psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 O, brawo Asiaczek :multi: Dwa Caciby :lol: A na MP też byliście w starszej grupie, tak? Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Asiaczek']My tez juz w domach i pochwalę się: Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk. 2 Dżezik - JAZZY BOY Asiasczek FCI - dosk.1 , CWC, CACIB, NDPwR Wazi - Abotere's WAHZIRI - dosk.2 Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. [SIZE=2]Pzdr. Brawa brawa!! Asiaczki rządzą!! :) Quote
drzalka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Hejo, dawac tu fotki. Ilonka obrabiaj tam obrabiaj :loveu::eviltong: Hej Asiaczek juz wrocilas ? Pozdrowienia Quote
Florka_xyz Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Asiaczek']My tez juz w domach i pochwalę się: Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk. 2 Dżezik - JAZZY BOY Asiasczek FCI - dosk.1 , CWC, CACIB, NDPwR Wazi - Abotere's WAHZIRI - dosk.2 Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. [SIZE=2]Pzdr. Asiaczku OGROMNE GRATULACJE :) a co wzięlo u Was rase ?;) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='psiulka']O, brawo Asiaczek :multi: Dwa Caciby :lol: A na MP też byliście w starszej grupie, tak? Nieeeee, to była chyba Ala Nowak z baskiem, tak mi się wydaje... [quote name='Frytela']Brawa brawa!! Asiaczki rządzą!! :) Thanx!:lol: [quote name='Florka_xyz']Asiaczku OGROMNE GRATULACJE :) a co wzięlo u Was rase ?;) Rasę wziął pies z kl.młodziezy z hodowli Loango. Pzdr. Quote
drzalka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Psiulka ma ale niechce ujawnic hehe .. aja czekam na moje boksie kochane :eviltong: Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Psiulka dawaj gadzie jeden :P Ja lubie fotki ogladac xD Quote
Cordia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 a samoyedy ?? stawka jakies zdjecia chcetnie zobacze :D Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Nieeeee, to była chyba Ala Nowak z baskiem, tak mi się wydaje... Myślałam, że to od Ciebie psiak.. [quote name='drzalka']Psiulka ma ale niechce ujawnic hehe .. aja czekam na moje boksie kochane :eviltong: Dam, dam - tylko poukładam ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja pomniejszam i z MP jakies w miare wyszły i własnie z Bokserów... jutro bede pstrykac ile wlezie juz sie nawet nauczylam ustawiac... (dopiero dzis po roku xP) Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='psiulka'] Dam, dam - tylko poukładam ;) [quote name='Nerul']Ja pomniejszam i z MP jakies w miare wyszły i własnie z Bokserów... jutro bede pstrykac ile wlezie juz sie nawet nauczylam ustawiac... (dopiero dzis po roku xP) Trzymam za słówska ;) :diabloti: Quote
Magot Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja wróciłam, a co?;) Pzdr. I jak było na ringu 11?:lol: Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Nieeeee, to była chyba Ala Nowak z baskiem, tak mi się wydaje... Z tego co mi się wydaje, to była właśnie ona :) Asiu jeszcze raz dziękuję za tak wspaniałe spotkanie :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cordia napisał(a):a samoyedy ?? stawka jakies zdjecia chcetnie zobacze :D Stawkę mogę podac, ale wyników to juz nie znam. PSY kl. sz BERYL Agroturystyczna Sfora kl. mł. DRAGO Potok Kubikowski kl.ch JAINEN JALOKIVI Tuulian SUKI kl.o BLUE ANNE of Benji virta Vale COCA BUDD Crazy Star KISS ME IF YOU CATCH ME Chatanga kl. w KIMIKA TAKAO KARHU Crazy Star Pzdr. Quote
majka127 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wielkie gratulacje dla wszystkich . A jakie warunki na wystawie , organizacja. Tyle było obaw. My dopiero rano ruszamy i prosto na balkonik. Quote
AnkaW Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gratulacje dla wszystkich :multi::multi: My wróciliśmy ze Zw. Młodzieży i BOB Junior :loveu::loveu: Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 a ja to chyba nigdy nie poznam Asi osobiście :( musze sie kiedyś odważyć podejść ;) AnkaW napisał(a):Gratulacje dla wszystkich :multi::multi: My wróciliśmy ze Zw. Młodzieży i BOB Junior :loveu::loveu: Gratuacje!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 magda_drakkar napisał(a):I jak było na ringu 11?:lol: O baskach napisałam wczesniej, a o innych rasach nie wiem.... Cambel&Megi napisał(a):Z tego co mi się wydaje, to była właśnie ona :) Asiu jeszcze raz dziękuję za tak wspaniałe spotkanie :loveu::loveu: Ja też dziękuję, że tak długo chciałyscie z nami rozmawiać! A Kika w samochodzie po prostu padła.. niexle ją wymęczyłyscie!:lol: Pzdr. Quote
majka127 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ale piorunem obróciliście. 20 i już w domu. Quote
Agappe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Asiaczek']My tez juz w domach i pochwalę się: Kenio - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk. 2 Dżezik - JAZZY BOY Asiasczek FCI - dosk.1 , CWC, CACIB, NDPwR Wazi - Abotere's WAHZIRI - dosk.2 Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR. [SIZE=2]Pzdr. Asia gratuluje!!!!!!!! a jaki to "cham" rase Żelce zabrał??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 majka127 napisał(a):A jakie warunki na wystawie , organizacja. Tyle było obaw. My dopiero rano ruszamy i prosto na balkonik. Wbrew moim obawom - ringi na balkonie nie były takie małe. Jak na potrzeby basków - OK, chociaż nie byłabym sobą, gdybym nie życzyła sobie nieco wiekszych ringów. No, ale ja lubię pobiegac z baskami... To, co rzucało sie w oczy - CZYSTOść! Toalety - czyste, było i mydełki i ręczniki papierowe... Kolejek do wydawania numerków - nie było i nie było konieczności pokazania dowodu wpłaty... generalnie - jestem na TAK dla Rzeszowa! Atik, Barbe Sale - warto było pojechać i samemu sie przekonać. Dziekuję za tyle cierpliwości!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 AnkaW napisał(a): My wróciliśmy ze Zw. Młodzieży i BOB Junior :loveu::loveu: BRAWO!!! majka127 napisał(a):Ale piorunem obróciliście. 20 i już w domu. Bo nie zostawalismy na BIS-y... Agappe napisał(a):Asia gratuluje!!!!!!!! a jaki to "cham" rase Żelce zabrał??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha, no właśnie...:evil_lol: Pzdr. Quote
majka127 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dzięki za odp. My ruszamy skoro świt i mam nadzieję że również pozytywne odczucia przywieziemy. Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='AnkaW']Gratulacje dla wszystkich :multi::multi: My wróciliśmy ze Zw. Młodzieży i BOB Junior :loveu::loveu: Dziękuję za krótkie spotkanie - mam nadzieję, że nstępnym razem porozmawiamy dłużej :multi: GRATULACJE! :loveu: Quote
Recommended Posts