andzia69 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]gdzie to przeczxytałaś?daj no linka :cool3:[/I][/B][/quote] ja tyż chcem - koffam ARKĘ:diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]kogo ? :eviltong::eviltong::eviltong:[/I][/B][/quote] ciotkę Doddy:evil_lol: - pojszła się zapoznać ze swińskim stadkiem i coby ją Vectra naumiała na łonie natury zdjęcia cykać:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='andzia69']ja tyż chcem - koffam ARKĘ:diabloti: ciotkę Doddy:evil_lol: - pojszła się zapoznać ze swińskim stadkiem i coby ją Vectra naumiała na łonie natury zdjęcia cykać:eviltong:[/quote] [B][I]haha papla :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]masz tutaj [/I][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10551767#post10551767[/URL] [B][I]czy ja otrzymam fotkę kotecka?[/I][/B] Quote
doddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Przed tymi dogomaniakami nic się nie ukryje :evil_lol: Dziękuje Vectra za korepetycje. I powiem Wam wszystkim, że psy ciotki Ewki są cudowne! A Franio wywarł na mnie piorunujące wrażenie - taki słodki laluś. Najbradziej oczywiście zachwycona jestem Lalką. Normalnie siostra Mamby... A może córka? :lol: I co by nie było - ja Klementynki nie pogryzła :p Quote
rufusowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 szczesciara...widziała stado na żywo :mdleje:i Lalunie :loveu: a Franio to wygląda na takiego co sie nie da nielubić :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='AngelsDream']Ale wszystko ok?[/quote] Będzie życ :diabloti: [quote name='andzia69']ja tyż chcem - koffam ARKĘ:diabloti: ciotkę Doddy:evil_lol: - pojszła się zapoznać ze swińskim stadkiem i coby ją Vectra naumiała na łonie natury zdjęcia cykać:eviltong:[/quote] i Andzie na żywo posłuchałam :diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]haha papla :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]masz tutaj [/I][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10551767#post10551767[/URL] [B][I]czy ja otrzymam fotkę kotecka?[/I][/B][/quote] się czepłaś tego kota , przyjedź dam ci go w prezencie :cool3: [quote name='doddy']Przed tymi dogomaniakami nic się nie ukryje :evil_lol: Dziękuje Vectra za korepetycje. I powiem Wam wszystkim, że psy ciotki Ewki są cudowne! A Franio wywarł na mnie piorunujące wrażenie - taki słodki laluś. Najbradziej oczywiście zachwycona jestem Lalką. Normalnie siostra Mamby... A może córka? :lol: I co by nie było - ja Klementynki nie pogryzła :p[/quote] Ja również dziękuje za odwiedziny :diabloti: Chciałam powiedziec , że ciotka Doddy , wystraszyła moje świnki , były grzeczne aż miło :loveu: A ja miałam co sprzątać :evil_lol: Zapraszamy ponownie :p Musi coś ciotka w sobie miec , bo Franio nie siada wszystkim na kolanach ;) Bo nawet Doddy , nie obszczekał :crazyeye: :evil_lol: co jest niebywałe [quote name='rufusowa']szczesciara...widziała stado na żywo :mdleje:i Lalunie :loveu: a Franio to wygląda na takiego co sie nie da nielubić :evil_lol:[/quote] Frania wszyscy kochają :loveu: bo on jest lalus mały Quote
doddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Vectra']Ja również dziękuje za odwiedziny :diabloti: Chciałam powiedziec , że ciotka Doddy , wystraszyła moje świnki , były grzeczne aż miło :loveu: A ja miałam co sprzątać :evil_lol: Zapraszamy ponownie :p Musi coś ciotka w sobie miec , bo Franio nie siada wszystkim na kolanach ;) Bo nawet Doddy , nie obszczekał :crazyeye: :evil_lol: co jest niebywałe[/quote] To ja taka straszna, że od razu się mnie wystraszyły? [IMG]http://1.1.1.5/bmi/emoty.blox.pl/resource/102.gif[/IMG] Franio to jest taki malutki, nakolankowy przytulak. A ja byłam pewna, że to mała torpeda, która nie ma czasu na gości i będzie biegać, psy zamęczać, rządzić itd. a tu ANIOŁEK! Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Bo to jest Franiołek :diabloti: No nie widziałaś jak się bały ? :diabloti: szczególnie Ajda , z budy nie chciała wyjśc :diabloti: Dwa , jak moje świnki mogą byc niegrzeczne ? wychowanie bezstresowe , klikerowe :evilbat: Egon po zarwaniu w ryj od osy , śpi jak zabita ..... ale żyje :diabloti: Opuchlizna jej zeszła ... hahahaha , ale wyglądała klawo :evil_lol: z takim ogromnym faflem :evilbat: Quote
doddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Strasznie zastraszone wogóle te psy... Ale ja gdzieś czytałam, że do walk to się tak właśnie chowa... że się klika pieskom. [IMG]http://1.1.1.1/bmi/emoty.blox.pl/resource/jezyk1.gif[/IMG] Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [I][B]Czy ja doczekam się zdjęcia kota?[/B][/I] Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 a czy ja doczekam zdjęć z nauk? Doddy wstawiaj coś napstrykała :razz: Quote
Apbt_sól Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 klikanie to podstawa hrhhrhhrh no tez na foty se czekam !!!!!!!!!!!!! A ta osa była game , pewnie tez jej ktos kliknał :razz: Quote
doddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie ma co oglądać :eviltong: Ale jak ktoś rozumuje na chłopski rozum to Vectra jest niezłą nauczycielką. Polecam. Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [quote name='doddy']Strasznie zastraszone wogóle te psy... Ale ja gdzieś czytałam, że do walk to się tak właśnie chowa... że się klika pieskom. [IMG]http://1.1.1.1/bmi/emoty.blox.pl/resource/jezyk1.gif[/IMG][/quote] lepiej już nie czytaj :diabloti: bo zbyt mundra będziesz :evil_lol: [quote name='Rinuś'][I][B]Czy ja doczekam się zdjęcia kota?[/B][/I][/quote] idź na pierwszą stronę ... tam jest fota kota :eviltong: [quote name='malawaszka']a czy ja doczekam zdjęć z nauk? Doddy wstawiaj coś napstrykała :razz:[/quote] pogoda była do zadu ...... ale dała radę :lol: [quote name='Apbt_sól']klikanie to podstawa hrhhrhhrh no tez na foty se czekam !!!!!!!!!!!!! A ta osa była game , pewnie tez jej ktos kliknał :razz:[/quote] Klemka jest skuteczniejsza niż lampa owadobójcza :loveu: :loveu: nie musze się obawiać komarów w nocy :multi: Klamka śpi obok mnie i wsie wyjada :evil_lol: w nocy nie raz , słysze bzzzzz i kłapnięcie szczękami nad moją twarzą :diabloti: Quote
Apbt_sól Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Lima to sami a jak nie wyhamuje klatke wygina ale bzzzzzzzzzzz znika :razz: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='doddy']Ale jak ktoś rozumuje na chłopski rozum to Vectra jest niezłą nauczycielką. Polecam.[/quote] hahahaha Vectra - ona Cię obraża czy to komplement??? :evil_lol: Quote
doddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ona nie jest taka niedobra.:diabloti: Serio to KOMPLEMENT :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ja jestem bardzo grzeczna i dobra :diabloti: Lubię tłumaczyc łopatologicznie :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ewa Bylam dzis na kawie u Ciebie razem z ekspresem a Ty nic:mad:,nawet lyka nie wziela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedna Klementynka.... Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 a osa nie biedna ? irisz stafford ją zabił :( Kawe piłam , widziałam .... tez taki chcę :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Klemka pogromca latajacych robali:multi::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 nie irish stafford tylko irish staff:loveu: - zostaw odrobinę pola dla wyobraźni :diabloti: :smokin: Quote
agnethka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Vectra - SURPRISE: [quote name='betty_labrador']dla tych co na staffiki czekaja [URL]http://img229.imageshack.us/img229/3893/dscf2550oc2.jpg[/URL][/quote] Warszawka :evil_lol: Quote
Recommended Posts