Pink Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Aga co Ty za herezje opowiadasz :mad: przeciez Wacio jest takiego samego wzrostu jak Floyd..... a ja balam niedawno u weta na czyszczeniu zebow to wet go wazyl i jest 6.5 kg. Wlasnie sprawdzilam i wlazlam z nim na wage i jest 6.5 kg. Jak wacio wazy 8 kg to musisz go odchudzic :eviltong:
malawaszka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Elitesse']powiem tutaj bo temat o bialaku juz zamkniety :( zostal nazwany Maxem, bardzo zaprzjaznil sie z pieprzaczkiem Bayerem ale koty musza na siebie uwazac hihi :evil_lol: , je jeszcze troche na zapas ale juz mu to powoli mija, na spacery wiejskie juz chodzi bez smyczy i reaguje na wolanie, jak tylko zrobi sie cieplo pojedzie do fryzjera bo jest jednym wielkim koltunem[/quote] :multi: a czemutemat zamknięty????? JUSTA - CHCEMY TAM WIEŚCI OD PSIAKA DOSTAWAĆ :mad: :evil_lol: otwórz plizzz i fotki będą nie Elitesse??? :multi:
Justa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='malawaszka']:multi: a czemutemat zamknięty????? JUSTA - CHCEMY TAM WIEŚCI OD PSIAKA DOSTAWAĆ :mad: :evil_lol: otwórz plizzz i fotki będą nie Elitesse??? :multi:[/QUOTE] Stwierdziłam - sprawa zamknięta to nie ma co i zamknęłam. Zaraz odkłódkuję ;)
Justa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='malawaszka']a ja mam pytanie natury z lekka egzystencjalnej - czy 8,3 kg to za dużo na sukę mini??:[/QUOTE] waszuś:-o Ty chyba nie mówisz o Lunecie?!:-o Galciowa wazy jakieś 7,5 !!! A moje małe jest raczej grubej kości... hmmm:roll:
malawaszka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Justa']waszuś:-o Ty chyba nie mówisz o Lunecie?!:-o [/quote] no właśnie o niej mówię :roll: ale po niej na serio nie widać tych 8 kg :shake: a wogóle to dziś ją wystrzygłam :oops: znowu potwornie mi to wyszło bo nie wykąpałam jej przed tym i maszynka jakby chciała a nie mogła no i nie chciałam na łyso więc z nakładką i wyszło jakby chciało a nie mogło :oops: :shake: no i nie ruszałam łap ani brzucha bo nijak nie wiem jak to zrobić przy tym potworze - chyba jednak pozostanie nam fryzjer :shake:
Agatka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Dzis wybralismy sie jak co roku do zaśniezonego Trencina na Słowacji. I jak zwykle pełni nadizei weszlismy na ring. NO i sa efekty :) Dengi - V1 CAC i tym samym ukońcozny Championat Słowacji ! Eve - ku mojej wielkiej radości CAJC i rozpoczety Mł.Ch.SK ( w konk 3) Livka - V3 i najmłodsza debiutująca dziś MIMI (Fenomen Wdzięku Piwowar) WO1 BOB baby i do tego BIS Baby 2 !!! Denis synek Arwenki , równiez wybiegał sobie dzis kolejny CAJC :) i był jeszcze jeden sukces ogromny , więc cdn....
Romas Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Agatka ! Gartulacje :-) ! Malawaszka ,nie poddawaj sie .Sama widzisz ,gdybys wykapala wczesniej Lunke to byloby OK.A wogole to nie boisz sie ,ze Ci zmarznie taka ostrzyzona? A wiecie jaki jest najlepszy test na to czy pies gruby czy nie? Pies stoi to kladzie mu sie obie dlonie na zebrach,zebra maja byc doskonale wyczuwalne bez dociskania rak ale nie maja sterczec ,ze bez dotyku je widac.U mnie ten punkt widzenia "tegosci " psow sie sprawdza i moja Zuzia ,pomimo sterylizacji ,zawsze jest w formie. Ktos pisal ,ze sznaucerek 42 cm ma 14 kg ( 14?).To jest raczej sredniak niz miniatura tylko waga bardzo niska.
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Pink']Aga co Ty za herezje opowiadasz :mad: przeciez Wacio jest takiego samego wzrostu jak Floyd..... a ja balam niedawno u weta na czyszczeniu zebow to wet go wazyl i jest 6.5 kg. Wlasnie sprawdzilam i wlazlam z nim na wage i jest 6.5 kg. Jak wacio wazy 8 kg to musisz go odchudzic :eviltong:[/quote] bo on to maly byczek jest :) :) :) i nie bede go odchudzac bo nie ma z czego hihi
Natalia_W Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Agatka']Dzis wybralismy sie jak co roku do zaśniezonego Trencina na Słowacji. I jak zwykle pełni nadizei weszlismy na ring. NO i sa efekty :) Dengi - V1 CAC i tym samym ukońcozny Championat Słowacji ! Eve - ku mojej wielkiej radości CAJC i rozpoczety Mł.Ch.SK ( w konk 3) Livka - V3 i najmłodsza debiutująca dziś MIMI (Fenomen Wdzięku Piwowar) WO1 BOB baby i do tego BIS Baby 2 !!! Denis synek Arwenki , równiez wybiegał sobie dzis kolejny CAJC :) i był jeszcze jeden sukces ogromny , więc cdn....[/QUOTE] OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) A jaki to ten jeszcze jeden sukces???????? :)
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Natalio nie wiem czy juz masz ta wiadomosc ale na Championach sznauce ocenia Myszkowski :)
Pink Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gratki Agatko :smilecol: Aga byczek powiadasz :lol: no niech Ci bedzie :eviltong:
Ka-Vanga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ja jeszcze raz OGROMNIE GRATULUJE Agatce :multi: , no i dzieki, ze nas wzieliscie, dowiezliscie, przygotowaliscie, nakarmiliscie i jeszcze nie wyrzuciliscie z domu ;) :lol: . [quote name='Olivka']A Bangitka ?[/quote] A Bangitka najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych :).
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Ka-Vanga'] A Bangitka najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych :).[/quote] :multi: :multi: kochany Bandziorek:loveu: ! jak zwykle najlepszy !! :multi: :multi: :laola: :laola:
Pink Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Chciala bym zobaczyc Bandziorka wsrod tych molosowatych :loveu: Pieknie sie panienka spisala :multi:
Olivka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ola ! No co ja będę się rozgadywać. No po prostu godnie reprezentujesz z Bangi polskie psy i tyle :lol:
Natalia_W Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ola GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! BANGI JEST THE BEST ;) :) !!!!!!!! Super!!!!!!!! Czekam na fotki :D i na stawke sznaucerkow mini p&s :D Aga ja i tak nie zglaszam Kenza do LEszna bo mi nie odrosnie :( ale bede na 10000000000000000% :D czyli jade jako fotograf ;)
Ka-Vanga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dzieki dziewczyny za mile slowa :). Aga, katalog ma Iza, to potem Ci napisze stawke, bo ja za jakis czas sie zbieram i jade na pociag. Pink, haha no ona taka malutka a obok np mastif napolitano (czy ja go tam sie pisze ;) ).
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='malawaszka']i fotki będą nie Elitesse??? :multi:[/quote] pewno beda :) to juz nie odemnie zalezy ale jak tylko cos dostane to wkleje :)
Elitesse Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Natalia_W'] Aga ja i tak nie zglaszam Kenza do LEszna bo mi nie odrosnie :( ale bede na 10000000000000000% :D czyli jade jako fotograf ;)[/quote] czyli bedzie baaardzo duzo fotek :) :) :)
Natalia_W Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Dzieki dziewczyny za mile slowa :). Aga, katalog ma Iza, to potem Ci napisze stawke, bo ja za jakis czas sie zbieram i jade na pociag. Pink, haha no ona taka malutka a obok np mastif napolitano (czy ja go tam sie pisze ;) ).[/QUOTE] Stawki juz sa w dziale wystawy :)
Beluta Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Ja jeszcze raz OGROMNIE GRATULUJE Agatce :multi: , no i dzieki, ze nas wzieliscie, dowiezliscie, przygotowaliscie, nakarmiliscie i jeszcze nie wyrzuciliscie z domu ;) :lol: . A Bangitka najpierw w swojej klasie wywalczyla 1 lokate i CAC, nastepnie w porownaniu wygrala CACIB, a na deser BOB :cool3: . Na grupie przeszlysmy przez ostra selekcje i zalapalysmy sie do pierwszej piatki, hehe wsrod samych olbrzymow molosowatych :).[/quote] Gratulacje!!! Uściski łapy od Belki !!!!
Ka-Vanga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Natalia_W']Stawki juz sa w dziale wystawy :)[/quote] O no to super :).
Recommended Posts