Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie Berci mróz tak bardzo nie przeszkadza, ale ona ma sporą warstwę tłuszczyku. :evil_lol: Póki co moje też nie chodzą w ubrankach, bo żaden nie jest wyskubany.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Angelka']A tak w ogóle to Phalco mojej kolezanki Roksany zdobyl w Głogowie [IMG]http://www.belgi.com.pl/files/phalco-pucharek_139.jpg[/IMG]
1.Dosk.CWC.NPwR.BOB :multi::multi:

A co do fotek Teri to były miesiąc temu oj coś chyba przegapilas a na nowe to musi ktoś do mnie przyjśc z aparatem chętny bo my nie mamy i dla tego fot jak na lekarstwo :lol:[/QUOTE]
O jak fajosko :multi: Pogratuluj Roksanie i niech wydrapie za ucholami zwycięzcę ode mnie i Fiśki (mam nadzieję, że nas jeszcze trochę pamięta :lol: ) :angel: :angel: :angel:

Jeśli chodzi o foteczki Teri to najwyraźniej przegapiłam :oops: Ale za jakieś dwa tygodnie może w końcu się spotkamy (jutro jadę do Karpacza i nie będzie mnie do niedzieli) i porobie jej ogrom zdjęć :angel:
Buziaczki :buzi: w noseczek dla malutkiej i ogromne uściski :calus:

Witam sznauceromaniaków :multi:

Posted

Justa Ty sie nie ciesz, tylko photo wstawiaj :diabloti: Floyd mial kiedys taka z cwiekami jak byl malutki, tylko niebieska.... wygladal jak pies morderca :roflt:

Posted

Galciowa od 2 lat nosiła z ćwiekami, ale poprzednia nieco się zdezelowała. Cóż, miała prawo ;)
A fotki będą, ale jeszcze nie teraz, bo nienawidze fotek w mieskzaniu z lampą.

W każdym razie myslałam o rogzie, ale po przeprawach z poprzednią jednak szukałam skórzanych :) I mam. Piękniusią :) Taką jak chciałam :) I porządną !:multi:

Posted

Musze sie Wam pochwalić ze dostałem już pismo odnośnie przydomka i...................................... musze jeszcze raz pisac propozycje . :loveu:

Posted

[quote name='Mek']Musze sie Wam pochwalić ze dostałem już pismo odnośnie przydomka i...................................... musze jeszcze raz pisac propozycje . :loveu:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='florance']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

nO nie ma sie z czego śmiać :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek, a jakie nazwy powymyslales ze Ci cenzura odrzucila ?? :lol:

Floyd dostal ostatnio w prezencie, taka grubsza skorzana obrorze. Jest brazowa i ma zlote metalowe psy na tym ;) z tego co sie przygladalam, to psy podobne sa do pinczerow srednich :evil_lol:

Posted

[quote name='Pink']Mek, a jakie nazwy powymyslales ze Ci cenzura odrzucila ?? :lol:

[/quote]

Juz istniejace albo podobne , ale sam sobie jestem winiem ;)

Posted

Dobrze ze do winy sie przyznajesz ;) napiszesz jeszcze raz i bedzie git :lol:

suczydlo sasiadki przestaje sie cieczyc i nasze zycie wraca do normy :evil_lol:

Posted

Ja już w robocie, co prawda spóźniłam się pół godziny, ale nic to. :evil_lol:
W weekend wraca do mnie Andzia, no i nie ma jeszcze na nią chętnego na 100%, bo przecież nie mam nawet nowych zdjęć. :roll: Więc się ogłaszam już teraz, a że mam sporo telefonów, to może się uda szybko znaleźć jej domek.

Posted

[quote name='florance']wstawać śpiochy :mad: :evil_lol:[/quote]
nie krzycz tak !! ja sie dopiero z lozka zwloklam :( i to z ledwoscia - ekarka zmienila mi jeden z lekow no i dziala na mnie "powalajaco " - bo 14 h snu to chyba przesada

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...