Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']niechaj będzie , że płazy ....
to może powiedz , jak się tego badziewia pozbyć ?

potrzebuje dużą klatkę , coś ktoś gdzieś widział tańszego niż to ,a o takich wymiarach ?
[URL="http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/klatki_transportowe"]klatka[/URL]

musi byc solidne, bo to będzie pas cnoty , jak Mańka będzie miała cieczkę :evilbat:[/quote]

ale wiesz, że przez klateczkę pieski też sobie poradzą :cool3:

[quote name='Vectra']pozornie klocek , z racji budowy staffika ;) on jest chudy obrzydliwie :evil_lol:
przy innych staffikach , wygląda jak dziecko z Etiopii :evilbat:[/quote]

nooo przy tych co wygrywają na wystawach kluseczkach paróweczkach to na pewno jest chudy, ale jakby zmierzyć ile ma mięśni on a ile one to :turn-l: :evil_lol:

zajebiaszcze są foty latających świń :klacz: miałam masę zacytować, ale mi pouciekały :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']udam , że nie rozumiem tego pytania :evilbat:[/quote]
[B][I]ojj Ewcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]dobrze wiem że rozumiesz :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']ale wiesz, że przez klateczkę pieski też sobie poradzą :cool3:
[COLOR=Magenta][B]Wiem :p dlatego mania , na te trudne dni będzie musiała ( i tu będą gromy dogomaniackie :evil_lol: ) byc biednym , małym , nieszczęśliwym , wyizolowanym , niekochanym psem :diabloti: [/B][/COLOR]

nooo przy tych co wygrywają na wystawach kluseczkach paróweczkach to na pewno jest chudy, ale jakby zmierzyć ile ma mięśni on a ile one to :turn-l: :evil_lol:
[B][COLOR=Magenta]to już inna inszość :cool3: ale staffik ma byc gruby :p :evil_lol: [/COLOR][/B]

zajebiaszcze są foty latających świń :klacz: miałam masę zacytować, ale mi pouciekały :evil_lol:[/quote]
:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Rinuś'][B][I]ojj Ewcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]dobrze wiem że rozumiesz :diabloti:[/I][/B][/quote]
nie wiem :oops: :oops: powiedz , uświadom wszystkich :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']

nie wiem :oops: :oops: powiedz , uświadom wszystkich :diabloti:[/quote]
[B][I]noo, że jak będzie miał już tego repa to miłość francuską będzie uprawiał ?[/I][/B] :diabloti:

Posted

no wlasnie...kurka ja tez bede miala mieszane towarzystwo i juz mocno mysle jak bydlaki odizolowac na czas wielkiej ochoty. Tez myslalam nad klateczka....ale czy spryciuchy sobie czasem nie poradza?. No i izolowanie w osobnych pomieszczeniach to bedzie jazgot i spiewy operowe. Kurcze tez sobie dodalam atrakcji zyciowych:shake::mad:. Ale moze u Vectry bedzie wczesniej to sie dowiem co robic:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]noo, że jak będzie miał już tego repa to miłość francuską będzie uprawiał ?[/I][/B] :diabloti:[/quote]
chyba tylko , ale do tego nie trzeba repa :hmmmm: a i nie będę go wypuszczać po 20 :evil_lol:

[quote name='lolka75']no wlasnie...kurka ja tez bede miala mieszane towarzystwo i juz mocno mysle jak bydlaki odizolowac na czas wielkiej ochoty. Tez myslalam nad klateczka....ale czy spryciuchy sobie czasem nie poradza?. No i izolowanie w osobnych pomieszczeniach to bedzie jazgot i spiewy operowe. Kurcze tez sobie dodalam atrakcji zyciowych:shake::mad:. Ale moze u Vectry bedzie wczesniej to sie dowiem co robic:diabloti:[/quote]
jak mnie nerw poniesie , to moment jaja wyskoczą :diabloti:

a ciekawe jak będzie z tymi wolnymi pieskami :evilbat:
ten który wejdzie , niehumanitarnie straci życie :roll: :evil_lol:
po ostatnim amancie , suki sąsiada , mam różne wizje :angryy:
w najgorszym razie kupie kałasza :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']a my jeszcze nie izolowaliśmy psa od suk ani suk od psa :diabloti: po prostu w czasie cieczki dominują komendy: "fe", "nie wolno", "miejsce" i jest spokój :razz:[/quote]

To jakos mało jurne te psy :diabloti:

Jaki Pan taki kram :siara:

Posted

[quote name='Vectra']chyba tylko , ale do tego nie trzeba repa :hmmmm: a i nie będę go wypuszczać po 20 :evil_lol:
[/quote]
[B][I]haha no nie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]noo nie wypuszczaj go po 20 bo zajdzie w ciąże :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha no nie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]noo nie wypuszczaj go po 20 bo zajdzie w ciąże :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rinusiowa od dziś 19.59 masz być w domu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....to grozi wszystkim :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']buhahahaha widze ze dosc radykalnie podchodzisz do tematu:evil_lol::diabloti:[/quote]
bo ja niesamowicie spokojny człowiek jestem :roll: :evil_lol:
[quote name='agnethka']a my jeszcze nie izolowaliśmy psa od suk ani suk od psa :diabloti: po prostu w czasie cieczki dominują komendy: "fe", "nie wolno", "miejsce" i jest spokój :razz:[/quote]
a jak was w domu nie ma :razz:
[quote name='SZPiLKA23']To jakos mało jurne te psy :diabloti:

Jaki Pan taki kram :siara:[/quote]

:mad: :evil_lol:

[quote name='Rinuś'][B][I]haha no nie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]noo nie wypuszczaj go po 20 bo zajdzie w ciąże :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
nie , po 20 uwiąże do kaloryfera :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: kurde gdzie nie wejde gadulstwo:mad:i nie wiem gdzie byłam a gdzie nie :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
mam to samo :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rinusiowa od dziś 19.59 masz być w domu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....to grozi wszystkim :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:crazyeye: :crazyeye: a myślałam , że tylko nieletnim :evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']widze ze glodnemu chleb na mysli:cool3::evil_lol:[/quote]
głodny na diecie , menu poczytac może :diabloti:

[quote name='Rybka_39']:diabloti:Jakie Wy zboczone:mad:

Widziałam tylko jedną fotkę wściekłego Egona:cool3:
Vectra to ile teraz Ty masz tych bestyj?:eviltong:[/quote]
4 w domu i jedno na podwórku :cool3:

fotek będzie więcej , ale później

Przywieźli mi net HA :multi: :multi: pan chyba wyczuł , że nie lubię jak ktoś mnie próbuje w trąbę robić :angryy:

a co ciekawe , mój obecny net działa jak nigdy dotąd :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rinusiowa od dziś 19.59 masz być w domu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....to grozi wszystkim :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]ja się nie wyłaniam już od 19...wiesz przezorny zawsze ubezpieczony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: kurde gdzie nie wejde gadulstwo:mad:i nie wiem gdzie byłam a gdzie nie :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]oj oj starkujemy się już :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
że niby wszędzie o tym samym gadają?:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/3/dcfb1c5bef8ad238.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/350/c4f4fff2fdf90f73.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/350/e3851492d96be584.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/3/15d7333890ee883f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/3/55d7aaedb2227025.jpg[/IMG][/URL]