Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Cześć Iwonko!!!
A u nas ani nie pad ani nie ma słoneczka. Dziewczynki marudzą - ja ich nie rozumiem one juz nie sa w ciąży :D - a panowie rozrabiają ;)

Posted

[quote name='iwonka_']no, właśnie zostałam wygryziona...przez syna...:placz:[/quote]

to trzeba drugi komputer kupic !! u moih rodzicow juz 3 stoja - kazdy w innym pokoju :eviltong:

Posted

[quote name='Elitesse']to trzeba drugi komputer kupic !! u moih rodzicow juz 3 stoja - kazdy w innym pokoju :eviltong:[/QUOTE]

Jak się licytujemy, to ja w domu mam 2 po 1-nym na głowę, ale w jednym pokoju:lol: a w pracy mam też 2 na własny użytek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale nie mogę z Wami cały czas gadać :loveu: , chyba ku zadowoleniu niektórych
:evil_lol: :loveu: :lol: :cool3:

A pogoda taka sama, jak u Agatki: nie leje, ale słońca też brak :placz: :shake:

Posted

[quote name='iwonka_']Co wy tu tak od rana plotkujecie? A baby piec to nie łaska?
U nas leje jak cholera,że się żyć nie chce, a nie tylko piec bab i krasić jajek. A w ogóle to[I][B] I hate holidays !!![/B][/I]
Zazdroszczę wam słoneczka. BUUUUUUU.:placz: Nawet pies wychodzi siku na 3 nogach i zaraz zmyka z powrotem z podkulonym ogonem i uszami takimi kłapu kłapu.:-([/quote]

Jakie holidays??? :-o Ja w robocie siedzę :shake:
Do tego zimno i deszcz leje jak nie wiem :angryy:
Piekne Święta się zapowiadają :razz:

Posted

[quote name='jostra']Jakie holidays??? :-o Ja w robocie siedzę :shake:
Do tego zimno i deszcz leje jak nie wiem :angryy:
Piekne Święta się zapowiadają :razz:[/quote]

Iwonka to ma dobrze bo w Szkole pracuje, a my ... no cóż ;)
Zaraz sie zbieram do pracy, kolejne psice czekaja ;)

Posted

No tak, wszyscy sobie na ostatnią chwilę przypomnieli, że trzeba by coś z psiakami przed Świętami zrobić. :razz: U nas też ruch. :roll:

Posted

:megagrin: [quote name='Masterton']Oj Marisiu jaka ty dociekliwa jesteś,cholerka....Kobietą,kobietą ale charakter mam ,coś jakby z chłopa.[/QUOTE]

E chyba deczko przesadzasz :evil_lol: , zawsze elegancka w nienagannej fryzurce :lol: - taka laska :klacz: , no chyba, że masz na myśli narcystycznego chłopa :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']właśnie wykąpałam i obcięłam Lunę :shake: i wiecie co? chyba jednak nie każdy jest stworzony do tego, żeby obcinać psy :p :shake: [/quote]
Też tak myślę :evil_lol: Chociaż jeszcze nie straciłam nadziei, że może po 30 razie zacznie mi to jakoś wychodzić :razz:

[quote name='malawaszka'] ja po prostu nie wiem jaką techniką obcinać te cholerne łapy :angryy:[/quote]
Łapy to też mój koszmar. Ale przejeżdżam je coraz krócej. Jeszcze jakieś 5 razy i nie będę miała problemu z łapami :diabloti:

No i głowa... Po majowych zawodach robię kolejne podejście. Ciekawe co tym razem zostanie z grzywki i brody :lol:

Posted

[quote name='Pasavera']Tak to ten koło mnie :multi: To kiedy biegacie? Przyjde popatrzeć :lol: Fiśka to raczej nie zechce tyle skakać ;)[/QUOTE]

a któż to zawitał do nas?:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']właśnie wykąpałam i obcięłam Lunę :shake: i wiecie co? chyba jednak nie każdy jest stworzony do tego, żeby obcinać psy :p :shake: tym bardziej teraz podziwiam Madziorkę, że sobie tak super radzi z Denisem :razz: ja po prostu nie wiem jaką techniką obcinać te cholerne łapy :angryy:[/QUOTE]

Mogę Ci polecić fryzjerkę z Katowic, dodatkowo przyjmuje również w Siemianowicach. Możesz z 2x do niej się udać, zobaczysz efekt końcowy i może załapiesz :roll:

Posted

[quote name='dorotak']Też tak myślę :evil_lol: Chociaż jeszcze nie straciłam nadziei, że może po 30 razie zacznie mi to jakoś wychodzić :razz:

Łapy to też mój koszmar. Ale przejeżdżam je coraz krócej. Jeszcze jakieś 5 razy i nie będę miała problemu z łapami :diabloti:

No i głowa... Po majowych zawodach robię kolejne podejście. Ciekawe co tym razem zostanie z grzywki i brody :lol:[/quote]

no właśnie mnie też tak jakoś krótko i powygryzane wyszło :placz: :evil_lol: drugi koszmar to "firanka" - z głową na szczęście nie mam problemów :cool1: - tzn z psią głową bo ze swoją to chyba mam :evil_lol:

Posted

[quote name='marisia']Mogę Ci polecić fryzjerkę z Katowic, dodatkowo przyjmuje również w Siemianowicach. Możesz z 2x do niej się udać, zobaczysz efekt końcowy i może załapiesz :roll:[/quote]

ja mam dobrą fruzjerkę - efekt końcowy od niej widziałam już sto razy, ale chciałam sama porobić przy Lunie trochę :evil_lol: ale następnym razem pojadę do niej - tylko boże drogi co ja jej powiem, że kto tak popsuł jej pracę :placz: :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ja mam dobrą fruzjerkę - efekt końcowy od niej widziałam już sto razy, ale chciałam sama porobić przy Lunie trochę :evil_lol: ale następnym razem pojadę do niej - tylko boże drogi co ja jej powiem, że kto tak popsuł jej pracę :placz: :shake: :evil_lol:[/QUOTE]

Nie martw się do następnego razu Luna odrośnie :evil_lol: :razz: i się nie przyznasz :cool1:

Posted

[quote name='Pasavera']no co :oops: Nie miałam czasu ostatnio :roll:[/QUOTE]

czuejemy się niekochane:shake: :placz:

[B]waszuniu[/B] a my możeszmy zobaczyć Lunetę?:cool3:

Posted

[quote name='Justa'][B]waszuniu[/B] a my możeszmy zobaczyć Lunetę?:cool3:[/quote]

może za jakieś dwa tygodnie :evil_lol: jeszcze nie skończyłam jej robić :evil_lol: dziś może uruchomię maszynkę i zrobię doopkę, główkę i klate - a wtedy zobaczymy - może Wam pokażę :oops: :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']może za jakieś dwa tygodnie :evil_lol: jeszcze nie skończyłam jej robić :evil_lol: dziś może uruchomię maszynkę i zrobię doopkę, główkę i klate - a wtedy zobaczymy - może Wam pokażę :oops: :shake: :evil_lol:[/QUOTE]

A czemu to od łapek zaczęła he :cool3: Ja to bym najpierw grzbiecik z doopką:evil_lol: i cała reszta a łapki to na koncu :evil_lol:

Posted

no bo grzbiecik i resztę robię częściej - skubię, podgalam, etc, a łapek jeszcze nie miałam odwagi i jak mnie w końcu odwaga naszła po kąpieli to... :placz: wygląda koszmarnie i chyba długo fotek nie zobaczycie :lol:

Posted

A u nas wyszło wreszcie słońce :klacz: Czy baby świąteczne i mazurki już upieczone :grins: Bo ja wczoraj zamówiłam w ulubionej cukierni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...