malawaszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a kto to??? :mdleje: chyba nie dzidzia Franiowa??!! Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='malawaszka']a kto to??? :mdleje: chyba nie dzidzia Franiowa??!![/QUOTE] i owszem , dzidzia Franiowa :diabloti: Quote
Doginka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 I ślicznotka z niej rośnie:loveu: Ad. likieru - wszyscy piszą, że zasłodki, ale przecież jak sama nazwa wskazuje to jest likier, czyli musi być słodki:lol: Quote
Cola Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 :roll: ciągle tylko alkohol i alkohol, i doszły do tego fajki...zupełnie nie dla mnie tematy (przynajmniej na jakiś dłuższy czas :evil_lol:) Quote
Maga100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='malawaszka']a mnie już fajki nie smakują :shock: w szoku jestem normalnie bo do niedawna mimo tego, że rzuciłam to przy alko miałam ochotę i kopciłam, a dziś zapaliłam i mało nie padłam na pysk :lol: fujjjjjj :lol:[/QUOTE] [B]przygotowujesz się do ciąży :p[/B] Quote
AlKil Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A u Ciebie to zawsze o pożytecznych rzeczach...likierek...mnam mniam. Quote
Alicja Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [COLOR=Red][B]ale dzidzia urośnięta .... co to za mała fotka pod dużą...dlaczemu takie coś jest ??[/B][/COLOR] Quote
bonsai_88 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Vectra zrobiłam sobie twój likier - trochę zmieniłam przepis, ale i tak jest pyszny... Wzięłam jedno mleko słodzone i jedno niesłodzone [nie dawałam zwykłego mleka] i dałam 2 łyżeczki kawy [rozpuszczałam w gorącym mleku]. Wódki ile komu pasuje - ja dałam sobie ok. ćwiartkę, mój TZ dodał sobie trochę więcej ;) Quote
Qti Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='bonsai_88']Vectra zrobiłam sobie twój likier - trochę zmieniłam przepis, ale i tak jest pyszny... Wzięłam jedno mleko słodzone i jedno niesłodzone [nie dawałam zwykłego mleka] i dałam 2 łyżeczki kawy [rozpuszczałam w gorącym mleku]. Wódki ile komu pasuje - ja dałam sobie ok. ćwiartkę, mój TZ dodał sobie trochę więcej ;)[/QUOTE] A doznaniami smakowymi się podzielisz? Czyli, czy smakowało? :cool3: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 córki franiowe mają juz imiona ?? bo troche do tyłu jetsem Quote
Vectra Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 mają imiona Crazy Daisy i Cheppen Girl :) Quote
agnethka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Vectra']mają imiona Crazy Daisy i Cheppen Girl :)[/QUOTE] i te zostaną? to dopisze do bazy ;) robię dzisiaj aktualizacje ;) Quote
Vectra Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='agnethka']i te zostaną? to dopisze do bazy ;) robię dzisiaj aktualizacje ;)[/QUOTE] no te są i będą :) Quote
agnethka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 no to od dzisiaj będą w bazie ;) (za jakiś czas rzecz jasna, ale dziś) Quote
Hanna R. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Przybyłam odkurzyć Ci blogaska i spytać, ile masz tych psów ? Bo chyba przestajesz nad tym panować :crazyeye: I zacznij już odśnieżać. Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Hanna R.']Przybyłam odkurzyć Ci blogaska i spytać, ile masz tych psów ? Bo chyba przestajesz nad tym panować :crazyeye: I zacznij już odśnieżać.[/QUOTE] Nadal mam jednego psa babciu , wszystko pod kontrolą :diabloti: Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Vectra']Nadal mam jednego psa babciu , wszystko pod kontrolą :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]no tak PSA jednego ........o suczki babcia nie pytała :grins:[/B][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Vectra']Nadal mam jednego psa babciu , wszystko pod kontrolą :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]no tak PSA jednego ........o suczki babcia nie pytała :grins:[/B][/COLOR][/QUOTE] O, Aljcjo dzięki :modla: No to ILE ??? :diabloti: Prawdę mów ! Kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Hanna R.']O, Aljcjo dzięki :modla: No to ILE ??? :diabloti: Prawdę mów ! Kochana :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] prawdę powiadasz ? no więc dwie suczki i dwa cosie , które zostały w barbarzyński sposób okaleczone, przez lek wet , za moje pieniądze , nieszczęśliwe , smutne , bez możliwości rozmnażania się ... plus to jedno zwierze , płci żeńskiej , co nie może biedne wejsć do domu , samotne , zmarznięte i nie kochane , w zapomnieniu , cierpi na podwórku .... no i już wspominany wyżej , jedyny PIES w moim życiu obecnym , prawdziwy , full wypasiony - Franciszek panicz hrabia malutki ... Kotów nie ma , dzieci nie ma :cooldevi: Quote
Hanna R. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Podświadomie czułam, że w tobie dżemie okrutnik :diabloti: Nie musisz odśnieżać. Nie przyjadę . :shake::shake::shake: Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Hanna R.']Podświadomie czułam, że w tobie dżemie okrutnik :diabloti: Nie musisz odśnieżać. Nie przyjadę . :shake::shake::shake:[/QUOTE] bo w każdym dżemie wilk :evilbat: musisz przyjechać , już odśnieżone :diabloti: Quote
Doginka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Vectra, a jak z jedzeniem Franiołka? Poprawił się diabełek, czy dalej musisz karmić łyżeczką?;-) Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Doginka']Vectra, a jak z jedzeniem Franiołka? Poprawił się diabełek, czy dalej musisz karmić łyżeczką?;-)[/QUOTE] nie pytaj , mam dobry humor dziś , więc nie będę sobie psuć ... jego apetytem :cooldevi: Quote
dzasta Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ja to się nie wiem co to robić ale może msze zamówię w intencji tych biednych okaleczonych co się rozmnażać nie mogą :D A i za Frania nie jedzenie przy okazji co by jeść zaczął :D Quote
Maga100 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [B]Vectruniu, czy nazbierałaś odpowiednio dużo chrustu na najbliższe dni? :diabloti: czy palenisko wyczyszczone i przygotowane do palenia? Nadchodzi lodowy armageddon :diabloti: PS z dreszczykiem ekscytacji czekam na rachunek za gaz :mdleje:[/B] Quote
Recommended Posts