Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I tutaj też Tobie podziekuję za fotki!:buzi: Pzdr. Quote
Codik&Toffik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='AlaNowak']Proszę o fotki z JH (sobota i niedziela) oraz z BOG X (saluki) :) Z góry thx;) Ala jak Ci poszło w niedziele na JH i na ringu? :lol: Quote
Codik&Toffik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ma ktoś może jakieś fotki Lhasa Apso ??? (IX FCI, były w sobote, ring 7) :lol: Quote
AlaNowak Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 BIS JH;) Zw. Ml i zakonczony championat ml. z whippetka a saluki BOB;) Quote
Błyskotka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 My też się załapaliśmy na fotkę :lol:. Quote
Cambel&Megi Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Asiaczek napisał(a):I tutaj też Tobie podziekuję za fotki!:buzi: Pzdr. Nie ma za co!! :lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :klacz::klacz: Bardzo dziękuje za wyniki i zdjęcia boksiów :multi: ale czy nikt nie ma zdjęć i wyników Dog de Bordeaux :roll: ja niestety nie mogłam być na wystawie :angryy: Quote
BarbeSale Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 filonek_bezogonek napisał(a):teraz nie wiem ... pisac protest ? pisać petycje ? pisać wniosek ? wystawca nie powinien ponosic konsekwencji przez to ze obsluga ringu byla kichowata... Protest raczej nic nie da, bo jak udowodnisz że sędzia przyznał Twojemu psu taki a nie inny wniosek, jeśli nie ma tego napisanego w karcie oceny? Jest to nie wątpliwie duży problem, dlatego zawsze kiedy schodzę z ringu z kartką oceny sprawdzam czy wszystko jest pozakreślane itp. Teraz według mnie zostaje ewentualnie poproszenie oddziału żeby skontaktował się z sędzią, a ten może jakimś cudem gdzieś ma jakieś zapiski czy coś i potwierdzi że taki pies dostał CWC czy CACIB. Quote
Codik&Toffik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='AlaNowak']BIS JH;) Zw. Ml i zakonczony championat ml. z whippetka a saluki BOB;) O to GRATULACJE ! ;) Ja zapomniałem dodać przy wynikach moich Lhasaków, że suczka która była u mnie (z Czech) i którą wystawiałem Winter Flower Dar Tibetu V1, CWC, r.CACIB & zakończony Championat Polski !!! :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='izabela.szczepaniak']GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :klacz::klacz: Bardzo dziękuje za wyniki i zdjęcia boksiów :multi: ale czy nikt nie ma zdjęć i wyników Dog de Bordeaux :roll: ja niestety nie mogłam być na wystawie :angryy: Ja mam tylko jednego:oops: takiego słodkiego spioszka, a wynikami to sie zabardzo nie interesowałam dlamnie wszystkie sa piekne:loveu: http://img88.imageshack.us/img88/3640/p2090080vbx7.jpg Quote
Kika Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wydawało mi się ,ze i ja juz zdazyłam sie pochwalic sukcesami naszej kropkowej rodzinki, ale nie:roll: BAFI wróciła z CACIB i NSwR. Wystawiane były dwa maluchy z naszego pierwszego miotu i dostarczyły mnóstwo radości.Zdobyły swoje pierwsze oceny doskonałe i wnioski do młodzieżowego championa.ARMIN rywalizowal z championem o tytuł Zw. RAsy.Gdyby był lepiej wystawiony............. A ma dopiero 9 miesięcy:) To wielka satysfakcja dla hodowcy:) Quote
izabela.szczepaniak Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja mam tylko jednego:oops: takiego słodkiego spioszka, a wynikami to sie zabardzo nie interesowałam dlamnie wszystkie sa piekne:loveu: http://img88.imageshack.us/img88/3640/p2090080vbx7.jpg Bardzo dziękuje za fotkę :loveu: Może jednak ......:roll: Quote
Kika Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='musia']Po pierwsze - w poniedziałek urodziły się Opusa szczenięta (5 suk, 3 psy) Po drugie - OPUS Kłusująca Sfora (gończy polski) CWC (2 konkurentów), NDPwR, BoB, 4 Rasy polskie, 2 BoG gr.6 i pucharki http://img142.imageshack.us/img142/9199/pict0007xob9.jpg Gratuluję pięknemu OPUSOWI. musia jak wyniki BOG VI - podaj jak możesz. Quote
Kika Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Atik zawsze miło się spotkac, nawet w przelocie. Ja wiem jak to od drugiej strony wygląda:) Własnie dzisiaj bylam w oddziale- fax dostaje zadyszki, a skrzynka pocztowa puchne w szwach :) Quote
Kika Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Kika moze jakas foteczka??;) Sama byłam na wystawie , zdjec prawie zero, bo to udało m się zrobic beznadziejne. Quote
BarbeSale Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 u nas za to bajzel niemiłosierny :D mamy remont w oddziale są wymieniane okna i nic nie jest na swoim miejscu .... Quote
SZPiLKA23 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Kika napisał(a):Sama byłam na wystawie , zdjec prawie zero, bo to udało m się zrobic beznadziejne. Ja byłam tylko w sobote, a wiec z niedzieli zdjec 0 :placz: Moze ktos ma pare fotek kropkow ;) Quote
Nugatowa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gratulacje dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ja sie pochwale :loveu::multi::multi::multi::multi: Nusiaczek EX,1 CWC CACIB NDPwR :loveu::multi::multi::multi:Chłopak miał cudowny humor na wystawie:cool3: Aragonek ex.2/3 :loveu: Nusik :loveu: Kika my się chyba widziałyśmy :-) Ja byłam z 2 upiorami w niedziele .. przy waszym ringu Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Kika napisał(a):Wydawało mi się ,ze i ja juz zdazyłam sie pochwalic sukcesami naszej kropkowej rodzinki, ale nie:roll: BAFI wróciła z CACIB i NSwR. Wystawiane były dwa maluchy z naszego pierwszego miotu i dostarczyły mnóstwo radości.Zdobyły swoje pierwsze oceny doskonałe i wnioski do młodzieżowego championa.ARMIN rywalizowal z championem o tytuł Zw. RAsy.Gdyby był lepiej wystawiony............. A ma dopiero 9 miesięcy:) To wielka satysfakcja dla hodowcy:) BRAWO!!! Prawda, że maluchy dają baaaardzoduzo satysfkacji?:lol: Nugatowa napisał(a): A ja sie pochwale Nusiaczek EX,1 CWC CACIB NDPwR :loveu::multi::multi::multi:Chłopak miał cudowny humor na wystawie:cool3: Aragonek ex.2/3 :loveu: Nusik :loveu: Nugatowa - brawo dla Dzielnego Nusika!:loveu: Pzdr. Quote
musia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wyniki gr.6 proszę bardzo I - rodezjan II - gończy polski (mój) III - basset hound nie było dalmatyna chyba na grupie były za to prócz tej trójki - ogar, bloodound, posokowiec bawarski, basset petit vendyjski (PGVB) Quote
Magot Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nugatowa, widziałam Was w niedzielę:loveu::cool3: Quote
AlaNowak Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Gratulacje dla wszystkiach, a tymczasem wstawiajcie fotki, fotki, duzo fotek:P Quote
Recommended Posts