Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też dziękuję, że tak długo chciałyscie z nami rozmawiać! A Kika w samochodzie po prostu padła.. niexle ją wymęczyłyscie!:lol:
Pzdr.

Toż to sama przyjemność!!!!!!!
Polecamy się na przyszłość.. :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):
Cambel a o nas masz nie zapomniec jutro, masz byc naszym gosciem ;P

Mam rozpiskę, na jakich ringach i o której mam się pojawić, widniejecie na 1 miejscu :)
Kokosa też wymęczę...Wiesz w jaki sposób, hi hi. ;)

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Mam rozpiskę, na jakich ringach i o której mam się pojawić, widniejecie na 1 miejscu :)
Kokosa też wymęczę...Wiesz w jaki sposób, hi hi. ;)

no i tak ma byc ;P musze cos twojemu megiszonowi kupic tylko co hmmm ;)

Posted

Gratuluję wszystkim dzisiejszych pięknych wyników.

Asiaczek napisał(a):
Wbrew moim obawom - ringi na balkonie nie były takie małe.

Chyba nawet trochę większe niż część na płycie głównej, spodziewałam się mniejszych, chociaż i tak ciężko mi sobie wyobrazić tam jutro po kilkanaście psów wielkości przynajmniej dwóch basków;)
Mam jeszcze pytanie natury technicznej:jak wykładzina na balkonach?Dobrze przymocowana, czy można odlecieć na dywanie?:evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Frytela - my tam zajrzymy do Ciebie :evil_lol:

Ja też się postaram :D :cool3: A póki co zapraszam na ring 7 - juz od 10tej wchodza collie :D - jak zobaczycie okularnicę z aparatem na zębach :p z błękitną suką :P to będę ja :) :)

A właśnie ...Jak te wykładziny ??

Posted

bodzia78 napisał(a):
Ja też się postaram :D :cool3: A póki co zapraszam na ring 7 - juz od 10tej wchodza collie :D - jak zobaczycie okularnicę z aparatem na zębach :p z błękitną suką :P to będę ja :) :)

A właśnie ...Jak te wykładziny ??

my niestety nie wpadniemy bo gdzies kolo tej godziny na ring wpadamy :( :(

Posted

Liderowa napisał(a):
Gratuluję wszystkim dzisiejszych pięknych wyników.

Chyba nawet trochę większe niż część na płycie głównej, spodziewałam się mniejszych, chociaż i tak ciężko mi sobie wyobrazić tam jutro po kilkanaście psów wielkości przynajmniej dwóch basków;)
Mam jeszcze pytanie natury technicznej:jak wykładzina na balkonach?Dobrze przymocowana, czy można odlecieć na dywanie?:evil_lol:

Na balkonach wykładzina byla na CAŁYM ringu. A na parterze, to wykładzina wyłożone były tylko "ciągi do biegania", czyli po kwadracie...
Nam się udało!
pzdr.

Posted

Co do wykładziny, to rzeczywiście, zwracam honor, w końcu się postarali. I nawet oświetlenie włączyli aby jako tako zdjęcia wychodziły. Więc to na plus. Nie sprawdzano mi przynajmniej żadnych dokumentów, numerek wydano bez zerknięcia nawet w te papierki za któymi do banku chodziłam, hm, skoro było napisane że mają być.. Na ale nic to, była w końcu 12 jak wchodziłam na wystawę.

Na ringu było trochę ciasno, sędzia przyznał nam tytuł który od roku nie istnieje :diabloti: fajnie, nie broniłam się za bardzo. Skoro nie zna regulaminu... Jego sprawa. Na ringu pudli był facet co nie miał pojęcia o wystawach, pytał się okolicznych ludzików co do czego, było sporo zamieszania. Pudle duże wygrał cudny biały pies, foty będą jak tę ciemnośc usunę.

A, i mam dużo fot Akit amerykańskich jeśli ktoś chce. Mogę wysłać na priv bo są wieeeeelkie. Cudny był pies z otwartej, cudowny charakter, tak się tulił do sędziego że zabawne to było. Miał taki uchachany wyraz pyska, cudny pies z charakteru, co do eksterieru, był pierwszy w swojej klasie.

Posted

Błyskotka napisał(a):
My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski :multi::multi::multi:.

Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:.

Ponownie Gratulacje!!! :)

Posted

Błyskotka napisał(a):
My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski :multi::multi::multi:.

Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:.

I ja przyłączam się do gratulacji! :multi:

Niestety na pogodę nie mamy żadnego wpływu...

Mam kilka Waszych zdjęć, niestety jakość okropna...

Posted

[quote name='Błyskotka']A o której ? Wchodziliśmy po 11 tej na ring. Byłam w żółtym swetrze.

Frytela jeszcze raz dziękuję :).

Ja też widziałam tylko 2 CH-CH. Nie widziałam też Lotosa... :-(

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
I ja przyłączam się do gratulacji! :multi:

Niestety na pogodę nie mamy żadnego wpływu...

Mam kilka Waszych zdjęć, niestety jakość okropna...

Mnie też spora ilość zdjęć nie wyszła :mad:.

Posted

My tez przyłanczamy sie do gratulacji:)
Niestety nasze wrazenia sa mieszane.
Miejsc parkingowych jak na lekarstwo:(, ringi co do wielkosci ok ale wykladzina sliska:(
A co do wynikow to coz zaluje ze suni tym razem nie zabralam:) a nasz kawaler II miejsce i tym samym jedziemy do Katowic:) Jak to mowia nie ma tego zlego .....:)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Mnie też spora ilość zdjęć nie wyszła :mad:.

Urok jaki czy co? :eviltong: fakt faktem, że dopchać się do Waszego ringu nie mogłam, a że zoom mam w aparacie zepsuty... :lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Urok jaki czy co? :eviltong: fakt faktem, że dopchać się do Waszego ringu nie mogłam, a że zoom mam w aparacie zepsuty... :lol:

Słabe światło było po prostu, a do takiego trzeba jasne obiektywy lub zdjęcia z błyskiem. ;)