Vectra Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='asher'] A Puzzle dobrze prawi, wzięlabyś się za jakieś szkolenie Franka, bo co z tego, że śliczny, skoro wyszkolenia nie ma? :eviltong:[/quote] ale to nie łonek , Franio nie musi dostać komendy by oddychał , ani instrukcji jak żyć :diabloti: już byliśmy na szkoleniu :p starczy :evil_lol: więcej szkody niż pożytku z tego było :eviltong: :diabloti: jak się więcej szkoleniowców wyedukuje , nauczy uczyć coś więcej niż labki i onki ... to pomyślę .. a mój Franio umie dużo :evil_lol: najważniejsza komenda wykonywana bez mrugnięcia - idź ugryź wujka :evilbat: idź naszczekaj na wujka , pokaż jak kochasz ciocie .. i starczy :diabloti: bez smaczów , bez klikerów , od z miłości do mnie :evil_lol: Marian się uczy od mistrza , bo Franio to jej guru Lalcia nie potrzebuje nauk , ona nauki wyssała z mlekiem matki :evil_lol: Egona wyedukowało schronisko - słucha się :multi: :evil_lol: siada i daje łapkę ja nie jestem przykładny gogomaniak , nie szkole , nie klikam i eukanuby nie daje :evilbat: Asherku , zdrówka Ci życzę :loveu: dużo czosnku jedz :eviltong: Idę spać dalej , obudził mnie kurier z żarciem dla psów :roll: jakaś firma błyskawiczna , wczoraj o 16 zamówiłam karme , a dziś już mam :crazyeye: Quote
agnethka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra'] Idę spać dalej , obudził mnie kurier z żarciem dla psów :roll: jakaś firma błyskawiczna , wczoraj o 16 zamówiłam karme , a dziś już mam :crazyeye:[/quote] to pewnie on zamiast do mnie to do Ciebie trafił :evil_lol: też czekam - dzisiaj mają przyjechać.. wiem, że jadą tylko nie wiem kiedy dojadą :roll: poprzednim razem byli o 12... mogliby i dziś, bo chcę do Bychawy na pogaduszki do znajomej.. może dam jej poznęcać się nad moimi włosami jak będzie grzeczna :diabloti: no i obiecałam córce, że pójdziemy do zoologika po rybki, bo nam fiknęły ostatnio - molinezja podczas porodu... rybcia się mała zaklinowała i wyjść nie chciała, a ja nie umiem odbierać rybich porodów :roll: no i zostały mi w akwarium dwa napalone samce... tłuką się z nudów.. muszę im po 2 samice chociaż nabyć, bo jedną to zajeżdżą :diabloti: bojownik to ma przynajmniej hobby - on całodobowo poluje na narybek gupika, który jest w kojcu :evil_lol: Quote
agnethka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no patrz...poskarżyłam się, że czekam na telefon i ...zadzwonił :evil_lol: żarcie jedzie :multi: Quote
bonsai_88 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [B]Aganetha[/B] smacznego :evil_lol: [B]Vectra[/B] nie chcesz, żeby ci pies oddychał na komendę :crazyeye:... jakaś dziwna jesteś :evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra']ale to nie łonek , Franio nie musi dostać komendy by oddychał , ani instrukcji jak żyć :diabloti: [/quote] :roflt: [quote name='Vectra']Idę spać dalej , obudził mnie kurier z żarciem dla psów :roll: jakaś firma błyskawiczna , wczoraj o 16 zamówiłam karme , a dziś już mam :crazyeye:[/quote] domestica? :razz: chociaż nie...oni by przywiezli wczoraj po 19 :loveu: Wcześniej byli przy Arkuszowej a teraz blizej Górczewskiej :razz: nawet telefonicznie mozna zlozyc zamowienie i mają kagańce fizjiologiczne :loveu: Quote
Vectra Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='bonsai_88'] [B]Vectra[/B] nie chcesz, żeby ci pies oddychał na komendę :crazyeye:... jakaś dziwna jesteś :evil_lol:[/quote] Ano nie chce :shake: [quote name='rufusowa']domestica? :razz:[/QUOTE] nie , o tym sklepie nawet nie słyszałam :evil_lol: ja się wciągnęłam do klubu hodowców best choice :p na razie ta karma prosiaczkom i dzikusowi służy , a tam ździebko taniej mają , większe worki po 20kg ... a troche tej paszy miesięcznie mi schodzi :roll: ale chyba się nie chwaliłam ? :evil_lol: że wygrałam miesięczny zapas żarcia od firmy pedigri ? :diabloti: chętnie oddam to jakimś głodującym psiakom , więc komu :cool3: trzeba tylko odemnie odebrać , bo to cieżkie , chyba ze 20 kilo wszystkiego jest. Quote
Bullila.nl Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra'].. ale Franio jest za śliczny by go nie pokazywać :evil_lol:[/quote] o...tak wlasnie...tak:cool3: Hellol:diabloti: Quote
Doginka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra']...kretynktwoprosiaczkoweganiankonawalankowiszenieirzucanie :diabloti: [/quote] Ciotka chyba zdrowiejesz, bo chcesz, żebym sobie mózg połamała rozszyfrowywaniem tego słowa:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra']Ano nie chce :shake: nie , o tym sklepie nawet nie słyszałam :evil_lol: ja się wciągnęłam do klubu hodowców best choice :p na razie ta karma prosiaczkom i dzikusowi służy , a tam ździebko taniej mają , większe worki po 20kg ... a troche tej paszy miesięcznie mi schodzi :roll: ale chyba się nie chwaliłam ? :evil_lol: że wygrałam miesięczny zapas żarcia od firmy pedigri ? :diabloti: chętnie oddam to jakimś głodującym psiakom , więc komu :cool3: trzeba tylko odemnie odebrać , bo to cieżkie , chyba ze 20 kilo wszystkiego jest.[/quote] [url=http://www.domestica.strona.pl/sklepreg.htm]Domestica[/url] ja lubię ten sklep, bo można tam się wybrać osobiście jesli ktos ma ochote, można zamówić przez internet (ikonka sklep internetowy), bądź zamówić telefonicznie a dostawa na terenie Warszawy jeszcze tego samego dnia :razz: Poza tym obsługa jest przemiła - obsługuje wetka :evil_lol: przyjnajmniej ja zawsze na nią trafiałam :) Domyslam sie ze przerabiają Ci karme raz dwa :roll: pedigri....sama mam mini paczke i wstydze sie zapytac kto chce :evil_lol: mam tez 3 kg puriny dog chow z kurczakiem dla szczeniąt gdyby ktos potrzebował :razz: Quote
Greven Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra']chętnie oddam to jakimś głodującym psiakom , więc komu trzeba tylko odemnie odebrać , bo to cieżkie , chyba ze 20 kilo wszystkiego jest.[/quote] JA, JA, JA! JA CHCĘ! :evil_lol: Znajomy będzie jechał do Warszawki składem do transportu koni, ma dla mnie odebrać pół tony owsa, otręby i siemię lniane, to myślę, że trochę pedigree by dopakował. Daaaasz? :razz: Mogę Ci od razu podesłać konia, widziałam że masz ogródek (oj sorry, poligon dla bullów), więc nie możesz zapodać standardowej gadki pt. "a gdzie ja go będę trzymać - na balkonie?" :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Nie mam balkonu :diabloti: spoko Sandra , jak ktoś odbierze , jest Twoje , tam jest suche i saszetki mokre ... Quote
agnethka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Greven'] Mogę Ci od razu podesłać konia, widziałam że masz ogródek (oj sorry, poligon dla bullów), więc [B]nie możesz zapodać standardowej gadki pt. "a gdzie ja go będę trzymać - na balkonie?"[/B] :evil_lol:[/quote] dooooooobre :diabloti: :lol: Quote
bonsai_88 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Widzicie? Biedna Vectra nawet balkonu nie ma :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
evel Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 czy Wy musicie te zarazki przez internet wysyłać? :mad: wredne horupsko mnie dopadło, a sesja za pasem :placz: Quote
agnethka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 widzisz Vectra coś narobiła? :diabloti: wszystkich pozarażałaś :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 czesc ciotka, uszyjem ci szaliczka chcesz [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-375.gif[/IMG] Quote
Vectra Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ja jestem nadal chora więc, to nie ja zarażam uszyłam Franiowi nową piżamkę HA , czerwoną HA zaraz będe szyć Marianowi :diabloti: Quote
Medorowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra']ja jestem nadal chora więc, to nie ja zarażam uszyłam Franiowi nową piżamkę HA , czerwoną HA zaraz będe szyć Marianowi :diabloti:[/quote] Pokaż HA:diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-624.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-625.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-627.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-630.jpg[/IMG] Quote
agnethka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Vectra']ja jestem nadal chora więc, to nie ja zarażam [B]uszyłam Franiowi nową piżamkę HA , czerwoną HA [/B] zaraz będe szyć Marianowi :diabloti:[/quote] zarażać można będąc chorą :diabloti: [B] POKA PIŻAMKĘ[/B] :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:zajebiaszcza piżamka[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Pięknie Franiowi w czerwieni:loveu::loveu::loveu: Quote
agnethka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ulala... jaka sexi ta piżamka... a na ostatniej fotce Franio taki słodziutki jak ciasteczko :loveu: mniam mniam :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Alez mu pieknie w czerwonym :loveu: cos mam dziwne przeczucie ze Marianowi sie chodzenie w pidżamce nie spodoba :evilbat: Quote
Recommended Posts