jostra Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje :loveu: Również gratuluję wszystkim zwycięzcom. [quote name='Agatka']Ogromne gratulacje dla BERRY !!!!!!!!!!!!! jesteśmy z niej bardzo dumni. Andromedzie tez gratulujemy, z tego co wiem jej siostra w Bytomiu równiez dostała Zw.Mł. :) [/QUOTE] Też mam takie przecieki, nie mam jeszcze oficjalnego potwierdzenia, ale liczę, że sprawa jest pewna i już się cieszę :multi: :multi: :multi: :p W tej chwili dziewczyny śpią wykończone - i chwała im za to. :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Romas Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 O! Nowe Zwyciestwa ! Gratki dla Wszystkich :-) Ciekawe co tam z Balonem -Zadrunia :-) ?
Meggy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Witam na [URL="http://www.bytom.jpg.pl"]www.bytom.jpg.pl[/URL] jest mała relacja z wystawy z Bytomia. To są wybrane ujęcia,nie wszystkie nadają sie do upubliczniania..Pozdrawiam...Monika.
Olivka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A co to za pieski , czy możesz Meggy powiedzieć co za pieski są na zdjęciach? Oczywiście gratulacje dla zwycięzców z Radomia i Bytomia. Czy wiesz może Agatko jakie były psy pozgłaszane do Bytomia? Proszę o podanie zwycięzców z poszczególnych klas
orsini Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM!!!!!Agatko a ja mam pytanie z innej beczki: jak Ty wystawialas w klasie baby cz-sr suczke to ona miala ledwo skonczone 3 miechy, zaszczepilas ja na wscieklizne?nie czepili sie na Litwie, ze nie minely ustawowe 21 dni? brakowalo niewiele ale jednak. Sie zastanawiam czy mi sie nie czepną, bo bedę miała psa 3 miesiecznego, ale nie 3 miesiace i 21 dni i sie boje, ze bedzie afera
Agatka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A kogo to wiatry przywiały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Jakos wiecej sie spodziewałam po dyplomowanym zawodowym fotografie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Orsini przeciez Litwa to unia. wystarczy paszport, a tak naprawde to nikt sie tam nawet o ten niezbedny paszport nie zapytał ani razu. Ja wiozłam wtedy 2 szczeniaki i jakos nikogo to nie interesowało. Olivka zwycięzców było niewielu, bo sporo poszło ocen bdb i nawet db. Szczególną wage sedzia jak zwykle przywiązywał do zębów i wzrostu. NIestety wszystkiego dokładnie Ci nie podam bo katalog jest u Marka.
orsini Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Agatko no wlasnie Unia:((((i jest napisane, ze 3 miechy zaszczepic i dopiero po 21 dniach jest to wazne. Jakas tam dyrektywa 998 czy 988.No ale jak nie mialas problemu to moze i mi sie uda!dzieki!
orsini Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 a szczepilas je na wscieklizne?czy pojechaly w ogole bez?
Agatka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 tak była szczepiona 28 lipca. Ale tak jak mówie pies z kulawa noga o to nie zapytał...
Elitesse Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 mamy dzieci :multi: :multi: :multi: Zadrunia silami natury urodzila piecioraczki :loveu:
Mek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Elitesse']mamy dzieci :multi: :multi: :multi: Zadrunia silami natury urodzila piecioraczki :loveu:[/quote] Gratulacje :laola:
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jupiiiiiiii niech się zdrowo chowają maluszki słodziuszki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
marisia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Elitesse']mamy dzieci :multi: :multi: :multi: Zadrunia silami natury urodzila piecioraczki :loveu:[/quote] [CENTER][SIZE=5][COLOR=Magenta]OGROMNIASTE GRATULACJE !!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Magenta] :BIG::cunao::laola::cunao::BIG:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [SIZE=5][COLOR=Magenta] [/COLOR][/SIZE] A ile dziewczynek, chłopczyków policzę sama :loveu: w końcu chodziłam do szkół :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dorotak Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Elitesse']mamy dzieci :multi: :multi: :multi: Zadrunia silami natury urodzila piecioraczki :loveu:[/quote] Super! :laola:
marisia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Elitesse']3 babeczki i 2 chlopczykow :loveu:[/quote] To fajnie :lol:, czyli więcej laseczek a słyszałam ostatnio, że idzie na wojnę bo się więcej chłopaków rodzi :loveu::loveu::loveu:, ale może piesków to nie dotyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. To poczochraj mamusię od, jak to było prapra....prababki :loveu::loveu::loveu:
Elitesse Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='marisia']To fajnie :lol:, czyli więcej laseczek a słyszałam ostatnio, że idzie na wojnę bo się więcej chłopaków rodzi :loveu::loveu::loveu:, ale może piesków to nie dotyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. To poczochraj mamusię od, jak to było prapra....prababki :loveu::loveu::loveu:[/quote] sie zrobi :)
jostra Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Aga - gratulacje :multi: :multi: :multi: Mizianko dla szanownej mamusi i całusy dla chomiczków :loveu:
Ka-Vanga Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 AGA jeszcze raz OGROMNE GRATKI!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No i dla wszystkich zalegle gratulacje :multi: . Wybaczcie, ze zbiorowe, ale ostatnio jestem na maxa zakrecona i juz nie wiem co kto gdzie i jak.
Olivka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Elitesse! Gratulacje, ale Ci fajnie, będziesz niańczyć słodkie maluszki. Mój chłopak już pojechał, a dziewczynki za 2 tygodnie:placz: Bożesz, jak mi smutno.
Agatka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Aga ogramniaste gratki dla Zadrusi i kluseczek no i dla dumnej babci :) Wymiziaj cała szóstke od nas :) A od nas wyjechały już 3 olbrzymy i 2 pieprzaki. Sunia olbrzymka jedzie 1 lipca, czarna i pieprzasta do Finlandii 6 czerwca, czarna do USa tez jakos tak. a reszta sie jeszcze zobaczy :)
Mek Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [COLOR=black]No to ja sie juz chwale oficjalnie od niedzili mieszka z nami [/COLOR][FONT=Tahoma][COLOR=#3d3c1c][COLOR=black]GILIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI . Mała już sie zadomowiła na dobre i próbuje nawiazac kontakt z Figą , która ustąpiła jej legowiska i przyglada się jej z ogromnym dystansem . Natomiast dzieci juz ją odpowiednio szkolą[/COLOR] :razz: [/COLOR][/FONT]
Elitesse Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ale te moje malce kochane :loveu: sa duzo bardziej ruchliwe niz przy poprzednim Zadruniowym miocie :)
marisia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Mek'][COLOR=black]No to ja sie juz chwale oficjalnie od niedzili mieszka z nami [/COLOR][FONT=Tahoma][COLOR=#3d3c1c][COLOR=black]GILIATH QUEEN OF Dolina Rivendell FCI . Mała już sie zadomowiła na dobre i próbuje nawiazac kontakt z Figą , która ustąpiła jej legowiska i przyglada się jej z ogromnym dystansem . Natomiast dzieci juz ją odpowiednio szkolą[/COLOR] :razz: [/COLOR][/FONT][/QUOTE] WOW :crazyeye: - fajnie :lol: tak się domyślałam :eviltong: , Małopolska, Agatka z Krakowa ..... a do słownika zajrzałeś :loveu:
Recommended Posts