Martens Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Asiaczek napisał(a): Ostatio na FB widziałam zdjecie jednej z hodowczyń z Niemiec, która wiecie, co zrobiła? Zrobiła fotke kropel krwi z cieczki i napisała, jak to ona się baaaardzo cieszy, że juz jest cieczka. Takiej głupoty to się nie spodziewałam... Ja byłam blisko tej głupoty, bo jak mi sucza ostatnio dostała pierwszej cieczki (a to pierwsza cieczka u mnie w domu od kilkunastu lat) to byłam bardziej podjarana niż kiedyś swoim pierwszym okresem :evil_lol: i o mało co z tej euforii nie ogłosiłam tego faktu natychmiast na fejsie, ale w porę się zreflektowałam, że może to jednak przeginka :evil_lol: alleluja nie przyszło mi do głowy uwieczniać plam :cool1: Vectra napisał(a): chociaż w przypadku PRIMA DONNY :roll: Dla niej nawet Emila jest jakieś takie dostojne, a co dopiero to ;) Uwielbiam tą rzygającą dynię :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 ja cieczkę na fejsie ogłosiłam :evil_lol: wypadające ząbki i bieżące pomiary też :diabloti: Quote
Martens Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Buu, a moja już miała wymienione uzębienie jak do mnie trafiła :( Chociaż nie wiem, czy po rebusie ze schrzanieniem się zgryzu Buca obserwacja wymiany zębów byłaby dla mnie ekscytująca w miły sposób, czy raczej codziennie przy zaglądaniu do paszczy serce by mi wskakiwało do gardła :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Gratulacje maluchów, niech się zdrowo chowają! Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 o kurna , tu się chrzciny :diabloti: w halloween szykują :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Unbelievable napisał(a):Hulk a nie Hulc! :diabloti: i Independent piszę jak analfabeta z rozbiegu :evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 NightQueen napisał(a):Ice Cream Penn Staff Incredible Hulc Penn Staff Indiana Jones Penn Staff Inspector Gadget Penn Staff Incredible Ivy Penn Staff Invitant Diva Penn Staff Indpendant Woman Penn Staff In Your Heart ... Penn Staff I Am Minnie Penn Staff Isis Dream Come True Penn Satff Izzy Little Princess Penn Staff i weny koniec na dzis :eviltong: Zapisane , pracuje dalej :loveu: jonQuilla napisał(a):Izydor Ignacy Irmina Izolda Izyda Ignacja Ingryda xD dwu członowe , jak tradycja to tradycja ;) xxxkaluniaxxx napisał(a):Pierwsze bomba :mdrmed::mdrmed: Też mi wpadło w oko :cool3: Martens napisał(a):Ja byłam blisko tej głupoty, bo jak mi sucza ostatnio dostała pierwszej cieczki (a to pierwsza cieczka u mnie w domu od kilkunastu lat) to byłam bardziej podjarana niż kiedyś swoim pierwszym okresem :evil_lol: i o mało co z tej euforii nie ogłosiłam tego faktu natychmiast na fejsie, ale w porę się zreflektowałam, że może to jednak przeginka :evil_lol: alleluja nie przyszło mi do głowy uwieczniać plam :cool1: Dla niej nawet Emila jest jakieś takie dostojne, a co dopiero to ;) Uwielbiam tą rzygającą dynię :evil_lol: Kurde , niektórzy to przeginają z fejsem ... niebawem będą ogłaszać że idą srać :evil_lol: Unbelievable napisał(a):ja cieczkę na fejsie ogłosiłam :evil_lol: wypadające ząbki i bieżące pomiary też :diabloti: :grins: czytam Martens napisał(a):Buu, a moja już miała wymienione uzębienie jak do mnie trafiła :( Chociaż nie wiem, czy po rebusie ze schrzanieniem się zgryzu Buca obserwacja wymiany zębów byłaby dla mnie ekscytująca w miły sposób, czy raczej codziennie przy zaglądaniu do paszczy serce by mi wskakiwało do gardła :evil_lol: Nic nie straciłaś , szczególnie że staffikom zęby w sposób szczególny rosną ... tu mam na myśli kły , to można kojfnąć w kalendarz .... no i lubość do przeskakiwania zgryzu po wymianie , też jest bezcenna ;) Izabela124. napisał(a):Gratulacje maluchów, niech się zdrowo chowają! Dziękuje !!! Alicja napisał(a):o kurna , tu się chrzciny :diabloti: w halloween szykują :evil_lol: a to my w ameryka mieszkać ? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Po wystawie zimowej w Legionowie w grudniu wpraszam się do Ciebie :D Quote
Vectra Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Izabela124. napisał(a):Po wystawie zimowej w Legionowie w grudniu wpraszam się do Ciebie :D a zapraszam , szczyle będą już bardzo kumate :diabloti: odespaliśmy trochę wczorajszy wieczór ... prosiaki to chyba wszystkie współrodziły , bo dziś serio niewiele chciały biegać ... ale chętnie spały :evil_lol: jak nie one .... a ja nie mam pojęcia czemu mam takie mega zakwasy w łydkach ....chodzę jak paralityk :shake: po schodach to katorga , a musze z pincet razy dziennie ... Szczególne są pościgi za Marysią która wraca z siku .... ona te schody na dwa susy bierze :mdleje: Tak apropo porodu i ohydy .... no nikt mi nie powie , że oglądanie wydzielin w każdym kolorze jest fajne :) sam poród , to jest może i ciekawy dla oka ... ale krew , wydzieliny od bladoróżowego , poprzez czerwone , niebieskie , zielone , prawie czarne , wody ... łożysko takie jak popsuta wątróbka :evil_lol: z suki wylewa się różne coś ;) Nie jest to miłe dla oka widza. Zresztą sama muszę odszczekać , bo też widząc zdjęcia nowonarodzonych malców ... koło kropek w różnym kolorze , dawało obraz że ktoś nie dba o maluchy i leżą w tym co się urodziły ;) A życie uczy i pokazuje realny stan ;) Suczka kilkanaście dni wydziela z siebie , paskudztwa , musi macica się obkurczyć i oczyścić ;) Posłanko jest czysta w chwili położenia do kojca i włożeniu tam maluszków :) jak tylko wejdzie suczka , zaraz coś z niej nakapie ... Nobla za kocyki z Ikei :multi: bo są milusie , cieplusie , nie ściągają się , pięknie piorą i co najważniejszy , piorunem wysychają ... Np zmieniłam kocyki , wymyłam kojczyk , włożyłam maluszki ... wskoczyła Marysia i urodziła łożysko :diabloti: Więc póki ona się nie oczyści , to będę ganiać za kropkami i usiłować zachować czystość ;) Pierwsza doba za nami :kciuki: wszyscy żyją i mają się dobrze , malce przybierają ... jedzą , jedzą , jedzą , śpią jedząc ... Marysia karmi , myje , myje , karmi , myje , liczy i pilnuje :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Szczeniacki! Gratuluję! :) Co do imion wpadło mi jedno dla pieska, Indiana Jones Penn-Staff Quote
jonQuilla Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Vectra napisał(a): dwu członowe , jak tradycja to tradycja ;) a tam się znasz... klasyką polską byś pojechała i na całym świecie by wiadomo było skąd mały gównairz się wywodzi :evil_lol: tak patriotycznie :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 jonQuilla napisał(a):a tam się znasz... klasyką polską byś pojechała i na całym świecie by wiadomo było skąd mały gównairz się wywodzi :evil_lol: tak patriotycznie :evil_lol: kurde , to może I-Lech I- Jarosław I-Bufetowa :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Alicja napisał(a):kurde , to może I-Lech I- Jarosław I-Bufetowa :diabloti: :evil_lol: i dodatkowo w sumie dwuczłonowe ;) Quote
jonQuilla Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ile propozycji się posypało :) Vectra możesz teraz przebierać i wybierać xD Quote
anetta Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 :multi: :multi: Gratuluję :loveu: Imion nie wymyślę, nie mam głowy. [quote name='Vectra']ludzie to mają pomysły http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/599058_238025419658736_470545850_n.jpg http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318876_428953127153671_932457575_n.jpg Oo dzisas :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 ja też nie mam nigdy pomysłów na imiona ... rodowodowe imiona ... jesio mam kilka z wczoraja , co udało mi się cyknąć , zanim Maria wydarła mi szczyla z pod obiektywu ... Quote
Doginka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nie wiem czemu, ale coś tak czułam, że będzie ich więcej niż 6 :lol: Wszystkie piękne :loveu: Oby zdrowo się chowały ;-) Quote
Vectra Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Na tym etapie, to szczeniaki , są niepodobne do nikogo ani niczego :evil_lol: na fotkach są dwa pieski i suczka bonus :grins: więcej Marysia nie dała :mad: Quote
Kaaasia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Zdrówka i kochających domków dla maluszków a dla mamusi dużo mleczka i cierpliwości :smile: Quote
Okamia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Dwu członowe powiadasz :diabloti: to ja zmodernizuje pomysł Żonkili :evil_lol: Izydor Waleczny Ignacy Mężny Irmina Piękna Izolda Wspaniała Izyda Wielka :evil_lol: Ignacja Łagodna Ingryda Zwycięska I wać Pani ma imiona jak polscy królowie :megagrin: Jakie słodkie szczurki :loveu: Kurdę wszyscy szczują sceniackami :mdleje: Quote
Martens Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Vectra napisał(a): Kurde , niektórzy to przeginają z fejsem ... niebawem będą ogłaszać że idą srać :evil_lol: Oj fejs - nieustające źródło rozrywki; ostatnio chyba po morderczym Kopiko kiwałam się na nim po nocy i ujrzałam u jednej osoby kilka zmian zdjęcia profilowego w ciągu może godziny, każde kolejne było coraz bardziej nieostre i perwersyjne, od pozy na stole bilardowym po rurę do tańcowania chyba :D Nie ma to jak szaleć na fb pod wpływem :D Zawsze jak mam grubszą imprezę to rano z duszą na ramieniu zaglądam na fejsa, żeby się upewnić, że po powrocie nie odpalałam laptopa :evil_lol: Vectra napisał(a):Nic nie straciłaś , szczególnie że staffikom zęby w sposób szczególny rosną ... tu mam na myśli kły , to można kojfnąć w kalendarz .... no i lubość do przeskakiwania zgryzu po wymianie , też jest bezcenna ;) W sumie to ja miałam krótki stres, bo zęby przeleciały już przed samą wymianą :evil_lol: I nic się na dole nie krzywiło, bo w szufladzie było dużo miejsca :D Aleks89 napisał(a):I-Hadra :evil_lol: I-mejl, będzie po polskiemu :cool3: Quote
Recommended Posts