bonsai_88 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 AAaaaa.... Vectra ma wściekłego Egona... uciekajcie póki jeszcze możecie :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 przeed Egonem ciężko zwiać , bo w egonie dzemią geny charta :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [I][B]a Czy Franio to tak wszystko po francusku ? :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/I] Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 udam , że nie rozumiem tego pytania :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra']niechaj będzie , że płazy .... to może powiedz , jak się tego badziewia pozbyć ? potrzebuje dużą klatkę , coś ktoś gdzieś widział tańszego niż to ,a o takich wymiarach ? [URL="http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/klatki_transportowe"]klatka[/URL] musi byc solidne, bo to będzie pas cnoty , jak Mańka będzie miała cieczkę :evilbat:[/quote] ale wiesz, że przez klateczkę pieski też sobie poradzą :cool3: [quote name='Vectra']pozornie klocek , z racji budowy staffika ;) on jest chudy obrzydliwie :evil_lol: przy innych staffikach , wygląda jak dziecko z Etiopii :evilbat:[/quote] nooo przy tych co wygrywają na wystawach kluseczkach paróweczkach to na pewno jest chudy, ale jakby zmierzyć ile ma mięśni on a ile one to :turn-l: :evil_lol: zajebiaszcze są foty latających świń :klacz: miałam masę zacytować, ale mi pouciekały :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra']udam , że nie rozumiem tego pytania :evilbat:[/quote] [B][I]ojj Ewcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]dobrze wiem że rozumiesz :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='malawaszka']ale wiesz, że przez klateczkę pieski też sobie poradzą :cool3: [COLOR=Magenta][B]Wiem :p dlatego mania , na te trudne dni będzie musiała ( i tu będą gromy dogomaniackie :evil_lol: ) byc biednym , małym , nieszczęśliwym , wyizolowanym , niekochanym psem :diabloti: [/B][/COLOR] nooo przy tych co wygrywają na wystawach kluseczkach paróweczkach to na pewno jest chudy, ale jakby zmierzyć ile ma mięśni on a ile one to :turn-l: :evil_lol: [B][COLOR=Magenta]to już inna inszość :cool3: ale staffik ma byc gruby :p :evil_lol: [/COLOR][/B] zajebiaszcze są foty latających świń :klacz: miałam masę zacytować, ale mi pouciekały :evil_lol:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Rinuś'][B][I]ojj Ewcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]dobrze wiem że rozumiesz :diabloti:[/I][/B][/quote] nie wiem :oops: :oops: powiedz , uświadom wszystkich :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra'] nie wiem :oops: :oops: powiedz , uświadom wszystkich :diabloti:[/quote] [B][I]noo, że jak będzie miał już tego repa to miłość francuską będzie uprawiał ?[/I][/B] :diabloti: Quote
lolka75 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no wlasnie...kurka ja tez bede miala mieszane towarzystwo i juz mocno mysle jak bydlaki odizolowac na czas wielkiej ochoty. Tez myslalam nad klateczka....ale czy spryciuchy sobie czasem nie poradza?. No i izolowanie w osobnych pomieszczeniach to bedzie jazgot i spiewy operowe. Kurcze tez sobie dodalam atrakcji zyciowych:shake::mad:. Ale moze u Vectry bedzie wczesniej to sie dowiem co robic:diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]noo, że jak będzie miał już tego repa to miłość francuską będzie uprawiał ?[/I][/B] :diabloti:[/quote] chyba tylko , ale do tego nie trzeba repa :hmmmm: a i nie będę go wypuszczać po 20 :evil_lol: [quote name='lolka75']no wlasnie...kurka ja tez bede miala mieszane towarzystwo i juz mocno mysle jak bydlaki odizolowac na czas wielkiej ochoty. Tez myslalam nad klateczka....ale czy spryciuchy sobie czasem nie poradza?. No i izolowanie w osobnych pomieszczeniach to bedzie jazgot i spiewy operowe. Kurcze tez sobie dodalam atrakcji zyciowych:shake::mad:. Ale moze u Vectry bedzie wczesniej to sie dowiem co robic:diabloti:[/quote] jak mnie nerw poniesie , to moment jaja wyskoczą :diabloti: a ciekawe jak będzie z tymi wolnymi pieskami :evilbat: ten który wejdzie , niehumanitarnie straci życie :roll: :evil_lol: po ostatnim amancie , suki sąsiada , mam różne wizje :angryy: w najgorszym razie kupie kałasza :evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 buhahahaha widze ze dosc radykalnie podchodzisz do tematu:evil_lol::diabloti: Quote
agnethka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 a my jeszcze nie izolowaliśmy psa od suk ani suk od psa :diabloti: po prostu w czasie cieczki dominują komendy: "fe", "nie wolno", "miejsce" i jest spokój :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='agnethka']a my jeszcze nie izolowaliśmy psa od suk ani suk od psa :diabloti: po prostu w czasie cieczki dominują komendy: "fe", "nie wolno", "miejsce" i jest spokój :razz:[/quote] To jakos mało jurne te psy :diabloti: Jaki Pan taki kram :siara: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Vectra']chyba tylko , ale do tego nie trzeba repa :hmmmm: a i nie będę go wypuszczać po 20 :evil_lol: [/quote] [B][I]haha no nie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]noo nie wypuszczaj go po 20 bo zajdzie w ciąże :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: kurde gdzie nie wejde gadulstwo:mad:i nie wiem gdzie byłam a gdzie nie :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha no nie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]noo nie wypuszczaj go po 20 bo zajdzie w ciąże :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rinusiowa od dziś 19.59 masz być w domu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....to grozi wszystkim :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='SZPiLKA23']To jakos mało jurne te psy :diabloti: Jaki Pan taki kram :siara:[/quote] nie martw się wszystko z nimi ok :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='lolka75']buhahahaha widze ze dosc radykalnie podchodzisz do tematu:evil_lol::diabloti:[/quote] bo ja niesamowicie spokojny człowiek jestem :roll: :evil_lol: [quote name='agnethka']a my jeszcze nie izolowaliśmy psa od suk ani suk od psa :diabloti: po prostu w czasie cieczki dominują komendy: "fe", "nie wolno", "miejsce" i jest spokój :razz:[/quote] a jak was w domu nie ma :razz: [quote name='SZPiLKA23']To jakos mało jurne te psy :diabloti: Jaki Pan taki kram :siara:[/quote] :mad: :evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]haha no nie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]noo nie wypuszczaj go po 20 bo zajdzie w ciąże :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] nie , po 20 uwiąże do kaloryfera :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: kurde gdzie nie wejde gadulstwo:mad:i nie wiem gdzie byłam a gdzie nie :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mam to samo :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rinusiowa od dziś 19.59 masz być w domu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....to grozi wszystkim :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye: :crazyeye: a myślałam , że tylko nieletnim :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 widze ze glodnemu chleb na mysli:cool3::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :diabloti:Jakie Wy zboczone:mad: Widziałam tylko jedną fotkę wściekłego Egona:cool3: Vectra to ile teraz Ty masz tych bestyj?:eviltong: Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Bullila.nl']widze ze glodnemu chleb na mysli:cool3::evil_lol:[/quote] głodny na diecie , menu poczytac może :diabloti: [quote name='Rybka_39']:diabloti:Jakie Wy zboczone:mad: Widziałam tylko jedną fotkę wściekłego Egona:cool3: Vectra to ile teraz Ty masz tych bestyj?:eviltong:[/quote] 4 w domu i jedno na podwórku :cool3: fotek będzie więcej , ale później Przywieźli mi net HA :multi: :multi: pan chyba wyczuł , że nie lubię jak ktoś mnie próbuje w trąbę robić :angryy: a co ciekawe , mój obecny net działa jak nigdy dotąd :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Vectra juz wiem czemu jestes tak zaprosiaczona:loveu: TTB sa po prostu zajebiste! Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='furciaczek']Vectra juz wiem czemu jestes tak zaprosiaczona:loveu: TTB sa po prostu zajebiste![/QUOTE] wiem :) ........ Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rinusiowa od dziś 19.59 masz być w domu :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....to grozi wszystkim :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]ja się nie wyłaniam już od 19...wiesz przezorny zawsze ubezpieczony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: kurde gdzie nie wejde gadulstwo:mad:i nie wiem gdzie byłam a gdzie nie :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]oj oj starkujemy się już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: że niby wszędzie o tym samym gadają?:evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/3/dcfb1c5bef8ad238.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/350/c4f4fff2fdf90f73.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/350/e3851492d96be584.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/3/15d7333890ee883f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/3/55d7aaedb2227025.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts