azalia Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Jogiś trafił do naprawdę cudownego domu,rozmawiamy z panią Beatą telefonicznie,wszyscy domownicy go kochają,rozpieszczają i bardzo dbają o niego.Nasz przystojniak chyba poczuł,ze ma swój prawdziwy dom,bo w przypływie, wielkiej radości po powrocie swojej Panibiegał jak szalony po domu,bawiąc się i podrzucając różne rzeczy,ku uciesze domowników. Quote
Poker Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Mi też opowiadała jak pewnego razu ganiał po domu jak szalony, rozwalał poduszki z kanap. podrzucał je. Mieli dobry ubaw. Pańcia też mówiła ,że jak wracają do domu ze spaceru , to ciągnie od pewnego miejsca jak lokomotywa.Chce już być w swoim domciu. Quote
Anula Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Potwierdzam,że nadeszły pieniążki w kwocie 924,55zł od skarbnika Jogusia - Rubik dla kudłaczka bezimiennego(banerek-Nie mam nawet imienia).Bardzo dziękuję. Dzisiaj miałam maila w formie pretensji,że jest Joguś ogłaszany a ma już dom.Pani nie chce klona Mikusia tylko chciała Jogusia. Quote
Poker Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 To samo mam z Mimi. Ludzie nie rozumieją ,że często nie mamy wpływu na to jak długo ogłoszenia wiszą w necie. Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Nie ma co się przejmować takimi ludźmi, szkoda czasu i zdrowia ;) A gdyby ktoś chciał mieć psi ideał, kudłaty i w dodatku suczkę, to polecam "moją" Szyszkę (w banerku) - grzeczniejszego i bardziej kochanego psa chyba dotąd nie miałam! Quote
Sara2011 Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Pinie szukamy osoby do przeprowadzenia PA w Jelcz Laskowice dla suni z ponizszego wątku. Wizyta musi być przeprowadzona do niedzieli. Bardzo prosimy. http://www.dogomania.com/forum/topic/147628-pilnepotrzebna-osoba-do-wizyty-jelcz-laskowice-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-betonowym-boksie/page-7 Quote
Recommended Posts