , dodajesz mleko i dymek ... mmmmm .... i dzień od razu , jest piękniejszy .... [/QUOTE] lepiej tego mamuśka nie mogłaś ująć ! mmmm.... Quote
Matusz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Vectra']no to idę włączyć czajnik i zapalić :diabloti: wieczór też może byc przecież milusi ;)[/QUOTE] czyli idziesz za moim przykładem ? :D Quote
Matusz Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Vectra']no to idę włączyć czajnik i zapalić :diabloti: wieczór też może byc przecież milusi ;)[/QUOTE] czyli idziesz za moim przykładem ? :D Quote
Recommended Posts