Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo dziekuje Vectra za pomoc.
Dzieki Twoim poradom moglam wrocic do swojego nalogu czyli maniakalnego czytania nowych postow na dogo :D
i do wszystkich: Vectra to seryjnie specjalistka... jak problem z kompkiem to ona znajdzie wyjscie. I mozna do niej walic jak w dym.... pod warunkiem ze nie rano :D (tu mial byc usmiechniety szatanek ale emotki slabo wchodza)

Posted

lolka75 napisał(a):
bardzo dziekuje Vectra za pomoc.
Dzieki Twoim poradom moglam wrocic do swojego nalogu czyli maniakalnego czytania nowych postow na dogo :D
i do wszystkich: Vectra to seryjnie specjalistka... jak problem z kompkiem to ona znajdzie wyjscie. I mozna do niej walic jak w dym.... pod warunkiem ze nie rano :D (tu mial byc usmiechniety szatanek ale emotki slabo wchodza)

polecam się ;)
Gonitwa napisał(a):
Rewelacyjnie wyglądasz w nowej fryzurze!! ;)

kolor , fryz jest podbny ino zapuszczam :diabloti:

agnethka napisał(a):
i jak efekt? Panicz Franiszek zadowolony? ;)

jak zawsze , to jest idealny mężczyzna :)

Posted

[quote name='Doginka']A co tu tak cicho:razz::hmmmm:[/QUOTE]
bo mam bardzo mocno uzależniające zajęcie w domu :diabloti: robię przemeblowanie .... wypadłam z wprawy , z pół roku nic nie przestawiałam w domu :evil_lol: teraz dopieszczam w domu , to co jeszcze ocalało .....

Posted

[quote name='Vectra']bo mam bardzo mocno uzależniające zajęcie w domu :diabloti: robię przemeblowanie .... wypadłam z wprawy , z pół roku nic nie przestawiałam w domu :evil_lol: teraz dopieszczam w domu , to co jeszcze ocalało .....[/QUOTE]

Najważniejsze, że znalazłaś chwilkę na dogo:diabloti:;-)

Posted

komp to śmiga cały czas , zaglądam w przerwie na papierosa :diabloti:

Stefania rekin , żarłacz błękitny - skończył 4 miesiące , śpi w łóżku , gryzie i wybrzydza przy misce ...... możecie mi nie wierzyć , ale dając coś Franiowi i Stefie .. to albo to zjedzą oboje , albo plują z taką samą gracją :cooldevi:
dobrze mieć wsio żerną Emilkę , która jest zachwycona , że teraz z dwóch mord coś wypada .. ona żre wszystko , dziś chciała zjeść kostkę do zmywarki :mdleje: Marysie , która to przypomina mi o porach posiłków .. to są dwie chwile w ciągu dnia , kiedy Marysia do mnie przemawia swoim piskliwym głosem ... gdzieś ok 13 i 19 .. z zegarkiem w ręku .. wtóruje jej Lalka i Emilka ... reszta nie przywiązuje uwagi do tego , czy posiłek był , będzie , ma być ... np dziś Franio , Klementyna i Stefa- chyba nic nie żarły ... bo po co ? :diabloti: wczoraj się najadły mojego obiadu i mięska .... bo ryżu to one nie lubią .. Rekin Stefa to ryż owszem zje , jak występuje w 10% zawartości miski ....

powiem uczciwie , że wolę psy niejadki ..... przynajmniej jest frajda w karmieniu ... a nie uważanie ciągle , by coś nie wciągało niepożądanego ...

Posted

Ja jednak wolę wszystkożerne baski...:) Nie mam głowy do kombinowania, co by tu jeszcze wypróbować do jedzenia. Jak mi pies popluwa mięskiem, to ja mam łzy w oczach, bo wiem, że coś mu dolega...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja jednak wolę wszystkożerne baski...:) Nie mam głowy do kombinowania, co by tu jeszcze wypróbować do jedzenia. Jak mi pies popluwa mięskiem, to ja mam łzy w oczach, bo wiem, że coś mu dolega...

Pzdr.
u mnie stopień choroby , to ocenia się po żywotności :diabloti:
Klementyna nie żre od dwóch dni , bo mam w domu plagę myszy i włączył się jej myśliwy w mózgu , który to odłącza żołądek od organizmu ...

[quote name='malawaszka']http://img692.imageshack.us/img692/4475/zdjcie0165p.jpg

zapuszczasz???? a ja sie zastanawiam czy nie obciąć...
no staram się trochę zapuścić włoski :)

Posted

[quote name='evl']Vectra, myślisz, żeby Stefanię zapodać na szoł gdzieś tej wiosny tudzież lata? ;) Oglądnęłabym sobie :grins:[/QUOTE]
jak się nauczy stać i chodzić na smyczy :diabloti:
na razie w tej kwestii , stawia opór ... ale to rodzinne :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jak się nauczy stać i chodzić na smyczy :diabloti:
na razie w tej kwestii , stawia opór ... ale to rodzinne :evil_lol:
miałabyś z pseudo to by umiała bo by miała geny przebadane :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']...Klementyna nie żre od dwóch dni , bo mam w domu plagę myszy i włączył się jej myśliwy w mózgu , który to odłącza żołądek od organizmu ... [/QUOTE]
Mówisz, że masz świetną , żywą pułapkę na myszy:lol:
A chociaż Tobie jakąś pod nózki przyniosła?:evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Mówisz, że masz świetną , żywą pułapkę na myszy:lol:
A chociaż Tobie jakąś pod nózki przyniosła?:evil_lol:
dziś złapała jedną , ale ja jej robię konkurencje odkurzaczem :diabloti: jutro przybędzie mój zestaw mordowaniemałychwrdnychgryzoniwczterydni :multi: :diabloti:
może teraz bitwe wygrały paskundne szkodniki ,ale wojna się nie skończyła

Posted

[quote name='Vectra']dziś złapała jedną , ale ja jej robię konkurencje odkurzaczem :diabloti: jutro przybędzie mój zestaw mordowaniemałychwrdnychgryzoniwczterydni :multi: :diabloti:
może teraz bitwe wygrały paskundne szkodniki ,ale wojna się nie skończyła
Tylko uważaj, żeby nie wymordować tych większych i nie wrednych czterołapnych;-)