Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Vectra']...No i ;) 14 lutego , po 10 latach mój TZ mi się oświadczył :evil_lol: czyli od miesiąca nie jest już moim kolega ,a narzeczonym HA .... ślub za kolejne 10 lat .... :evil_lol:[/quote] :multi::multi::multi:No to gratulacje - super, będzie ślub i wesele:multi:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/moose.gif[/IMG] Quote
Mi. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [B]i biała sukienka:loveu::loveu::loveu:;) Gratulacje!!!:multi::multi::multi:[/B] Quote
anetta Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Gratuluje, za 10 lat ślub, super! :lol::lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 buahahaha a ja chyba się zaraz posikam ze śmiechu bo zdałam sobie sprawę, że Magi A i Twój R nawet TO zrobili w podobnym czasie :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Vectra']No witajcie , ano żyjemy wszyscy i mamy się doskonale :diabloti: Pieski rozrabiają , są zdrowe (tfu,tfu) przygotowujemy się wielkimi krokami do sterylizacji Ajdy ... Poza tym , raz zimno raz ciepło , dziś tak gwiździło , że orkan emma przy tym to pikuś :evilbat: A tak to zupełnie szare , zwyczajne dni ..... No i ;) 14 lutego , po 10 latach mój TZ mi się oświadczył :evil_lol: czyli od miesiąca nie jest już moim kolega ,a narzeczonym HA .... ślub za kolejne 10 lat .... Net nadal mi nie działa ,ale firma która mi go dostarcza ,ani nie naprawia tego , ani nie wyłącza , więc mam coś co sobie pobieram za free ...... zdjęcia mam , ale niestety nie da rady załadować Buziaczki , papatki , lofciatki , pozdrawiaczki :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pozdrawiaczki [/B][/COLOR][/FONT]:hand: [quote name='malawaszka']buahahaha a ja chyba się zaraz posikam ze śmiechu bo zdałam sobie sprawę, że Magi A i Twój R nawet TO zrobili w podobnym czasie :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif[/IMG][IMG]http://www.pic4ever.com/images/246.gif[/IMG] ........a wiesz ze jak to przeczytałam to miałam przed oczami obrazek ......Rafałek klęczy przed Ewą z fonem przy uszku a na 2 gim końcu fali w tej samej pozycji ku Magdzie pomyka Artur w Ochydku [IMG]http://www.pic4ever.com/images/245.gif[/IMG]i się konsultują [IMG]http://www.pic4ever.com/images/107.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Vectra'] A tak to zupełnie szare , zwyczajne dni ..... No i ;) [B]14 lutego[/B] , [B]po 10 latach mój TZ mi się oświadczył [/B]:evil_lol: czyli od miesiąca nie jest już moim kolega ,a narzeczonym HA .... ślub za kolejne 10 lat .... [/quote] buahahahaha jaki romantyczny!!!!!!!! Ewuś:loveu:trzymaj za mnie kciuki zeby moj TZ [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise](znowu)[/COLOR][/SIZE] nie wpadl na tak genialny pomysl jak twoj:loveu: trzymaj sie:loveu: hahahhahahahah pozdrow kol...narzeczonego TZta:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witanko Daj no chociaz kilka fotek bestyjek Quote
goldenka245 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Hej!:multi: Przyłączam się do prośby Izabeli :D Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja też poproszę o troszkę foteczek:diabloti::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Gratulacje Ewus :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [COLOR=Navy][B]Gratulacje !!! :multi::p[/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Vectra'] A tak to zupełnie szare , zwyczajne dni ..... No i ;) 14 lutego , po 10 latach mój TZ mi się oświadczył :evil_lol: czyli od miesiąca nie jest już moim kolega ,a narzeczonym HA .... ślub za kolejne 10 lat .... [/quote] Masz zamiar przestać zyć w grzechu??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A tak serio to gratulacje :multi::loveu::multi::loveu: Quote
agbar Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mamuniu kochana...nareszcie:diabloti:gratulacje:loveu: Quote
Maga100 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='malawaszka']buahahaha a ja chyba się zaraz posikam ze śmiechu bo zdałam sobie sprawę, że Magi A i Twój R nawet TO zrobili w podobnym czasie :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]uwaga, rozczarowanie: ja nie jestem zaręczona, ja nie mam narzeczonego :diabloti: Ja mam wciąż konkubenta bez określenia :p[/B] Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Maga100'][B]uwaga, rozczarowanie: ja nie jestem zaręczona, ja nie mam narzeczonego :diabloti: Ja mam wciąż konkubenta bez określenia :p[/B][/quote] to tak też można???? :hmmmm: Quote
Katerinas Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Vectra'] No i ;) 14 lutego , po 10 latach mój TZ mi się oświadczył :evil_lol: czyli od miesiąca nie jest już moim kolega ,a narzeczonym HA .... ślub za kolejne 10 lat .... [/QUOTE] wow :multi: :-) A pierściunek dostała? hę? :cool3: To zdjęcie takowego proszę ;) Quote
asher Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Chachacha, no faktycznie zgrali się chłopcy :lol::lol::lol: Vectra, wszystkiego NAJ NAJ dla Was! :BIG: :drinking: :Rose: [size=1]ps. jedno "cha" przez "ch" wygląda ok. Ale w kupie jakoś idiotycznie[/size] :hmmmm: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='asher'] [SIZE=1]ps. jedno "cha" przez "ch" wygląda ok. Ale w kupie jakoś idiotycznie[/SIZE] :hmmmm:[/quote] :evil_lol: zgadzam sie :evil_lol: Quote
doddy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Vectra, czy ja dobrze kojarzę że Ty masz Canonsa eos 350? Właśnie spsuła mi się Minolta i rozpatruję zakup nowego aparatu. Coś dobrego do psów a zarazem coś nie wybitnie profesjonalnego (dlatego zrezygnowałam z Nikona d70/80). Jesteś zadowolona z Canona? Jaki masz obiektyw? Quote
lolka75 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='doddy']Vectra, czy ja dobrze kojarzę że Ty masz Canonsa eos 350? Właśnie spsuła mi się Minolta i rozpatruję zakup nowego aparatu. Coś dobrego do psów a zarazem coś nie wybitnie profesjonalnego (dlatego zrezygnowałam z Nikona d70/80). Jesteś zadowolona z Canona? Jaki masz obiektyw?[/quote] nie jestem pewna ale Vectra chyba ma canona eos 400D:hmmmm:...ale glowy nie dam:shake: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Vectra ma eosa 400D, ale ani on ani 350 d nie są mniej lub bardziej profesjonalne od nikonów 70/80 - to ta sama półka lustrzanek :razz: Quote
LeCoyotte Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='doddy'] Właśnie spsuła mi się Minolta[/QUOTE] jaka Minolta Ci sie zepsuła? mam sie bać? :shocked!::evil_lol: (też mam Minoltę) Quote
doddy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Bać się nie musisz chyba... Moja D5 była wysłużona za wsze czasy. Tysiące zdjęć zrobiła i po prostu umarła z dnia na dzień... Jedyny serwis naprawczy jest w Niemczech. Koszt naprawy od 850zł wzwyż. Tak więc postanowiłam kupić coś nowego niż ryzykować, czy się naprawi czy niet... Odkąd Minolta splajtowała łatwo nie jest. Malawaszka, półka ta sama ale stopień obsługi lekko różny. ;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='doddy'] Malawaszka, półka ta sama ale stopień obsługi lekko różny. ;)[/quote] :hmmmm: robiłam foty eosem 400d, ja mam nikona d70s i no fakt trochę inaczej ale nie trudniej czy łatwiej - no ale po to są różne aparaty, żeby kazdy mógł dobrać dla siebie :loveu: Quote
Recommended Posts