Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Vectra']dziś złapała jedną , ale ja jej robię konkurencje odkurzaczem :diabloti: jutro przybędzie mój zestaw mordowaniemałychwrdnychgryzoniwczterydni :multi: :diabloti: może teraz bitwe wygrały paskundne szkodniki ,ale wojna się nie skończyła ... przerażasz mnie... Pzdr. Quote
Vectra Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Doginka']Tylko uważaj, żeby nie wymordować tych większych i nie wrednych czterołapnych;-) no mam obawy przed żarłoczną Emilką , dlatego tym razem zamówiłam karmiki dla myszów , z których nie wyjmą ciasteczek/ziarenek i napoju bogów :evilbat: pozdrowienia od pampersa Piranii vel Deisy :) Quote
Vectra Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Asiaczek']... przerażasz mnie... Pzdr.[/QUOTE] to wieś robi z porządnych , miłosiernych ludzi ... 4 lata temu to bym płakała nad tymi myszkami , ale to co one niszczą , szczają / srają .. wyzwala z człowieka morderce :cooldevi: teraz myszki są w okresie rozrodczym , a nie mam ochoty by mi wyległy za kilka dni z transparentem BĘDZIE NAS MILIONY :evil_lol: walka z myszami , to już taka tradycja przed wiosenna :) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ...a na Wielkanoc - myszki w galarecie;) Nie, no żartuję... Pzdr. Quote
Vectra Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Asiaczek']...a na Wielkanoc - myszki w galarecie;) Nie, no żartuję... Pzdr.[/QUOTE] podrzucić ? :diabloti: suszone , to będą na boże narodzenie do bigosu :cooldevi: i rekina jako danie główne Quote
dzasta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tak rozdajesz te myszy na lewo i prawo no wiesz co :D Quote
Asiaczek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Vectra']podrzucić ? :diabloti: suszone , to będą na boże narodzenie do bigosu :cooldevi: i rekina jako danie główne[/QUOTE] To jest myśl... Pierwszy Dzień Świa BN - rekin z myszkami jako pieczeń... Pzr. Quote
Vectra Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='agnethka']Vectra - a Klamka nie łapie martwych myszów? wies, żeby Ci zatrutej nie zjadła... ja kiedyś Duli z paszczy jakąś zdechłą musiałam wyciągać...[/QUOTE] a po co jej martwe ? to żadna zabawa wtedy ... martwe ją nie interesują .... [quote name='Medorowa']Poka Ajde:grins::grins::grins::grins:[/QUOTE] świetny żart :diabloti: Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ja wiem jak możesz udoskonalić żywą pułapkę na myszki:multi: - dokup węża, będzie skuteczniejsze łapanko:lol: Quote
Vectra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Doginka napisał(a):Ja wiem jak możesz udoskonalić żywą pułapkę na myszki:multi: - dokup węża, będzie skuteczniejsze łapanko:lol: wiesz co ja to mam pecha , do zwierząt pacyfistycznie nastawionych do swoich naturalnych wrogów , więc mord spadł na moje barki ... :cooldevi: szwedzkie stoły dla myszek od południa rozstawione , myszki biesiadowały ... teraz poszły spać z pełnymi brzuszkami :evilbat: rozrywkowe prosiaczki ,które ew mogły by się zabawić trochę zakręconymi myszkami , śpią w klatce , co by im głupota do łba nie przyszła i by się nie zmumifikowały .... czyli mam total luz w łóżku :multi: Franca i Lalka są tylko normalne i wem że padliny nie ruszą , Marysia w sumie też może by nie dotknęła , ale to jest Maria więc trudno wyczuć ...Emilka to na bank by zeżarła , Rekin Stefa , z czystej ciekawości by do ryja wziął .. Egon by nie zjadł , ale nie mam ochoty mieć maseczki z mysich zwłok :diabloti: Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :evil_lol: Zamiast spać, to ja teraz będę rozmyślać o tej mysiej maseczce:roflt: Quote
Vectra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Już wystarczy że mam robioną plastykę nosa i czoła - co rano ... Szarki Stefa , jeszcze nie bardzo rozumie , że nie należy mnie budzić , ale jak jej się chce lać , to mnie gryzie - tylko czemu kurde po twarzy :niewiem: Miałam iść spać , ale mam mały problem techniczny , Rekin się wydziera , bo nie chce spać w klatce :placz: ogólnie to jej nie lubie teraz , bo weszła w paskudny okres zmiany zębów i gryzie jak opętana , naj to lubi wisieć mi na rękawach .. włącze jej TV może się zajmie , na animal planet leci jej ulubiony film - człowiek rekin , wczoraj oglądała z 15 minut ten program - o rekinach rzecz jasna :evil_lol: Quote
Qti Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Vectra, mnie takie pytanie nurtuje. Stefa to już zostaje u Ciebie? Quote
Alicja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a Sharki nie mogłaby Rafała podgryzać po ćwarzy :hmmmm: ....więcej miejsca by miała na działania ;) Quote
Doginka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Wytłumacz rekince, że Ty juz ładnie wyglądasz i nie potrzebujesz plastyki;-) Niech Rekin zajmie się teraz rzeźbą w meblach::evil_lol: Dzieńdobry:hand: Quote
Vectra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Qti napisał(a):Vectra, mnie takie pytanie nurtuje. Stefa to już zostaje u Ciebie? na to pytanie , trudno jest odpowiedzieć :diabloti: Alicja napisał(a):a Sharki nie mogłaby Rafała podgryzać po ćwarzy :hmmmm: ....więcej miejsca by miała na działania ;) Rafał wychodzi o 6 rano z domu , a o tej godzinie małe Rekiny śpią snem kamiennym .... Doginka napisał(a):Wytłumacz rekince, że Ty juz ładnie wyglądasz i nie potrzebujesz plastyki;-) Niech Rekin zajmie się teraz rzeźbą w meblach::evil_lol: Dzieńdobry:hand: Stefa mebli nie tyka , ona tylko tyka to co mnie otula tylko jak się pozbyć tych mlecznych kłów ? :hmmmm: jak je straci , to będzie już dużo przyjemniej .. a siedzą mocno .... niczym nie da się tego wyrwać :placz: Quote
Qti Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Vectra napisał(a): tylko jak się pozbyć tych mlecznych kłów ? :hmmmm: jak je straci , to będzie już dużo przyjemniej .. a siedzą mocno .... niczym nie da się tego wyrwać :placz: Na kły mleczne u yorka, ale u yorka! polecamy rękę dr Karczewskiego. Metoda sprawdzona Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Rozumiem, że kosteczki cielęce nie działają na rekinowe mleczaki? Pzdr. Quote
Alicja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Córcia zmocz szmatę , zamroź i daj młodej do ciamkania , może zęby w tym zostaną ;) Quote
Cola Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Vectra napisał(a):dziś złapała jedną , ale ja jej robię konkurencje odkurzaczem :diabloti: jutro przybędzie mój zestaw mordowaniemałychwrdnychgryzoniwczterydni :multi: :diabloti: może teraz bitwe wygrały paskundne szkodniki ,ale wojna się nie skończyła przeraziłam się jak zobaczyłam tą ostatnią emotkę :smhair2: o ząbkowaniu to bym mogła coś napisać...ale dzieciowym ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cola napisał(a): o ząbkowaniu to bym mogła coś napisać...ale dzieciowym ;) :evil_lol: :crazyeye:już????!!!!! Quote
Cola Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 malawaszka napisał(a)::crazyeye:już????!!!!! zebrałam doświadczenia innych matek :) i coś nie coś już wiem... Quote
Vectra Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Cały dowcip polega na tym , że Stefa Szarki mniejszy , on nie chce gryźć szmat , gryzaków , piłek , warchlaków , mebli ... on kocha gryźć mnie .. oczywiście Stefa lubi się bardzo bawić z psami , ale jak jej tato preferuje bycie upierdliwym pieseczkiem cioci , całym swoim 6 kilowym ciałem , za wszelką cenę , dotrzymuje mi towarzystwa , wtedy kiedy się da ... a jako rozrywkę traktuje ciąganie mnie za ubrania :diabloti: Pytanie czemu śpi mi na głowie ? odpowiedź jest oczywista , po lewej na poduszcze mam jej tate , mojego Franiołka , po prawej wciśniętą ciocie demodex Marysie .. a Szarki też chce na poduszce ... więc śpi mi na głowie , bo to jedyne wolne miejsce poduszkowe ... Cieszyłam się że nie szczeka .. ale jednak geny odziedziczyła wszystkie - zaczęła do mnie mówić , kłócić się i wymuszać ... to nie była inseminacja , to było klonowanie :cooldevi: Chyba jednak ją oddam , ja nie wyrobie z dwoma Franiami pod jednym dachem ;) Quote
Darianna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Vectro, a któż inny oprócz Ciebie wyrobi z drugim Franiem? Quote
Recommended Posts