Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:roll: ciągle tylko alkohol i alkohol, i doszły do tego fajki...zupełnie nie dla mnie tematy (przynajmniej na jakiś dłuższy czas :evil_lol:)

Posted

[quote name='malawaszka']a mnie już fajki nie smakują :shock: w szoku jestem normalnie bo do niedawna mimo tego, że rzuciłam to przy alko miałam ochotę i kopciłam, a dziś zapaliłam i mało nie padłam na pysk :lol: fujjjjjj :lol:[/QUOTE]

[B]przygotowujesz się do ciąży :p[/B]

Posted

Vectra zrobiłam sobie twój likier - trochę zmieniłam przepis, ale i tak jest pyszny...
Wzięłam jedno mleko słodzone i jedno niesłodzone [nie dawałam zwykłego mleka] i dałam 2 łyżeczki kawy [rozpuszczałam w gorącym mleku]. Wódki ile komu pasuje - ja dałam sobie ok. ćwiartkę, mój TZ dodał sobie trochę więcej ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra zrobiłam sobie twój likier - trochę zmieniłam przepis, ale i tak jest pyszny...
Wzięłam jedno mleko słodzone i jedno niesłodzone [nie dawałam zwykłego mleka] i dałam 2 łyżeczki kawy [rozpuszczałam w gorącym mleku]. Wódki ile komu pasuje - ja dałam sobie ok. ćwiartkę, mój TZ dodał sobie trochę więcej ;)[/QUOTE]
A doznaniami smakowymi się podzielisz?
Czyli, czy smakowało? :cool3:

Posted

[quote name='Hanna R.']Przybyłam odkurzyć Ci blogaska i spytać, ile masz tych psów ? Bo chyba przestajesz nad tym panować :crazyeye:
I zacznij już odśnieżać.[/QUOTE]
Nadal mam jednego psa babciu , wszystko pod kontrolą :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Nadal mam jednego psa babciu , wszystko pod kontrolą :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]no tak PSA jednego ........o suczki babcia nie pytała :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']Nadal mam jednego psa babciu , wszystko pod kontrolą :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]no tak PSA jednego ........o suczki babcia nie pytała :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE]

O, Aljcjo dzięki :modla:
No to ILE ??? :diabloti:
Prawdę mów !
Kochana :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Hanna R.']O, Aljcjo dzięki :modla:
No to ILE ??? :diabloti:
Prawdę mów !
Kochana :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

prawdę powiadasz ?
no więc dwie suczki i dwa cosie , które zostały w barbarzyński sposób okaleczone, przez lek wet , za moje pieniądze , nieszczęśliwe , smutne , bez możliwości rozmnażania się ...
plus to jedno zwierze , płci żeńskiej , co nie może biedne wejsć do domu , samotne , zmarznięte i nie kochane , w zapomnieniu , cierpi na podwórku .... no i już wspominany wyżej , jedyny PIES w moim życiu obecnym , prawdziwy , full wypasiony - Franciszek panicz hrabia malutki ...

Kotów nie ma , dzieci nie ma :cooldevi:

Posted

[quote name='Hanna R.']Podświadomie czułam, że w tobie dżemie okrutnik :diabloti:
Nie musisz odśnieżać. Nie przyjadę . :shake::shake::shake:[/QUOTE]
bo w każdym dżemie wilk :evilbat:

musisz przyjechać , już odśnieżone :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Vectra, a jak z jedzeniem Franiołka? Poprawił się diabełek, czy dalej musisz karmić łyżeczką?;-)[/QUOTE]
nie pytaj , mam dobry humor dziś , więc nie będę sobie psuć ... jego apetytem :cooldevi:

Posted

Ja to się nie wiem co to robić ale może msze zamówię w intencji tych biednych okaleczonych co się rozmnażać nie mogą :D A i za Frania nie jedzenie przy okazji co by jeść zaczął :D

Posted

[B]Vectruniu, czy nazbierałaś odpowiednio dużo chrustu na najbliższe dni? :diabloti:
czy palenisko wyczyszczone i przygotowane do palenia?
Nadchodzi lodowy armageddon :diabloti:

PS z dreszczykiem ekscytacji czekam na rachunek za gaz :mdleje:[/B]