Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas tez z rana -30 hiehie, teraz sie troche ocieplilo i jest -27 :lol: .

Ja to mam chyba jakies "inne" psy hihihi bo moje z ochota wychodza na dwor i wlaza w najwieksze zaspy i nie jest im zimno. Haha Nafka to tylko czatuje przy drzwiach zeby ja zabrac na dwor i porzucac sniezki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

no własnie wczoraj jak szłam z Denisem na nogach do babci to na początku biegał i było ok, ale pod koniec to już łapki podnosić zaczynał mimo, że ubranko miał ale to przeciez stópki marzną:( jak go wieczorkiem na ogród wypuściłam to poleciał sprintem sie wysikać i już był pod drzwiami...

Posted

madziorko ferie masz dopiero za tydzień ! sio do szkoły :diabloti: :evil_lol: :mad:

U nas nie wiem kile, bo od kiedy okna wymienili nie mamty termometra:crazyeye:
Ale to nie zmienia faktu, że zaraz idę na spotkanie poobozowe z moimi żeglarzami:cool3:

Posted

Nie czytalam wszystkich postow, bo przebrnac przez nie to ciezka sprawa, przelecialam tak tylko i zauwazylam, ze rozmawiacie o zalatwianiu sie na dzialce. Moje sie nie zalatwiaja. Nafka i Lo to w ogole, no chyba ze przyjdzie do nas jakis sabak i podleje jakis krzaczek to wtedy czarny chce po nim poprowic :mad: . Wedlug mnie to prosta sprawa nauczyc sikac na zewnatrz, bierze sie takiego delikwenta za chabety i wyprowadza za ogrodzenie, tam sie taki wysiusia i wysra ;) i jest spokoj ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :cool3: .

Posted

[quote name='madzior_ka']no własnie wczoraj jak szłam z Denisem na nogach do babci to na początku biegał i było ok, ale pod koniec to już łapki podnosić zaczynał mimo, że ubranko miał ale to przeciez stópki marzną:( jak go wieczorkiem na ogród wypuściłam to poleciał sprintem sie wysikać i już był pod drzwiami...[/quote]
W ubranku i jeszcze mu zimno :crazyeye: . Boszzzzzzzz to moja mala w krociutkim wlosie i bez ubranka i smiaga i wcale nie jest jej zimno :lol: .

Posted

[quote name='"Justa"ko ferie masz dopiero za tydzień ! sio do szkoły[/QUOTE']
żeby tylko za tydzień:((( jeszcze 3 tygodnie szkoły i dopiero ferie:((( ammy na samym koncu ostatnia połowa lutego:((( od 13 do 27 lutego:((

[quote name='"Ka-Vanga"']
W ubranku i jeszcze mu zimno :crazyeye: . Boszzzzzzzz to moja mala w krociutkim wlosie i bez ubranka i smiaga i wcale nie jest jej zimno :lol: .
[/QUOTE]
moze troche xle zie wyraziłam, nie jesty mu zimno jako tako ze tu gdzie ma ubranko bo z rym jest ok biega, haca skacze wiec jest super, ale jak np. stoi na sniegu to mu stopki marzna bo podnosi lapki i stoi na trzech....

Posted

Wogóle to teraz wysypali jakieś detergenty na ulice i sie cieszą:angryy: A potem pies leży po spacerze i sobie 3 godziny łapy liże:angryy:

Posted

Hej !

A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku, bo Olivka robiła sobie badania krwi, na poziom progesteronu:lol: . Niestety mróz , nie mróz jedziemy do narzeczonego Olivki, który już od dzisiaj na nią czeka.
U mne za oknem zlot sąsiadów odpalających sobie nawzajem samochody z akumulatorów.

Posted

[quote name='malawaszka']
Jostra a jak im wytłumaczyłaś że tylko w części sralnej mająsię załatwiać?? :cool3:[/quote]
Nie musiałam tłumaczyć :cool3:
Pieski ze swojego pokoju mają wyjście wprost do "ubikacji" ;) , jest ona odgrodzona, a chłopaki mają specjalne drzewka i krzaczki, którym nie szkodzą siki :roll:

Posted

Pass a kiedy Ty wyjezdzasz???wymien tego po lewej pliz pliz pliz:))))

aaa juz mam wyniki sa na liscie!!!No to sie dzialo!ohohoho:mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

a ja musze was chwilowo opuścić bobiorę się za Denulka:)) idziemy prać podwozie i brodę bo od tych śniegów mu sie nieźle kołtunią łapy... i przydałoby mu się jeszcze podszerstek wyczesać, grzywke wyrównać, wiec mam co robić..... będe potem może ze zdjęciami

Posted

[quote name='orsini']to Ci pozniej wysle innego, ale ten lewej jest bleee wierz mi:(((([/QUOTE]
mi się on właśnie podoba :multi: Raczej ten po prawej jest mniej elegancki :lol: taki zmierzwiony i w ogóle :cool1:

Posted

nie kloc sie:)))))ja wiem lepiej:))):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...