Bullila.nl Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No tobrze ze wymienil....jak bedziesz jesienia wozic staffiatka do beda mic grzane 4litery:evil_lol: nie 8 liter:evil_lol: Quote
agnethka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 powiedz mu, żeby tak nie podgrzewał tych foteli, bo mu jajeczka przestaną działać i zamienią się w jajecznice :diabloti: to widzę, że miałaś co podziwiać :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 PoSadzone jaja na cieplo:evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='bonsai_88']Odmeldowywuję się :)[/quote] lista obecności podpisana :diabloti: [quote name='Bullila.nl']No tobrze ze wymienil....jak bedziesz jesienia wozic staffiatka do beda mic grzane 4litery:evil_lol: nie 8 liter:evil_lol:[/quote] No to był kluczowy argument , jak mu powiedziałam zamknij się jużżżżż :mad: :angryy: Bo przecież on ten samochód , żeby psy mogły wygodnie i cicho jeździć na wystawy :diabloti: i on wie , że to chwyt poniżej pasa , bo ten samochód w życiu nie wiózł żadnego MOJEGO psa , Ajdę owszem :cool1: [quote name='agnethka']powiedz mu, żeby tak nie podgrzewał tych foteli, bo mu jajeczka przestaną działać i zamienią się w jajecznice :diabloti: to widzę, że miałaś co podziwiać :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Greven Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Vectra']Greven , już Ci pisałam - dostaniesz gratisa za Klamkę[/quote] Dziemkuje, klamkuje :-o :crazyeye: :modla: Jak miałam Pajero z podgrzewanymi siedzeniami, to mój pitbull kochał mnie i samochód. Nie ważne, że zima - każda wycieczka była super zajebista. Ja za kółkiem, pit na fotelu pasażera. Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:ale Rafałek Cię toffa i pieski też ;) jutro o 8 żegnam swą beztroskę :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Greven']Dziemkuje, klamkuje :-o :crazyeye: :modla: [/quote] Jeśli będą szczeniaki JEŚLI , to tylko w dobre ręce ... prędzej poddam eutanazji niż oddam byle gdzie :p :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:ale Rafałek Cię toffa i pieski też ;) jutro o 8 żegnam swą beztroskę :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] boszz już :crazyeye: rany , a dopiero opijałyśmy Twój urlop :shake: szlag by ten czas :angryy: tak się spieszy Quote
agnethka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Vectra']Jeśli będą szczeniaki JEŚLI , to tylko w dobre ręce ... prędzej poddam eutanazji niż oddam byle gdzie :p :diabloti: [/quote] widzę, że mamy taką samą politykę pod tym względem :cool1: w życiu bym nie chciała znaleźć swojego szczeniaka na "ale...coś tam", że szuka nowego domu albo partnera bądź partnerki do produkcji "bezpapierkowców" :angryy: spaliłabym na stosie :angryy: ostatnio z Klaudią znalazłyśmy staffiki za 400zł :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Vectra']Jeśli będą szczeniaki JEŚLI , to tylko w dobre ręce ... prędzej poddam eutanazji niż oddam byle gdzie :p :diabloti: boszz już :crazyeye: rany , a dopiero opijałyśmy Twój urlop :shake: szlag by ten czas :angryy: tak się spieszy[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:czas ucieka jak sqrczybyk .......w grudniu będę miała45 :placz::placz::placz:... i co:razz:.....jeszcze sie nie rozkręciłam a tu cza krałze na prochy szykować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Alicja nie marudź... mój pradziadek 100 dożył, jaki miał 50 to się dopiero rozkręcał :D Quote
agnethka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 widzisz? trzeba brać przykład ze starszych :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='bonsai_88']Alicja nie marudź... mój pradziadek 100 dożył, jaki miał 50 to się dopiero rozkręcał :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]toż ja się dopiero rozkręcam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....tylko muszę mieć szanse ;)...ta 100 mnie by urządzała ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Właśnie wyobraziłam sobie ciebie jako 100-letnią babcię o laseczce targającą się sznurem z jakimś TTB :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:czas ucieka jak sqrczybyk .......w grudniu będę miała45 :placz::placz::placz:... i co:razz:.....jeszcze sie nie rozkręciłam a tu cza krałze na prochy szykować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] uuu to będzie bal :multi: :multi: Będę Ci śpiewać tysiąc lat , tysiąc lat :evil_lol: [quote name='bonsai_88']Alicja nie marudź... mój pradziadek 100 dożył, jaki miał 50 to się dopiero rozkręcał :D[/quote] Mojego szwagra dziadek , jak miał 96 lat , to jeszcze na kobitki biegał :diabloti: Quote
Doginka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Qrcze u Ciebie to zawsze mam ogrom do nadrobienia:razz: Wielkie Gratki dla małego Frania za CWC:multi: - zrobiliście krok do championatu:multi::multi::multi: Na bubelkach się nie znam:shake: i dlatego głowa Frania na tych fotach do porównania jest dla mnie taka sama, różni się tylko wielkością - ale Franio to Franio - koffaniutki jezzzzzzzddd:loveu: A i ciesz się kobitko, że masz podgrzewaną doopkę, bo jak przyjdzie mroźna zima to dostrzeżesz zalety tego ustrojstwa - ja już dostrzegłam:p;) Wytarmoś od cioci Sylvii swoje mordercze bestie:loveu::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Właśnie wyobraziłam sobie ciebie jako 100-letnią babcię o laseczce targającą się sznurem z jakimś TTB :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ....szkopuł w tym , że ja się z innym psem jak molosem albo TTB nie widzę :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']uuu to będzie bal :multi: :multi: Będę Ci śpiewać tysiąc lat , tysiąc lat :evil_lol: Mojego szwagra dziadek , jak miał 96 lat , to jeszcze na kobitki biegał :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no na kobitki to mi raczej nie grozi :diabloti::evil_lol:reszta wyjdzie z czasem :evil_lol: piję [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-412.gif[/IMG]i lecę :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ja tez tu lyczka:kaffee_2: i tez lece:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witam sie z pracy ...... dzisiaj ciezki dzien .... Quote
BeaC Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [COLOR=DarkRed][B].............gratki dla Franiutka!!!!!:multi::multi::multi: jestem i byłam i może jeszcze będę:razz: fotki poogladałam:loveu::loveu::loveu: no to pa bo pewnie dzisiaj też Mańka da Ci pospać......... a TZ masz zajebistego................. wymienił ci całe flaki w samochodzie a ty jeszcze narzekasz:cool1: każdy TZ lubi o czymś marudzić........... mój marudzi o płytach które ma które kupuje które zamierza kupić itp:mad::mad: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Witajcie , nie śpię :diabloti: Bo ja w poniedziałki mam pracujący dzień , a tak Mania mnie nie obudziła , ale ja obudziłam Manię ... Dziękuję za gratulacje dziś jest zimno i pochmurno .. wypijam kawę może dwie i lecę .... Quote
eria Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 u Was to można się pośmiać [QUOTE]Mojego szwagra dziadek , jak miał 96 lat , to jeszcze na kobitki biegał :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Serio , mimo , że nie mój dziadek , to wspominam go z uśmiechem na ustach i łezką w oku. To by taki aparat , że szok .. wstawał o 4 rano , chodził spać po Teleexpressie. Uwielbiał słodycze , strasznie zdrowo się odżywiał , miał swoje rytuały ... Zmarł nagle , niespodziewanie ... wrócił ze swojej codziennej wędrówki , bo on wychodził o 6 rano , wracał o 12 na obiad , znowu wychodził wracał na Teleexpress , jadł kolację i spać ... i już się nie obudził. lekarze do końca jego dni , nie mogli uwierzyć , że ma takie wyniki badań !!! jak małolat ;) zero chorób , zero narzekań , żadnych cukrzyc , raków ... troszkę pamięć miał powolniejszą .... ale do końca sprawny fizycznie , wszystko koło siebie zrobił. Nadszedł dzień , że jego zegar przestał bić. Szczerze , też bym tak chciała ;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Chyba kazdy by chciał cieszyc sie zdrowiem do ostatnich dni...:) Mam ciotke ktora ma prawe 80 lat i mieszka sama wszystko sama robi, ma kawał ogrodu i sama wykosi trawe na całym w jeden dzien ja mam taka sama kosiarke praktycznie taki sam ogrod i rozkładam koszenie na 2 dni bo nie daje rady.. to sa ludzie starej daty inaczej wychowani niz my i stad ich sił i witalnosc Quote
Recommended Posts