lolka75 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Vectra']Nie czubek !!!!!! hahaahah już nie układam kolorami w szafach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fobie się leczy :evil_lol: pracuje nad tym .... ale w życiu nikt nie miał odwagi układać mi w szafach ... nikt nie potrafi składać tak jak ja :evil_lol:[/quote] :niedowia::hmmmm::roflt: Vectra jestes niesamowita:mdleje::roflt: Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Vectra']Hahahaha , nie zrozumiecie ... to nie ma być równiutko po praniu rozwieszone .. musi być uprasowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pościel z kory na gładź :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to taka moja słabość :oops:[/quote] [quote name='Vectra']Nie czubek !!!!!! hahaahah już nie układam kolorami w szafach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fobie się leczy :evil_lol: pracuje nad tym .... ale w życiu nikt nie miał odwagi układać mi w szafach ... nikt nie potrafi składać tak jak ja :evil_lol:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Piękne to co piszesz:loveu: ja takich problemów nie mam:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]dzieci dbają żeby wszędzie było zawsze ładnie:loveu: szczególnie w szafach mirsz marsz, więc jeśli chcesz się pozbyć swoich fobi serdecznie zapraszam:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Kiedyś też mi się zdawało że lubię porządek w szafach, że go będę zawsze miała:loveu: teraz już wiem jak bardzo się myliłam:placz:[/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Vectra']Hahahaha , nie zrozumiecie ... to nie ma być równiutko po praniu rozwieszone .. musi być uprasowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pościel z kory na gładź :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to taka moja słabość :oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake::shake:bosh.....dziecko sie mnie zachorzało :razz::razz: witaj :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Vectra']Kurde , no ... jak można nie prasować ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiecie jak pięknie się myśli podczas prasowana ? Ja wszystko prasuje :evil_lol: :evil_lol: Ja mogę mieć dwie opcje .... albo mega burdel w szafach .. ale prędzej czy później i tak to poprasuje , albo pedantyczna szafa jak w muzeum :evil_lol: :evil_lol: [/quote] A można, ale jak tak lubisz, to serdecznie zapraszam:cool3::diabloti:, będziesz miała u mnie dużo czasu na myślenie. Przyjeżdżaj:razz: Quote
Vectra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Czy my aby na pewno jesteśmy spokrewnione:hmmmm: :diabloti:[/quote] a co myślisz , że wszyscy dostają po równo ? :diabloti: [quote name='lolka75']:niedowia::hmmmm::roflt: Vectra jestes niesamowita:mdleje::roflt:[/quote] oczywiście , jedyna w swoim rodzaju :loveu: :evil_lol: [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Piękne to co piszesz:loveu: ja takich problemów nie mam:diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]dzieci dbają żeby wszędzie było zawsze ładnie:loveu: szczególnie w szafach mirsz marsz, więc jeśli chcesz się pozbyć swoich fobi serdecznie zapraszam:loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Kiedyś też mi się zdawało że lubię porządek w szafach, że go będę zawsze miała:loveu: teraz już wiem jak bardzo się myliłam:placz:[/COLOR][/I][/B][/quote] HA ja nie mam dzieci :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:bosh.....dziecko sie mnie zachorzało :razz: witaj :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol: :evil_lol: cześć mamuśka :loveu: ja mam po to babci :diabloti: [quote name='Bila']A można, ale jak tak lubisz, to serdecznie zapraszam:cool3::diabloti:, będziesz miała u mnie dużo czasu na myślenie. Przyjeżdżaj:razz:[/quote] Juz się pakuję :multi: :multi: i pędzę do Cię :diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 U mnie też burdel w szafach, mama zagania do porządków świątecznych ale ja mam to gdzieś :diabloti: Quote
Bila Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Vectra'] Juz się pakuję :multi: :multi: i pędzę do Cię :diabloti:[/quote] Czekam:diabloti::loveu:, lecąc po pifko:razz:, fajory mam.:diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [img]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/02394.gif[/img] Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie. [img]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/bobikcopyno7.png[/img] [img]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/izacopylc9.png[/img] [img]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/02394.gif[/img] Quote
Doginka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='malawaszka']ja też nie wiem co Wy tak ciągle o tym prasowaniu :shake: ja raz na ruski rok coś prasuję - pościeli nie bo i tak się gniecie :oops:, firanek nie bo wieszam mokre i same się prostują:cool1:, spodni nie bo się prostują na mnie :evil_lol: bluzek też nie bo jakoś się nie gniotą, jedyne co to spódnice - a to jest właśnie raz na ruski rok :p[/quote] A ja nawet spódnic nie prasuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie są foty:mad::mad::mad::diabloti: Quote
Vectra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Foty są :hmmmm: w aparacie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Muli mi net , szlag mnie trafi zaraz .. działa mi tylko gg .. wejść na dogo graniczy z cudem ... jakaś bladź i na łącze włazi z osłem - tak myślę ... od razu mówię !!!! kartki śliczne , jest topik do życzeń , nie spamować , bo mi net muli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='malawaszka']ja też nie wiem co Wy tak ciągle o tym prasowaniu :shake: ja raz na ruski rok coś prasuję - pościeli nie bo i tak się gniecie :oops:, firanek nie bo wieszam mokre i same się prostują:cool1:, spodni nie bo się prostują na mnie :evil_lol: bluzek też nie bo jakoś się nie gniotą, jedyne co to spódnice - a to jest właśnie raz na ruski rok :p[/quote] Amen! Ja też tylko spódnice, czasem jakąś bluzkę od święta, pościel zawsze do magla :eviltong: po co się męczyć jak można za 10 zł odebrać piękne i gładkie :p Quote
Vectra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ale ja już mam wszystko uprasowane :diabloti: po prostu się nie znacie !!!! prasowanie jest bardo przyjemne !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 pozdrawiam przedswiatecznie!! Ps...ja tez tak mam z prasowaniem, jak bede miec dziec (jesli bede) to jak mi ktoros balagan zrobi w szafie to wystawie za drzwi!! nawet Tim wie, ze porzadek w szafie rzecz swieta:):):) Quote
Katerinas Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Vectra']prasowanie jest bardo przyjemne !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ale trza mieć na nie jeszcze czas :lol: ;) Quote
Vectra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Niki-lidka']pozdrawiam przedswiatecznie!! Ps...ja tez tak mam z prasowaniem, jak bede miec dziec (jesli bede) to jak mi ktoros balagan zrobi w szafie to wystawie za drzwi!! nawet Tim wie, ze porzadek w szafie rzecz swieta:)[/quote] U mnie psy nie wiedzą co to znaczy porządek :evil_lol: syfią że szok :angryy: [quote name='Katerinas']Ale trza mieć na nie jeszcze czas :lol: ;)[/quote] też :cool3: :cool3: ale pomińmy temat prasowania i czasu , bo tego i tego nie mam :evil_lol: skończyło się :cool1: Aaaaaa już jest pomysł skąd u Lalki opuchlizna i te bajery paskudne :shake: Kocham Cię Kochanieńka za to że mi kamień po części spadł z serca :loveu: :multi: i dałaś mi pomysł czo to za goowno Lale moją uczuliło :-( te przeklęte farby albo te sypkie gipsy , cekole , goldbandy :angryy: to wszystko stoi na przedpokoju , psy tam nie wchodzą ..ale Lalka była w tym dniu , pomagała mi pranie sprzątać ;) odpoczywała od dwóch natrętnych gadów wiecznie ją atakujących :mad: i niuchała ... i pewno jej jakiś szuwaks zaszkodził :shake: U nas bez zmian , dwie małe kreatury rozrabiają że strach , dziś odwróciłam się na 5 chwil i to co zobaczyłam :crazyeye: normalnie wszystko mi opadło :evil_lol: złapały moje śliczne zasłonki w kwiatki , te które wiszą .. i sobie ciągnęły :angryy: o rzesz .... :mad: teraz też niby śpią :roll: leżą na jednym posłaniu i się obgryzają :shake: ja już nie chce szczeniaków :placz: :evil_lol: Za kare siedziały zamknięte w jednej klatce :diabloti: i tak darły ryje , że musiałam założyć słuchawki z muzyką na full , co by nie słyszeć.Jak uznały że wycie i ujadanie nie pomaga to zaczęły demolować klatke :mdleje: Czy może ktoś chce dwa miłe , roczne pieski :loveu: grzeczne są , jak śpią , tylko mało kiedy śpią :roll: Spanie z nimi też nie jest fajne ... bo śpią oba wtulone w siebie , na mnie śpią .. i jeszcze do tego chrapią OBA chrapią .... Najbardziej przerażające są zabawy w domu w pościg ... bo biegają po wszystkim , po stole , po łóżku , po komodzie ,po parapetach , po Lalce i po Kano .. wtedy Kano goni ich z wyszczerzonymi zębami ... i co robią małolaty ? są uchachane na maxa. A ja miałam obawy czy się polubią :evil_lol: teraz śmie twierdzić ,że aż nadto się lubią. Przez chwilę miałam ochotę na smalec przetopić ,ale skóry i gnatów się nie da ... Dobranoc Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 o matko...Ty to sie masz z ta ferajna...moj tim mial jeden dzien kolezanki dwie... skutek...podarty fotel, firanka w kuchni, mikrofala (spadla jakos?), wlochaty chodniczek z lazienki, ozdobny wazon z salonu (ukochany mojej mamusi- a nigdy nie mogla sie z nim rozstac choc do niczego nie pasowal, psiny jej pomogly), podrapane drzwi wejsciowe (bo lidzia miala dosc i wygnala na zimny dwor) no i kapcie...nie mam w domu zadnych kacpi juz!! a to wszytsko przez jeden niecaly dzien...Vectra juz wiem czemu Ty ciagle remonty robisz hihihi...kochane masz stadko...ale wspolczuje:) Quote
Medorowa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Vectra'] Najbardziej przerażające są zabawy w domu w pościg ... bo biegają po wszystkim , po stole , po łóżku , po komodzie ,po parapetach , po Lalce i po Kano .. wtedy Kano goni ich z wyszczerzonymi zębami ... i co robią małolaty ? są uchachane na maxa. [/quote] Buhaha one mi przypominają siebie:grin::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red][B]Wszystkiego dobrego na święta i Nowy Rok:tree1::x-mas::santagri:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Vectra']ale ja już mam wszystko uprasowane :diabloti: po prostu się nie znacie !!!! prasowanie jest bardo przyjemne !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja też lubię prasować!!! ale tylko w poniedziałki rano, kiedy jestem sama, film se jakiś zapuszczam i prasuję............wszystko łącznie z obrusami, poscielą itp...spodnie tez prasuje, a koszul mój nie nosi więć nie prasuję:eviltong::eviltong::eviltong: Przyszam Cie pożegnać przedświątecznie, bo będe dopiero po świętach......ucałuj ode mnie te twoje rozbrykane bachory....................:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
anetta Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hellooo :p Ewa, przybieglam bo musialam zobaczyć obroze :evil_lol: Rewelka :multi:, szkoda ze nie zobaczylam wszystkich, ale co się upiecze....a teraz lece. Buziaki dla Lalki!! Quote
Vectra Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Niki-lidka']o matko...Ty to sie masz z ta ferajna...moj tim mial jeden dzien kolezanki dwie... skutek...podarty fotel, firanka w kuchni, mikrofala (spadla jakos?), wlochaty chodniczek z lazienki, ozdobny wazon z salonu (ukochany mojej mamusi- a nigdy nie mogla sie z nim rozstac choc do niczego nie pasowal, psiny jej pomogly), podrapane drzwi wejsciowe (bo lidzia miala dosc i wygnala na zimny dwor) no i kapcie...nie mam w domu zadnych kacpi juz!! a to wszytsko przez jeden niecaly dzien...Vectra juz wiem czemu Ty ciagle remonty robisz hihihi...kochane masz stadko...ale wspolczuje:)[/quote] Jest genialnie :diabloti: Ja przy Lalce nauczyłam sie cierpliwości :evil_lol: ona fakt była stateczna tylko robiła totale demolki w domu podczas mojej nieobecności :roll: jak sobie przypomne to mnie rzuca :evil_lol: [quote name='Medorowa']Buhaha one mi przypominają siebie:grin::evil_lol:[/quote] buhahahaha siostro ma :loveu: [quote name='bigos'][SIZE=4][COLOR=Red][B]Wszystkiego dobrego na święta i Nowy Rok:tree1::x-mas::santagri:[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Dzięki Bigosiki i wzajemnie !!!! spełnienia marzeń przede wszystkim [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ja też lubię prasować!!! ale tylko w poniedziałki rano, kiedy jestem sama, film se jakiś zapuszczam i prasuję............wszystko łącznie z obrusami, poscielą itp...spodnie tez prasuje, a koszul mój nie nosi więć nie prasuję:eviltong: Przyszam Cie pożegnać przedświątecznie, bo będe dopiero po świętach......ucałuj ode mnie te twoje rozbrykane bachory....................:loveu:[/B][/COLOR][/quote] Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: Wszystkiego dobrego i wesołych świąt i pewnie już tego nie przeczytasz :-( [quote name='anetta']Hellooo :p Ewa, przybieglam bo musialam zobaczyć obroze :evil_lol: Rewelka :multi:, szkoda ze nie zobaczylam wszystkich, ale co się upiecze....a teraz lece. Buziaki dla Lalki!![/quote] Witaj Anetko , obroże były wszystkie :diabloti: dzięki za buziaki i wzajemnie to pisałam JA , morderca myszy :-( ciasteczka z wkładką zaczynaja działać ..... 4 dorosłe i 9 małych , ślepych , prawie łysych ..... te ostatnie zgadnijcie kto znalazł :angryy: (podpowiem , dwa , małe , wiecznie biegające , konusy) cały miot mysi ... i utopiłam :-( źle mi z tym ,ale cóż miałam zrobić ... Franio mój mały to tylko towarzyszył , a ten czarny , suchelec przyniósł mi w paszczy 4 malunieńkie myszy :mdleje: kurde , mam jorka w domu , tak Klemcia to jork !!!! :evil_lol: Prawie zawału dostałam , bo myszki jeszcze żyły ... miałam je wypuścić , ale jak przypomniałam sobie pogryzione nowe ręczniki , nieodpakowaną pościel , podziurawione firanki ... to niestety , obudziły się we mnie mordercze instynkty.I potem kolejne znalazła ... i jeszcze coś piszczy za ścianą ... wyprowadzam się !!!!! Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:współczuwam współlokatorów ....znam ich ;) ze słuchu :evil_lol: A tutaj zapraszam .......[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_15_11.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9136678#post9136678[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dzięki wielkie za życzenia !!! :buzi: Ja nawet nie mam czasu Was poodwiedzać :( w domu mam mnóstwo pracy i jeszcze w pracach mam kupe pracy i jeszcze moje pieski też mi dają w kość , ale to już przyjemniejsze zajęcie ... net mi się popsuł , chyba towarzyszki myszki coś z kablem namieszały wrrrrr dopiero po nowym roku przyjedzie ktoś mi to wymienić wrrrr ich własność niech wymieniają ;) (provider) są chwile że gg mi ledwo ciągnie :( Zaraz jadę do pracy , potem jadę na "kawe" jak wrócę znowu mam prace .. coś w domu porobić (TZ będzie kończył przedpokój) zakupy , do pracy .. chyba pośpie może .. to jak dobrze pójdzie wrócę tu w niedziele [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: [COLOR=White]Niecierpie świąt !!!!! [/COLOR] [COLOR=Magenta]Ale mimo wszystko , Życzę wszystkim Wam ZDROWYCH < SPOKOJNYCH< RADOSNYCH Świąt , dobrego żarełka i hojnego MIKOŁAJA !!!!!! [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] i najpiękniejsze jest to , że jednak mój czarny scenariusz się nie sprawdzi i święta spędzam poza domem ;) :multi: znaczy wigilie ,a reszta same z sobą z psami , kotem i myszami .... udało mi się wymigać HA tak więc jak bóg da i partia pozwoli to będę was zanudzać całe święta :diabloti: Quote
asher Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [B]Vectra,[/B] gratuluję wymigania :multi: I współczuję mysich przeżyć :shake: Silna baba z ciebie, ja bym nie dała rady zabić takiego stworka... Ale może dlatego, że kiedyś miałam mysza, jako domowe zwierzątko, w akwarium, był całkowicie osowojony, przybiegał na wołanie, domagał się pieszczot i takie tam... ;) Co do Lalki, to tak sobie pomyślałam, czy się nie nadziała na jakieś chemikalia. Dawno, dawno temu, kiedy byliśmy młodzi piękni i głupi na imprezie mój kolega chlapnął sobie ludwika, czy innego ajaksa... Nie pamiętam już czy był tak pijany, że butelki pomylił, czy może się z kimś założył... No, pijany to był na pewno :p I rano, kiedy się obudziliśmy, naszym oczom, zamiast kolegi ukazał się... Muminek :evil_lol: Chłopak był masakrycznie spuchnięty na gębie i niebieściutki, jak bezchmurne niebo... :evil_lol: Teraz to latwo się z tego śmiać, ale wtedy była niezła panika :shake: Mało się nie udusił, spędził jakiś czas w szpitalu... Na szczęście odratowali. A ksywka mu została :evil_lol: Poza tym natchnęłas mnie, zaraz idę poprasować :p Już od kilku dni leży w łazience, na koszu z bielizną stertka zdjętych z suszarki ręczników. Stertka jest pokaźna, cały czas mi się rozwala i ja cały czas ją z powrotem na tym koszu układam, bo wiem, że jak wepchnę do szafy, to już nie uprasuję :evil_lol: Wkurrr mnie strasznie to ciągłe rozwalanie, składanie, rozwalanie, składanie, ale prasowac mi się nie chciało jeszcze straszniej :evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Vectra']tak więc jak bóg da i partia pozwoli to będę was zanudzać całe święta :diabloti:[/quote] Mniodzio:loveu::diabloti:. Ja będę wiernie czytać, bo rodzinę spuściłam na drzewo i chyba wyłączę telefon. Gwiazdkowej Gwiazdki i tylko przyjemności w święta:loveu: Quote
Recommended Posts