Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']

A Puzzle dobrze prawi, wzięlabyś się za jakieś szkolenie Franka, bo co z tego, że śliczny, skoro wyszkolenia nie ma? :eviltong:[/quote]
ale to nie łonek , Franio nie musi dostać komendy by oddychał , ani instrukcji jak żyć :diabloti:
już byliśmy na szkoleniu :p starczy :evil_lol:
więcej szkody niż pożytku z tego było :eviltong: :diabloti: jak się więcej szkoleniowców wyedukuje , nauczy uczyć coś więcej niż labki i onki ... to pomyślę ..
a mój Franio umie dużo :evil_lol: najważniejsza komenda wykonywana bez mrugnięcia - idź ugryź wujka :evilbat: idź naszczekaj na wujka , pokaż jak kochasz ciocie .. i starczy :diabloti: bez smaczów , bez klikerów , od z miłości do mnie :evil_lol:
Marian się uczy od mistrza , bo Franio to jej guru
Lalcia nie potrzebuje nauk , ona nauki wyssała z mlekiem matki :evil_lol:
Egona wyedukowało schronisko - słucha się :multi: :evil_lol: siada i daje łapkę

ja nie jestem przykładny gogomaniak , nie szkole , nie klikam i eukanuby nie daje :evilbat:
Asherku , zdrówka Ci życzę :loveu: dużo czosnku jedz :eviltong:

Idę spać dalej , obudził mnie kurier z żarciem dla psów :roll:
jakaś firma błyskawiczna , wczoraj o 16 zamówiłam karme , a dziś już mam :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']

Idę spać dalej , obudził mnie kurier z żarciem dla psów :roll:
jakaś firma błyskawiczna , wczoraj o 16 zamówiłam karme , a dziś już mam :crazyeye:[/quote]

to pewnie on zamiast do mnie to do Ciebie trafił :evil_lol: też czekam - dzisiaj mają przyjechać.. wiem, że jadą tylko nie wiem kiedy dojadą :roll: poprzednim razem byli o 12... mogliby i dziś, bo chcę do Bychawy na pogaduszki do znajomej.. może dam jej poznęcać się nad moimi włosami jak będzie grzeczna :diabloti:
no i obiecałam córce, że pójdziemy do zoologika po rybki, bo nam fiknęły ostatnio - molinezja podczas porodu... rybcia się mała zaklinowała i wyjść nie chciała, a ja nie umiem odbierać rybich porodów :roll: no i zostały mi w akwarium dwa napalone samce... tłuką się z nudów.. muszę im po 2 samice chociaż nabyć, bo jedną to zajeżdżą :diabloti: bojownik to ma przynajmniej hobby - on całodobowo poluje na narybek gupika, który jest w kojcu :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ale to nie łonek , Franio nie musi dostać komendy by oddychał , ani instrukcji jak żyć :diabloti: [/quote]

:roflt:

[quote name='Vectra']Idę spać dalej , obudził mnie kurier z żarciem dla psów :roll:
jakaś firma błyskawiczna , wczoraj o 16 zamówiłam karme , a dziś już mam :crazyeye:[/quote]

domestica? :razz:
chociaż nie...oni by przywiezli wczoraj po 19 :loveu:
Wcześniej byli przy Arkuszowej a teraz blizej Górczewskiej :razz:
nawet telefonicznie mozna zlozyc zamowienie i mają kagańce fizjiologiczne :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']

[B]Vectra[/B] nie chcesz, żeby ci pies oddychał na komendę :crazyeye:... jakaś dziwna jesteś :evil_lol:[/quote]
Ano nie chce :shake:

[quote name='rufusowa']domestica? :razz:[/QUOTE]
nie , o tym sklepie nawet nie słyszałam :evil_lol:
ja się wciągnęłam do klubu hodowców best choice :p na razie ta karma prosiaczkom i dzikusowi służy , a tam ździebko taniej mają , większe worki po 20kg ... a troche tej paszy miesięcznie mi schodzi :roll:

ale chyba się nie chwaliłam ? :evil_lol: że wygrałam miesięczny zapas żarcia od firmy pedigri ? :diabloti: chętnie oddam to jakimś głodującym psiakom , więc komu :cool3: trzeba tylko odemnie odebrać , bo to cieżkie , chyba ze 20 kilo wszystkiego jest.

Posted

[quote name='Vectra']...kretynktwoprosiaczkoweganiankonawalankowiszenieirzucanie :diabloti: [/quote]
Ciotka chyba zdrowiejesz, bo chcesz, żebym sobie mózg połamała rozszyfrowywaniem tego słowa:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ano nie chce :shake:

nie , o tym sklepie nawet nie słyszałam :evil_lol:
ja się wciągnęłam do klubu hodowców best choice :p na razie ta karma prosiaczkom i dzikusowi służy , a tam ździebko taniej mają , większe worki po 20kg ... a troche tej paszy miesięcznie mi schodzi :roll:

ale chyba się nie chwaliłam ? :evil_lol: że wygrałam miesięczny zapas żarcia od firmy pedigri ? :diabloti: chętnie oddam to jakimś głodującym psiakom , więc komu :cool3: trzeba tylko odemnie odebrać , bo to cieżkie , chyba ze 20 kilo wszystkiego jest.[/quote]

[url=http://www.domestica.strona.pl/sklepreg.htm]Domestica[/url]

ja lubię ten sklep, bo można tam się wybrać osobiście jesli ktos ma ochote, można zamówić przez internet (ikonka sklep internetowy), bądź zamówić telefonicznie a dostawa na terenie Warszawy jeszcze tego samego dnia :razz:
Poza tym obsługa jest przemiła - obsługuje wetka :evil_lol: przyjnajmniej ja zawsze na nią trafiałam :)

Domyslam sie ze przerabiają Ci karme raz dwa :roll:

pedigri....sama mam mini paczke i wstydze sie zapytac kto chce :evil_lol:
mam tez 3 kg puriny dog chow z kurczakiem dla szczeniąt gdyby ktos potrzebował :razz:

Posted

[quote name='Vectra']chętnie oddam to jakimś głodującym psiakom , więc komu trzeba tylko odemnie odebrać , bo to cieżkie , chyba ze 20 kilo wszystkiego jest.[/quote]
JA, JA, JA! JA CHCĘ! :evil_lol: Znajomy będzie jechał do Warszawki składem do transportu koni, ma dla mnie odebrać pół tony owsa, otręby i siemię lniane, to myślę, że trochę pedigree by dopakował. Daaaasz? :razz:

Mogę Ci od razu podesłać konia, widziałam że masz ogródek (oj sorry, poligon dla bullów), więc nie możesz zapodać standardowej gadki pt. "a gdzie ja go będę trzymać - na balkonie?" :evil_lol:

Posted

[quote name='Greven']

Mogę Ci od razu podesłać konia, widziałam że masz ogródek (oj sorry, poligon dla bullów), więc [B]nie możesz zapodać standardowej gadki pt. "a gdzie ja go będę trzymać - na balkonie?"[/B] :evil_lol:[/quote]

dooooooobre :diabloti: :lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja jestem nadal chora więc, to nie ja zarażam

uszyłam Franiowi nową piżamkę HA , czerwoną HA
zaraz będe szyć Marianowi :diabloti:[/quote]
Pokaż HA:diabloti::diabloti:

Posted

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-624.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-625.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-627.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/03012009-630.jpg[/IMG]

Posted