Romas Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ka-Vanga sto lat ,sto lat :-) czy to 18nastka ?:-) Aga, Ty tak nie czytaj tego allegro ,bo mozna zachorowac na nadkwasote od tcy ogloszen ,niektore sa straszne. A ja to rpsze juz o wiosne.Z tego zimna nic mi sie nie chce ,spacer krociutkie ,bo psy zaraz lapy sobie wylizuja. Przy okazji stwierdzam ,ze linomag zamarza przy temp - 10stp i niesrtety nie pomaga na wbijanie sie snieznych kul w lapy. Moze jak jest cieplej to wtedy dziala. No jednym slowem Kamczatka i ja protestuje i chce wioooooooooosssssssny! Orsini ,wiesz ,ze na AXN leca dalej "Lost".Ja specjalnie wykupilam sobie ta stacje bedziemy z dzieciakami sledzic dalsze losy zagubionych :-)
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Romas'] Orsini ,wiesz ,ze na AXN leca dalej "Lost".Ja specjalnie wykupilam sobie ta stacje bedziemy z dzieciakami sledzic dalsze losy zagubionych :-)[/quote] Ja oglądam :multi: Już 1 odcinek był :p
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Romas'] Orsini ,wiesz ,ze na AXN leca dalej "Lost".Ja specjalnie wykupilam sobie ta stacje bedziemy z dzieciakami sledzic dalsze losy zagubionych :-)[/quote] fanatyczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gonia'][B]ORSINI,[/B]nie wywijaj tym kijaszkiem,tylko leć do kiosku po MP:loveu:[/quote] a co tam ciekawego ??
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Elitesse']a co tam ciekawego ??[/quote] Looknęłam na pościki Goni i wygląda na to, że tam jej psiaki się pokazują :cool1:
madzior_ka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 witajcie, wirajcie:)) No to Ka-Vangfa sto lat i jeszcze więcej i wszystkeigo nalepszego i w ogóle naj naj naj czego tam sobie chcesz;))) Ps. a ja urodzinki mam jutro:)))
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='madzior_ka'] Ps. a ja urodzinki mam jutro:)))[/quote] hihihi bedziemy pamietac !!
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [INDENT][quote name='jostra']Looknęłam na pościki Goni i wygląda na to, że tam jej psiaki się pokazują :cool1:[/quote]Aha,pokazują się:evil_lol: i to jak:loveu: Duma mnie rozpiera!Wczoraj rodziły się przy mnie wnuki GUCI,a dzisiaj napawam się widokiem moich rudzielców!Ehhhhh,do czorta jakie to przyjemne:p [/INDENT]
GUCIA Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Witajcie padam ze zmęczenia dziękujemy za życzenia:multi: :lol: :lol: :multi: Ka-vanga 10000...... lat:tort: :new-bday: teraz napewno będe pamiętać kiedy masz urodziny:lol: :lol: Dzieciaczki są superowe malutkie ślepe istotki.Jest jedna dziewczynka, tur baba wszędzie jest pierwsza. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA.:loveu: :loveu: :loveu:
Pink Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]Ola wszystkiego dobrego !!!![/B] [img]http://img88.imageshack.us/img88/6907/geburtstagsherz1wu.jpg[/img]
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 oj stawki na Rzeszów są ciekawe :cool3: :lol: będzie się działo:mad: :diabloti: :eviltong: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='jostra']oj stawki na Rzeszów są ciekawe :cool3: :lol: będzie się działo:mad: :diabloti: :eviltong: :lol: :lol: :lol:[/quote] Jostra a gdzie sa te stawki bo na str rzeszowskiej nic nie ma podane ???
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Mam spod lady, jak Cię interesuje :eviltong: :p
Mek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='jostra']Mam spod lady, jak Cię interesuje :eviltong: :p[/quote] Kurcze to super . Prosze Cie zdradz mi ile jest suk w klasie Figi ( otwartej )
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 4 - poważna konkurencja Cię czeka :angryy: :mad:
Mek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='jostra']4 - poważna konkurencja Cię czeka :angryy: :mad:[/quote] CO???? to jescze wiecej niz w kielcach a myslałem ze nie bedzie nikogo . A wiesz jakie to są psy ???
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Tak, jest m.in. Interchampionka z Ukrainy, nie wiem dlaczego nie zgłosili do Championów, może bali się konkurencji :cool3: ;)
Mek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='jostra']Tak, jest m.in. Interchampionka z Ukrainy, nie wiem dlaczego nie zgłosili do Championów, może bali się konkurencji :cool3: ;)[/quote] No tos mnie Jostra podłamała. super , Kurcze nie trzymaj mnie w napieciu tylko posij mi na priwa ta stawke bo jak nie to :mad: :mad: :mad:
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dobra, już Ci ślę, wiesz ten sędzia podobno ostry jest, mogą być i dobre.:cool3: No, ale przecież Ty się nie masz czym martwić. :)
Mek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='jostra']Dobra, już Ci ślę, wiesz ten sędzia podobno ostry jest, mogą być i dobre.:cool3: No, ale przecież Ty się nie masz czym martwić. :)[/quote] Tak uwazasz . to dzieki i dzieki za stawke no niezła niespodzianka . kto by sie spodziewał .
traffic-stopper Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='dorotak'] Oooo, kolejny czarny średniak, witajcie :loveu: Napisz na Sznauceromaniakach coś więcej o swoim psie - z jakiej jest hodowli, czy się szkolicie, wystawiacie a może bawicie w jakieś sporty? Ha, ha, jak tak dalej pójdzie, to na forum będzie więcej czarnych średniaków niż pieprzaków :eviltong:[/quote] :) Nie jest z żadnej znanej hodowli chyba, aczkolwiek mogłam mu wyrobić rodowód, bo jego ojciec zdaje się jest jakimś-tam championem, a matka też wystawowa. Ale nie wyrobiłam - wystawy mnie kompletnie nie interesują. Dostałam go od znajomych z Wawy, w prezencie :) Zawsze wiedzieli, że kocham strasznie psy, oni zaś stwierdzili, że sznaucery bardzo do mnie pasują osobowością. (Mieli rację...). Zatem kiedy tylko Coda im się oszczeniła dostałam swojego ukochanego towarzysza. W tej chwili Conte ma 8 lat, ale jest energiczny jak szczeniak i śmiem podejrzewać, że długo jeszcze na tych bateriach pociągnie... ;) Jakieś zupełnie niezużywające się akumulatory. W tej chwili usiłuję go 'utemperować' - niestety, nigdy go nie wychowywałam, bo nie było takiej potrzeby (miał dużo swobody; puste pola i łąki do biegania - teraz niestety pojawiają się psy i ludzie wraz z lawinowo się pojawiającymi nowymi zabudowaniami).
traffic-stopper Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Może napisałam coś nie tak - ale to dlatego, że się na tym nie znam. Zatem od razu prostuję: pies jest bez rodowodu, ale 'nadający się' na ew. udział w wystawach jeśli chodzi o wygląd czy rodziców... O to mi chodziło. :)
Elitesse Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='jostra']Dobra, już Ci ślę, wiesz ten sędzia podobno ostry jest, mogą być i dobre.:cool3: No, ale przecież Ty się nie masz czym martwić. :)[/quote] a znasz go bo ja szczerze mowiac nigdy o nim nie slyszalam :roll:
Elitesse Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Madziorko wszystkego naj naj naj !!! :laola: :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG:
Elitesse Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Mek']Tak uwazasz . to dzieki i dzieki za stawke no niezła niespodzianka . kto by sie spodziewał .[/quote] oj bedzie sie dzalo !!! :evil_lol: takiej stawki sie nie spodziewalam !!
Recommended Posts