Cambel&Megi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Asiaczek napisał(a):Ja też dziękuję, że tak długo chciałyscie z nami rozmawiać! A Kika w samochodzie po prostu padła.. niexle ją wymęczyłyscie!:lol: Pzdr. Toż to sama przyjemność!!!!!!! Polecamy się na przyszłość.. :lol: Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cambel a o nas masz nie zapomniec jutro, masz byc naszym gosciem ;P Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Frytela napisał(a):Cambel a o nas masz nie zapomniec jutro, masz byc naszym gosciem ;P Mam rozpiskę, na jakich ringach i o której mam się pojawić, widniejecie na 1 miejscu :) Kokosa też wymęczę...Wiesz w jaki sposób, hi hi. ;) Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Mam rozpiskę, na jakich ringach i o której mam się pojawić, widniejecie na 1 miejscu :) Kokosa też wymęczę...Wiesz w jaki sposób, hi hi. ;) no i tak ma byc ;P musze cos twojemu megiszonowi kupic tylko co hmmm ;) Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Frytela']no i tak ma byc ;P musze cos twojemu megiszonowi kupic tylko co hmmm ;) Mojemu Czikulcowi :diabloti: xD Quote
Liderowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gratuluję wszystkim dzisiejszych pięknych wyników. Asiaczek napisał(a):Wbrew moim obawom - ringi na balkonie nie były takie małe. Chyba nawet trochę większe niż część na płycie głównej, spodziewałam się mniejszych, chociaż i tak ciężko mi sobie wyobrazić tam jutro po kilkanaście psów wielkości przynajmniej dwóch basków;) Mam jeszcze pytanie natury technicznej:jak wykładzina na balkonach?Dobrze przymocowana, czy można odlecieć na dywanie?:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wlasnie wrociłam z wystawy. Psy piekne :multi: gratuluje wszystkim wynikow :) chciałabym zeby jarosławska wystawa tak wygladała;) Quote
bodzia78 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='psiulka']Frytela - my tam zajrzymy do Ciebie :evil_lol: Ja też się postaram :D :cool3: A póki co zapraszam na ring 7 - juz od 10tej wchodza collie :D - jak zobaczycie okularnicę z aparatem na zębach :p z błękitną suką :P to będę ja :) :) A właśnie ...Jak te wykładziny ?? Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 bodzia78 napisał(a):Ja też się postaram :D :cool3: A póki co zapraszam na ring 7 - juz od 10tej wchodza collie :D - jak zobaczycie okularnicę z aparatem na zębach :p z błękitną suką :P to będę ja :) :) A właśnie ...Jak te wykładziny ?? my niestety nie wpadniemy bo gdzies kolo tej godziny na ring wpadamy :( :( Quote
Asiaczek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Liderowa napisał(a):Gratuluję wszystkim dzisiejszych pięknych wyników. Chyba nawet trochę większe niż część na płycie głównej, spodziewałam się mniejszych, chociaż i tak ciężko mi sobie wyobrazić tam jutro po kilkanaście psów wielkości przynajmniej dwóch basków;) Mam jeszcze pytanie natury technicznej:jak wykładzina na balkonach?Dobrze przymocowana, czy można odlecieć na dywanie?:evil_lol: Na balkonach wykładzina byla na CAŁYM ringu. A na parterze, to wykładzina wyłożone były tylko "ciągi do biegania", czyli po kwadracie... Nam się udało! pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Aha szczegolne gratulecje dla mojej ukochanej gr V :):):):multi: Quote
Bura Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Co do wykładziny, to rzeczywiście, zwracam honor, w końcu się postarali. I nawet oświetlenie włączyli aby jako tako zdjęcia wychodziły. Więc to na plus. Nie sprawdzano mi przynajmniej żadnych dokumentów, numerek wydano bez zerknięcia nawet w te papierki za któymi do banku chodziłam, hm, skoro było napisane że mają być.. Na ale nic to, była w końcu 12 jak wchodziłam na wystawę. Na ringu było trochę ciasno, sędzia przyznał nam tytuł który od roku nie istnieje :diabloti: fajnie, nie broniłam się za bardzo. Skoro nie zna regulaminu... Jego sprawa. Na ringu pudli był facet co nie miał pojęcia o wystawach, pytał się okolicznych ludzików co do czego, było sporo zamieszania. Pudle duże wygrał cudny biały pies, foty będą jak tę ciemnośc usunę. A, i mam dużo fot Akit amerykańskich jeśli ktoś chce. Mogę wysłać na priv bo są wieeeeelkie. Cudny był pies z otwartej, cudowny charakter, tak się tulił do sędziego że zabawne to było. Miał taki uchachany wyraz pyska, cudny pies z charakteru, co do eksterieru, był pierwszy w swojej klasie. Quote
Błyskotka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski :multi::multi::multi:. Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:. Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Błyskotko niewidzialam cie a specjalnie stałam na Chow Chow ;( Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Błyskotka napisał(a):My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski :multi::multi::multi:. Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:. Ponownie Gratulacje!!! :) Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Błyskotka napisał(a):My mamy CWC i tym samym zaczęliśmy Championat Polski :multi::multi::multi:. Wystawa ok, podobało mi się ale parking i pogoda rano tragedia :angryy:. I ja przyłączam się do gratulacji! :multi: Niestety na pogodę nie mamy żadnego wpływu... Mam kilka Waszych zdjęć, niestety jakość okropna... Quote
Błyskotka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nerul napisał(a):Błyskotko niewidzialam cie a specjalnie stałam na Chow Chow ;( A o której ? Wchodziliśmy po 11 tej na ring. Byłam w żółtym swetrze. Frytela jeszcze raz dziękuję :). Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Błyskotka']A o której ? Wchodziliśmy po 11 tej na ring. Byłam w żółtym swetrze. Frytela jeszcze raz dziękuję :). Ja też widziałam tylko 2 CH-CH. Nie widziałam też Lotosa... :-( Quote
Błyskotka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cambel&Megi napisał(a):I ja przyłączam się do gratulacji! :multi: Niestety na pogodę nie mamy żadnego wpływu... Mam kilka Waszych zdjęć, niestety jakość okropna... Mnie też spora ilość zdjęć nie wyszła :mad:. Quote
Elitesse Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 moja corcia - ALBA ASTRA Elitesse - zaczela nowy sezon od CWC, NSWR i CACIBa :multi::multi::multi: Quote
Tecia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 My tez przyłanczamy sie do gratulacji:) Niestety nasze wrazenia sa mieszane. Miejsc parkingowych jak na lekarstwo:(, ringi co do wielkosci ok ale wykladzina sliska:( A co do wynikow to coz zaluje ze suni tym razem nie zabralam:) a nasz kawaler II miejsce i tym samym jedziemy do Katowic:) Jak to mowia nie ma tego zlego .....:) Quote
Cambel&Megi Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Błyskotka napisał(a):Mnie też spora ilość zdjęć nie wyszła :mad:. Urok jaki czy co? :eviltong: fakt faktem, że dopchać się do Waszego ringu nie mogłam, a że zoom mam w aparacie zepsuty... :lol: Quote
Frytela Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wszyscy co chca sie ze mna spotkac uroczyscie informuje ze juz na neta nie wejde wiec piszcie esy jakby co ;) RING III - ok godziny 10.40 Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Urok jaki czy co? :eviltong: fakt faktem, że dopchać się do Waszego ringu nie mogłam, a że zoom mam w aparacie zepsuty... :lol: Słabe światło było po prostu, a do takiego trzeba jasne obiektywy lub zdjęcia z błyskiem. ;) Quote
Martynaaaa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 a ma ktoś z was może fotki z MP w sobotę ?:cool3: Quote
Recommended Posts