Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Hej
własnie przeczytałam o Lal
bidna................ ale fajnie że już w normie:multi::multi::multi:

ty pożycz na parę dni.............tych dzikusów......ty se odpoczniesz a moja Lul zejdzie parę kilo:razz::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi:

[url]http://images24.fotosik.pl/128/39427b0595d2b6f2.jpg[/url] czas chyba pomyśleć nad większym łóżkiem bo ja nie wiem jak Wy jeszcze do niego wchodzicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Lalce widać służy macierzyństwo ;)
przy takich niesfornych dzieciach każdy by nabrał mięśni ;) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']znowu się spotykasz z DawnoNiewidzianymKolegą???? :diabloti:[/quote]
nie bądź wścibska Wasiu :diabloti:
[quote name='Alicja'][URL]http://images24.fotosik.pl/128/39427b0595d2b6f2.jpg[/URL]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Banda Czworga :evil_lol:

Ewa a nie masz w okolicy jakies roslinki ktorą Lal mogla capnąć ...albo nie obudzila sie ta cholerna żaba co mieszkała tam u cia ...albo ja kurde jaka mysia pchla ugryzla...
ufff jak dobrze że wsio juz oki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Roślinki to nie , ale faktycznie mogła ta żaba wrócić ? ja ją wywaliłam wtedy .. cholera wet mówił , że to było coś nagle co silnie alergizowało , na pewno nic do żarcia i nie trutka , coś z czym miała kontakt chwile i ją napadło :shake:
myślałam właśnie o tej żabie ... ale w zime .....

[quote name='Katerinas'][URL]http://images30.fotosik.pl/128/23762ce7b9ecea3d.jpg[/URL]
Ależ słodziaki :-) A oczka się świecą ... co by tu zaraz zmajstrować ;)[/quote]
dokładnie , majstrują całymi dniami !!!!! oddam do przytułku :loveu:

[quote name='Bila']Super ta fota:loveu:. Franek w odzieży zawsze mnie rozwala[/quote]
noo , zaraz będę z nim walczyć o katane , bo czas uprać :evil_lol:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hej
własnie przeczytałam o Lal
bidna................ ale fajnie że już w normie:multi:

ty pożycz na parę dni.............tych dzikusów......ty se odpoczniesz a moja Lul zejdzie parę kilo:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
Wchodze w TO !!!!! wyśle ci ich w paczce :multi: :loveu:
[quote name='lolka75']BeaC....tak na ucho Ci powiem ze slowo [B]LUL[/B] po holendersku to brzydko:oops:...nie wypada tak mowic na sliczna sunieczke :loveu:.....:evil_lol:[/quote]
LUL , nie nazywamy jej :evil_lol:

[quote name='Medorowa']Bardzo się cieszę, że z Lalą wsio ok:p[/quote]
dzięki :loveu:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi:

[URL]http://images24.fotosik.pl/128/39427b0595d2b6f2.jpg[/URL] czas chyba pomyśleć nad większym łóżkiem bo ja nie wiem jak Wy jeszcze do niego wchodzicie :evil_lol::evil_lol:

a Lalce widać służy macierzyństwo ;)
przy takich niesfornych dzieciach każdy by nabrał mięśni ;) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
W łóżku jest koszmar , Klementyna już odkryła dobrodziejstwo spania pod kołdrą .. kurde ciasne , ja i trzy kundle pod jedną małą kołderką :shake: :shake:

Posted

Kurde , gdyby to Franio lub Klamka , albo oboje to bym uwierzyła .. cholera dwa , to oni by oba takiej okazji jak wykopana żaba nie przepuścili :evil_lol:
Myśle nad tym , przekopałam podwórko , nic nie znalazłam .....

Czy ktoś może zabrać te dwa diabły ode mnie na dwa dni , bo oszaleje ... :evil_lol:chwila nie uwagi i miałam calutką paczke fajek ... szlag by ich .. gówniarze ... !!!!!!

Greven !!!!! coś Ty mi do domu przysłała !!!!!! mój Franio jak był SAM to aż tak nie rozrabiał .. są nie do zniesienia .. ile można szaleć :mad:

prasuje dalej ... do świąt niecały tydzień , a ja mam 100 ton prasowania , nie wspominając o 100 tonach już uprasowanych i kolejnych 100 tonach schnących ...
i do tego dwa pieseczki które roznoszą domek aaaaaaaaaaaa zwariuje :evil_lol:

Posted

Kano i Lalka śpią ..... znaczy Lalka nie zawsze może , bo gdzie jest najlepsza zabawa ???? na Lalce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
momentami to ją izoluje od tej szarańczy , bo zamęczą ją :(

momentami tęsknie za chwilami jak Klementyna mieszkała w łazience .... otworzą oka się tłuką i ganiają i do nocy ciemnej bez zmian ... i co z tego że dre się by zaprzestały .. jest spokój na 5 minut , bo za chwile następuje atak jednego na drugie albo któreś udaje że coś żuje i drugie uznaje , że trzeba mu to wyjąc z gardła i zaczyna się gonitwa od nowa .... na podwórku jak dzikusy sie zachowują :evil_lol: chwila drzemki , porozumiewawcze spojrzenia i atak na Lalke .. do tego Kano który ujada na nich lub wprowadza terror .. od czasu do czasu gania się z nimi

ZWARIUJE ZWARIUJE ZWARIUJE

i tylko ganiam , dre paszcze , wyjmuje co chwila któremuś coś z ryja (papierek , zapalniczka , telefon etc ) a już przegięły jak się zaczęły puchową poduszką szarpać !!!! no myślałam że łby pospadają !!!! zdążyłam przed rozdarciem poduszki ufffff ... i tak co chwila się BAWIĄ !!! albo ganiają albo skaczą ....
Moja cierpliwość się kończy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie bądź wścibska Wasiu :diabloti:
[/quote]

tak luźno pytam :diabloti:

[quote name='Vectra']Kurde , gdyby to Franio lub Klamka , albo oboje to bym uwierzyła .. cholera dwa , to oni by oba takiej okazji jak wykopana żaba nie przepuścili :evil_lol:[/quote]

no też tak myślę, że oni by pierwsi załapali zabaweczkę :diabloti:
a może jakiś pająk paskudek????? :mad:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Vectra ale pomyśl o pozytywnych stronach posiadania takiej sworki szatanów :)
Kiedy śpią wtulone w siebie albo kiedy Kano czyści jajka Franiowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe ;)

Głowa do góry, nie załamuj się ;) :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']
prasuje dalej ... do świąt niecały tydzień , a ja mam 100 ton prasowania , nie wspominając o 100 tonach już uprasowanych i kolejnych 100 tonach schnących ...
i do tego dwa pieseczki które roznoszą domek aaaaaaaaaaaa zwariuje :evil_lol:[/quote]
Skąd ty, do bebla ciężkiego, bierzesz takie ilości prania. Ile wy tych ciuchów macie??? Franio cały dzień i noc w odzieży urzęduje:evil_lol::evil_lol:.

Posted

ja też nie wiem co Wy tak ciągle o tym prasowaniu :shake: ja raz na ruski rok coś prasuję - pościeli nie bo i tak się gniecie :oops:, firanek nie bo wieszam mokre i same się prostują:cool1:, spodni nie bo się prostują na mnie :evil_lol: bluzek też nie bo jakoś się nie gniotą, jedyne co to spódnice - a to jest właśnie raz na ruski rok :p

Posted

[quote name='malawaszka']ja też nie wiem co Wy tak ciągle o tym prasowaniu :shake: ja raz na ruski rok coś prasuję - pościeli nie bo i tak się gniecie :oops:, firanek nie bo wieszam mokre i same się prostują:cool1:, spodni nie bo się prostują na mnie :evil_lol: bluzek też nie bo jakoś się nie gniotą, jedyne co to spódnice - a to jest właśnie raz na ruski rok :p[/quote]

oooooo..ooooo ja tak samo:multi:.... Jedyne co to czasem chlopu jakas koszule durna to musze wyprasowac:angryy: i wtedy mam nerwa i focha robie jakbym kare miala jakas:evil_lol:.
Ja to mam takie stare zelazko ze szok i deski do prasowania nie posiadam:grins::evil_lol:..... zycie jest do zycia a nie do prasowania:ylsuper::knajpa::cunao::drink1:

Posted

Kurde , no ... jak można nie prasować ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wiecie jak pięknie się myśli podczas prasowana ? Ja wszystko prasuje :evil_lol: :evil_lol:
Ja mogę mieć dwie opcje .... albo mega burdel w szafach .. ale prędzej czy później i tak to poprasuje , albo pedantyczna szafa jak w muzeum :evil_lol: :evil_lol:
zdradzę wam sekret - prasowanych rzeczy mieści się dwa razy wiecej w szafie :diabloti: a w związku z tym że mi się nie mieści nic musi być poprasowana ...

a że ja narzekam na te gagatki .... to tak z sympatii do nich :D

Posted

[quote name='Vectra']dokładnie , majstrują całymi dniami !!!!! oddam do przytułku :loveu:[/quote] tiaaa... już to widzę ;)

[quote name='Vectra']Czy ktoś może zabrać te dwa diabły ode mnie na dwa dni , bo oszaleje ... :evil_lol:chwila nie uwagi i miałam calutką paczke fajek ... szlag by ich .. gówniarze ... !!!!!![/quote] Ale że co? Zjadły? :-o

[quote name='Vectra']momentami tęsknie za chwilami jak Klementyna mieszkała w łazience .... otworzą oka się tłuką i ganiają i do nocy ciemnej bez zmian ... i co z tego że dre się by zaprzestały .. jest spokój na 5 minut , bo za chwile następuje atak jednego na drugie albo któreś udaje że coś żuje i drugie uznaje , że trzeba mu to wyjąc z gardła i zaczyna się gonitwa od nowa .... na podwórku jak dzikusy sie zachowują :evil_lol: chwila drzemki , porozumiewawcze spojrzenia i atak na Lalke .. do tego Kano który ujada na nich lub wprowadza terror .. od czasu do czasu gania się z nimi
ZWARIUJE ZWARIUJE ZWARIUJE [/quote] boszzz.... jak tak czytam to gorzej niż jak mój Michał wariuje :lol:

[quote name='malawaszka']ja też nie wiem co Wy tak ciągle o tym prasowaniu :shake: ja raz na ruski rok coś prasuję - pościeli nie bo i tak się gniecie :oops:, firanek nie bo wieszam mokre i same się prostują:cool1:, spodni nie bo się prostują na mnie :evil_lol: bluzek też nie bo jakoś się nie gniotą, jedyne co to spódnice - a to jest właśnie raz na ruski rok :p[/quote] Ja tyż nie prasuję :oops: Już nie pamiętam kiedy żelazko włączałam :lol: Chyba jak jakaś uroczystość była i trza było chłopu koszulę wyprasować.
Równiutko wieszam i ciuchy są jak odprasowane ;)

Posted

[quote name='Vectra'] Ja wszystko prasuje :evil_lol: :evil_lol: [/quote] ale że co? majty tyż? :cool3:

[quote name='Vectra']zdradzę wam sekret - prasowanych rzeczy mieści się dwa razy wiecej w szafie :diabloti: [/quote] e tam ... ściema jakowaś :razz: ;)

Posted

Hahahaha , nie zrozumiecie ... to nie ma być równiutko po praniu rozwieszone .. musi być uprasowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pościel z kory na gładź :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to taka moja słabość :oops:

Posted

[quote name='Vectra']Hahahaha , nie zrozumiecie ... to nie ma być równiutko po praniu rozwieszone .. musi być uprasowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to taka moja słabość :oops:[/quote]

buuuahahahah czubek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
to taka moja słabość :oops:[/quote] wow!! pościel z kory prasujesz?
no cóż... każdy ma swoją słabość ;)

Zastanawiam się właśnie jaką ja mam :hmmmm:

Posted

Nie czubek !!!!!! hahaahah już nie układam kolorami w szafach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
fobie się leczy :evil_lol: pracuje nad tym ....
ale w życiu nikt nie miał odwagi układać mi w szafach ... nikt nie potrafi składać tak jak ja :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Hahahaha , nie zrozumiecie ... to nie ma być równiutko po praniu rozwieszone .. musi być uprasowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to taka moja słabość :oops:[/quote]

[quote name='Vectra']Nie czubek !!!!!! hahaahah już nie układam kolorami w szafach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]
Czy my aby na pewno jesteśmy spokrewnione:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

:diabloti: