Błyskotka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczek napisał(a):A, żeby nie było tak słodko, to troszeczke dziegciu dorzucam: Panie obsługujace w sobotę ring 11 (sędzia A. Kisliakov) - pogubiły sie zupełnie w wypełnianiu kart ocen. Nie było zakreslonych ani tytułów, ani wniosków... dobrze, że my, starzy wyjadacze czuwalismy...:evil_lol: Pzdr. O tak. Mnie nie chciały wydać karty oceny :evil_lol:. McDzik napisał(a):Acha to już Was kojarzę :) Miło było poznać, nawet nie wiedziałam, że jacyś leonomaniacy z dogomanii tam byli oprócz mnie :) .. I jak poszło Arniemu? Bo wtedy się zakręciłam przy Dianie i Nelce przed wejściem na ring i mi się wszystko pomieszało xD Jeśli chodzi o Leonbergera to Arni CWC, CACIB i NDPwR :multi:. Wiem bo jesteśmy dobrymi znajomymi i mieliśmy wspólną podróż do Rzeszowa samochodem jeden za drugim:lol:. Quote
panienkabubu Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gratulacje dla Arniego! Jeżeli mówicie o Arnim Złotej Hodrze :) Fajny pies - i właścicielki :) Wiem, że w młodzieży mu się nie wiodło, a tu taki sukces:) A kto wygrał BIS? Quote
Atik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 BIS I - chart irlandzki wilczarz BIS II - seter irlandzki BIS III - yorkshire terier Quote
filonek_bezogonek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no wlasnie ... a co wprzypadku jak Panie nie powpisywaly tytułów a wlasciciel sie zagapil i tego nie uzupelnil ;( Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no to czas na nas:razz: Kentaki ocena doskonała lok 2 przegrał z braciszkiem czyli wszystko zostało w rodzinie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: obsługa ringu amstaffów rewelacja jak dla mnie byłąm na kilkunastu wystawach ale z taka profesjonalna obsługa spotkałam sie po raz pierwszy :multi: kilka fotek Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):no wlasnie ... a co wprzypadku jak Panie nie powpisywaly tytułów a wlasciciel sie zagapil i tego nie uzupelnil ;( Rozumiem, że w celu wyjasnienia tych problemów jest Ci potrzebne zdjęcie tablicy z wynikami z ringu nr 11? Ja, jak odchodzilismy spod ringu tak ok. godz. 13.00, to tablica była pusta, tzn. wyniki nie były wpisane. Moze później panie podopisywały... nie mam pojecia... pzdr. Quote
Toller Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Małgoś napisał(a):Dlaczego? Ja gdybym wcześniej wiedziała, że on sędziuje, zgłosiłabym, warszawskie tollery. Bardzo chcę do niego pojechać i usłyszeć opinię, cenię tego sędziego. Poluję na niego w rozpiskach sędziowskich od jakiegos czasu i nie moge trafić :( (tzn. jest często, ale nie w tej rasie). Widziałam czterokrotnie jego sędziowanie Tollerów, i po prostu mi nie odpowiada. Mając goldena z pewnością bym do niego pojechała. Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 wiecej fotek tutaj http://picasaweb.google.pl/Graphy23/RZESZWCACIB Quote
Atik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Bardzo mi sie podobała amstafkowa dzidzia na BIS szczeniąt :) Quote
Frytela Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 O ła więc wystawa nam sie podobała, przyjechalismy ok 9 wiec miejsca na parkingu jeszcze troche bylo, przy ringu jeszcze wiecej ;) Kokos dostał ocenę doskonałą, i stanął na lokacie 2 (2/3) ;) a to nasze obrzydliwe zdjecie, co za wstyd ;) P.S mam filmiki z tańca z psami i z frisbee, jakby ktoś chciał to mówić ;) Quote
filonek_bezogonek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że w celu wyjasnienia tych problemów jest Ci potrzebne zdjęcie tablicy z wynikami z ringu nr 11? Ja, jak odchodzilismy spod ringu tak ok. godz. 13.00, to tablica była pusta, tzn. wyniki nie były wpisane. Moze później panie podopisywały... nie mam pojecia... pzdr. Asiaczek ... cala nadzieja byla w tobie ze moze ty wlasnie masz wyniki ;) ale widze ze panie asystentki nei tylko zawalily sprawe na ringu ale i poza ringiem daly ciala skoro tablica zostala pozostawiona w zapomnieniu .... teraz nie wiem ... pisac protest ? pisać petycje ? pisać wniosek ? wystawca nie powinien ponosic konsekwencji przez to ze obsluga ringu byla kichowata... Quote
Magot Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Frytela, gratulacje;), zapomniałam do Was podejść:oops:, chociaż corgi oglądałam z góry:evil_lol: Quote
Frytela Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 magda_drakkar napisał(a):Frytela, gratulacje;), zapomniałam do Was podejść:oops:, chociaż corgi oglądałam z góry:evil_lol: a ja o was zapomnialam taka zabiegana byłam.... i nawet naleśnika z nerulem nie zjadłam :( Quote
Canaveral-staff Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 bardzo ładnie proszę o wyniki i zdjęcia staffików:user::user::Dog_run::Dog_run::modla::modla: Quote
musia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Po pierwsze - w poniedziałek urodziły się Opusa szczenięta (5 suk, 3 psy) Po drugie - OPUS Kłusująca Sfora (gończy polski) CWC (2 konkurentów), NDPwR, BoB, 4 Rasy polskie, 2 BoG gr.6 i pucharki Quote
AlaNowak Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Proszę o fotki z JH (sobota i niedziela) oraz z BOG X (saluki) :) Z góry thx;) Quote
Nugatika Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ma ktoś moze berny [psy otwarta]? albo goldeny [suki posrednia] ? albo hiszpanskie psy wodne? koniec koncertu zyczen :D Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):Asiaczek ... cala nadzieja byla w tobie ze moze ty wlasnie masz wyniki ;) ale widze ze panie asystentki nei tylko zawalily sprawe na ringu ale i poza ringiem daly ciala skoro tablica zostala pozostawiona w zapomnieniu .... teraz nie wiem ... pisac protest ? pisać petycje ? pisać wniosek ? wystawca nie powinien ponosic konsekwencji przez to ze obsluga ringu byla kichowata... No przykro mi bardzo.... nie pooge... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gratulacje dla Wszystkich!!!!! I ja wstawię kilka zdjęć. Quote
Recommended Posts