Magot Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Tak myślałam tylko chciałam się upewnić:diabloti: W takim razie my już zgłoszeni i opłaceni. Quote
panienkabubu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I jak tam ile już zgłoszeń? :cool3: Dziwnie ta lista zrobiona, nie można się połapać ile już zgłoszeń ;) Może da się ją zrobić po kolei numerkami? Ułatwi to chyba wystawcom.. Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja wogole nie rozumiem tej listy... troche pogmatwane Quote
Pugsy Malone Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Lista jest wg nazwisk wystawców:razz: Nie narzekajcie, mało który oddział ma coś takego..i aktualizuje na bieżąco:multi: Quote
panienkabubu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nessie00 napisał(a):Lista jest wg nazwisk wystawców:razz: Nie narzekajcie, mało który oddział ma coś takego..i aktualizuje na bieżąco:multi: Ja nie narzekam :cool3: Tylko zastanawiam się, jak się wyrobią przed zamknięciem zgłoszeń :lol: czy nadążą z wpisywaniem :lol: Quote
Mała_Tybetanka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Czy naprawde tak trudno poszukac najwiekszego numerka?? jak piszę ten post najwiekszy to 194 czyli sa zgloszone 194 psy. Asiaczek czy mi sie wydaje czy Basenji Twoich jeszcze nie ma na liscie?? Quote
Pugsy Malone Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Asiaczek czy mi sie wydaje czy Basenji Twoich jeszcze nie ma na liscie?? Asiaczek wysłała zgłoszenia Poczta polską:razz::mad: Quote
Agasia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ta lista chyba za bardzo nie jest aktualizowana.... Nie wierze zeby byly np. tylko 4 beagle jak do tej pory ;) Quote
Magot Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Agasia napisał(a):Ta lista chyba za bardzo nie jest aktualizowana.... Nie wierze zeby byly np. tylko 4 beagle jak do tej pory ;) Wg tej listy zgłosił się jak na razie tylko jeden cocker spaniel angielski... :-o Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Mała_Tybetanka napisał(a):Czy naprawde tak trudno poszukac najwiekszego numerka?? jak piszę ten post najwiekszy to 194 czyli sa zgloszone 194 psy. Asiaczek czy mi sie wydaje czy Basenji Twoich jeszcze nie ma na liscie?? nessie00 napisał(a):Asiaczek wysłała zgłoszenia Poczta polską:razz::mad: Tak, tak. Ja wysłałam zgłoszenia pocztą polską, priorytetem. Ale ich jeszcze nie opłaciłam. Przelewy będą robione dopiero dzisiaj. Tak więc prawdopodobne, że moje baski zostana wpisane dopiero po zaksięgowaniu przelewu. pzdr. Quote
AnkaW Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Na liście są też pieski, które nie zostały jeszcze opłacone :razz:. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No to nie wiem... Dokumenty poszły 26.11.2007 r.... priorytetem... Poczekajmy jeszcze troche, bo moze ta lista rzeczywiscie jest uaktualniania od czasu do czasu (może w ramach godzin pracy Oddziału?). pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):No to nie wiem... Dokumenty poszły 26.11.2007 r.... priorytetem... Poczekajmy jeszcze troche, bo moze ta lista rzeczywiscie jest uaktualniania od czasu do czasu (może w ramach godzin pracy Oddziału?). pzdr. Ostatnio była aktualizowana 15 listopada, więc dlatego nie ma Twoich Basków Asiu:) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No i po problemie...:lol: Dzięki, Panienko!:loveu: pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Na pewno była aktualizowana później, bo ja sie pojawiłam 27 listopada, a zgłaszałam 24:razz: Tez jeszcze nie zapłaciłam:razz: Quote
Mała_Tybetanka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 panienkabubu napisał(a):Ostatnio była aktualizowana 15 listopada, więc dlatego nie ma Twoich Basków Asiu:) Ja zglaszalam 26 i 27 juz bylam na liscie...... oj Panienka :cool3: ale skoro sa zgloszone to kiedys sie pojawią Asiaczki :) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A może najpierw wstawiają te psy, których zgłoszenia zostały przesłane elektronicznie...? A ja wysłałam pocztą. pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):A może najpierw wstawiają te psy, których zgłoszenia zostały przesłane elektronicznie...? A ja wysłałam pocztą. pzdr. a któż w dzisiejszych czasach daje zarobić PP:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja! A wiesz dlaczego? Bo mam po prostu za duzo do wysyłania dodatkowych dokumentów (czyt. championatów).:lol: Pzdr. Quote
Mała_Tybetanka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek to dobra dusza każdemu pomoże nawet PP:evil_lol: Wiesz Asiaczku bardzo możliwe ze tak jest ze najpierw net albo ogólnie to co do nich dociera na bieżąco i zdaje się że w podobnym terminie zgłosiłyśmy :) oby przy ich (PP) tempie pracy doszlo na czas :roll: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tak sobie mysle, ze może zadzwonic w tygodniu do O/Rzeszów...? pzdr. Quote
musia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Co do wystawy w niedzielę dla grup 1,3,6,8,10 będę prawdopodobnie organizować Opla ViVaro (9 osobowy) oczywiście z Katowic (ślask). Albo też Poszukuję transportu dla 1 krągłej pani i grzecznego gończaka Quote
Atik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Lista będzie pewnie aktualizowana w przyszłym tygodniu, ostatni raz psy były wprowadzone do bazy 26 listopada. Proszę o cierpliwość :p Quote
Asiaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 O, czyli wszystko się może zgadzać. Pzdr. Quote
Dog Handler Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mi cały czas po głowie chodzi ta wystawa -żeby z wyzełka zacząc (być moze ) Ch.dorosły -ale ze Szczecina..:| hmm taki kawał -z jednej strony gdzie sie nie jezdziło ale pociągiem tyle godzin- hehe Quote
Recommended Posts