lolka75 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 bardzo dziekuje Vectra za pomoc. Dzieki Twoim poradom moglam wrocic do swojego nalogu czyli maniakalnego czytania nowych postow na dogo :D i do wszystkich: Vectra to seryjnie specjalistka... jak problem z kompkiem to ona znajdzie wyjscie. I mozna do niej walic jak w dym.... pod warunkiem ze nie rano :D (tu mial byc usmiechniety szatanek ale emotki slabo wchodza) Quote
Vectra Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 lolka75 napisał(a):bardzo dziekuje Vectra za pomoc. Dzieki Twoim poradom moglam wrocic do swojego nalogu czyli maniakalnego czytania nowych postow na dogo :D i do wszystkich: Vectra to seryjnie specjalistka... jak problem z kompkiem to ona znajdzie wyjscie. I mozna do niej walic jak w dym.... pod warunkiem ze nie rano :D (tu mial byc usmiechniety szatanek ale emotki slabo wchodza) polecam się ;) Gonitwa napisał(a):Rewelacyjnie wyglądasz w nowej fryzurze!! ;) kolor , fryz jest podbny ino zapuszczam :diabloti: agnethka napisał(a):i jak efekt? Panicz Franiszek zadowolony? ;) jak zawsze , to jest idealny mężczyzna :) Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja tam i tak Cię poznam... na ulicy, w progach mego mieszkania... pzdr. Quote
Cola Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Vectra napisał(a):pomyliłaś blogaski , tu nie ma dziecków :diabloti: jak to nie ma?? a psiowe dziecki to co?? :diabloti: Quote
Vectra Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Doginka']A co tu tak cicho:razz::hmmmm:[/QUOTE] bo mam bardzo mocno uzależniające zajęcie w domu :diabloti: robię przemeblowanie .... wypadłam z wprawy , z pół roku nic nie przestawiałam w domu :evil_lol: teraz dopieszczam w domu , to co jeszcze ocalało ..... Quote
Doginka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Vectra']bo mam bardzo mocno uzależniające zajęcie w domu :diabloti: robię przemeblowanie .... wypadłam z wprawy , z pół roku nic nie przestawiałam w domu :evil_lol: teraz dopieszczam w domu , to co jeszcze ocalało .....[/QUOTE] Najważniejsze, że znalazłaś chwilkę na dogo:diabloti:;-) Quote
Vectra Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 komp to śmiga cały czas , zaglądam w przerwie na papierosa :diabloti: Stefania rekin , żarłacz błękitny - skończył 4 miesiące , śpi w łóżku , gryzie i wybrzydza przy misce ...... możecie mi nie wierzyć , ale dając coś Franiowi i Stefie .. to albo to zjedzą oboje , albo plują z taką samą gracją :cooldevi: dobrze mieć wsio żerną Emilkę , która jest zachwycona , że teraz z dwóch mord coś wypada .. ona żre wszystko , dziś chciała zjeść kostkę do zmywarki :mdleje: Marysie , która to przypomina mi o porach posiłków .. to są dwie chwile w ciągu dnia , kiedy Marysia do mnie przemawia swoim piskliwym głosem ... gdzieś ok 13 i 19 .. z zegarkiem w ręku .. wtóruje jej Lalka i Emilka ... reszta nie przywiązuje uwagi do tego , czy posiłek był , będzie , ma być ... np dziś Franio , Klementyna i Stefa- chyba nic nie żarły ... bo po co ? :diabloti: wczoraj się najadły mojego obiadu i mięska .... bo ryżu to one nie lubią .. Rekin Stefa to ryż owszem zje , jak występuje w 10% zawartości miski .... powiem uczciwie , że wolę psy niejadki ..... przynajmniej jest frajda w karmieniu ... a nie uważanie ciągle , by coś nie wciągało niepożądanego ... Quote
anetta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 cicho bądź :evil_lol: :eviltong::eviltong: Nową biżuterię ma świnka vel Stefa. Różowa :loveu: Dobrze Ci w tej fryzurce :cool3: Quote
Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ooooooo, Twoje rekiniątko ma 4 miesiace, a moje maleństwa maja dokładnie 3 tygodnie i 2 dni:lol: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja jednak wolę wszystkożerne baski...:) Nie mam głowy do kombinowania, co by tu jeszcze wypróbować do jedzenia. Jak mi pies popluwa mięskiem, to ja mam łzy w oczach, bo wiem, że coś mu dolega... Pzdr. Quote
malawaszka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 http://img692.imageshack.us/img692/4475/zdjcie0165p.jpg zapuszczasz???? a ja sie zastanawiam czy nie obciąć... Quote
Vectra Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Ja jednak wolę wszystkożerne baski...:) Nie mam głowy do kombinowania, co by tu jeszcze wypróbować do jedzenia. Jak mi pies popluwa mięskiem, to ja mam łzy w oczach, bo wiem, że coś mu dolega... Pzdr. u mnie stopień choroby , to ocenia się po żywotności :diabloti: Klementyna nie żre od dwóch dni , bo mam w domu plagę myszy i włączył się jej myśliwy w mózgu , który to odłącza żołądek od organizmu ... [quote name='malawaszka']http://img692.imageshack.us/img692/4475/zdjcie0165p.jpg zapuszczasz???? a ja sie zastanawiam czy nie obciąć... no staram się trochę zapuścić włoski :) Quote
evel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Vectra, myślisz, żeby Stefanię zapodać na szoł gdzieś tej wiosny tudzież lata? ;) Oglądnęłabym sobie :grins: Quote
Vectra Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='evl']Vectra, myślisz, żeby Stefanię zapodać na szoł gdzieś tej wiosny tudzież lata? ;) Oglądnęłabym sobie :grins:[/QUOTE] jak się nauczy stać i chodzić na smyczy :diabloti: na razie w tej kwestii , stawia opór ... ale to rodzinne :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Vectra']jak się nauczy stać i chodzić na smyczy :diabloti: na razie w tej kwestii , stawia opór ... ale to rodzinne :evil_lol: miałabyś z pseudo to by umiała bo by miała geny przebadane :evil_lol: Quote
dzasta Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O to to święte słowa Alicja ;) Alicja ale mogłabyś się przedstawić ;) Quote
Vectra Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 no zobaczcie , macie racje :diabloti: http://psiarnia.naszepsy.eu/art.php?art=98 a nie mam jakieś wygibasy genetyczne :( Quote
Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Vectra']...Klementyna nie żre od dwóch dni , bo mam w domu plagę myszy i włączył się jej myśliwy w mózgu , który to odłącza żołądek od organizmu ... [/QUOTE] Mówisz, że masz świetną , żywą pułapkę na myszy:lol: A chociaż Tobie jakąś pod nózki przyniosła?:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Doginka']Mówisz, że masz świetną , żywą pułapkę na myszy:lol: A chociaż Tobie jakąś pod nózki przyniosła?:evil_lol: dziś złapała jedną , ale ja jej robię konkurencje odkurzaczem :diabloti: jutro przybędzie mój zestaw mordowaniemałychwrdnychgryzoniwczterydni :multi: :diabloti: może teraz bitwe wygrały paskundne szkodniki ,ale wojna się nie skończyła Quote
Alicja Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='dzasta']O to to święte słowa Alicja ;) Alicja ale mogłabyś się przedstawić ;) wstydliwa jestem ;) Quote
Doginka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Vectra']dziś złapała jedną , ale ja jej robię konkurencje odkurzaczem :diabloti: jutro przybędzie mój zestaw mordowaniemałychwrdnychgryzoniwczterydni :multi: :diabloti: może teraz bitwe wygrały paskundne szkodniki ,ale wojna się nie skończyła Tylko uważaj, żeby nie wymordować tych większych i nie wrednych czterołapnych;-) Quote
Recommended Posts