Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skubisiu ile Cię już nowego spotkało odkąd wyszedłeś poza bramy schroniska, i jesteś na najlepszej drodze do wymarzonego domu:)

To fakt  :) .

Już zamówiłam Skubisiowi jedzonko - karmę suchą i mokra, zabaweczki i ... smakołyki. A co   :) . Należy się coś dobrego chłopakowi, prawda?

Jak dostawa dotrze do Skubisia to poprosiłam o fotkę zawartości paczki i wstawię na wątek rachunek. Konto Skubisia zmniejszy się trochę ale jedzonka będzie na dłuższy czas.

A Skubiś zdał egzamin z pozostawania w domku. Jak został sam to nie szczekał i nie piszczał tylko czekał aż opiekunka wróci z pracy. I tak prawdę mówiąc tego wycia i szczekania najbardziej się obawialiśmy. A tu Skubiś stanął na wysokości zadania. Brawo Skubiś!

• Upvote 2
Posted

A wiec Skubiniu juz w dt 

jak dobrze  :) .

jak cudnie poznawal rozgladal hoho  :) .

kochany najlepsiutkiego wszystkiego 

odmlodnial cudnie chpopaczunio 

sciskam pozdrawiammilosc1.gif

Posted

Kochani - mamy pozdrowienia od Skubiego  :) . Pozdrowienia i podziękowania :D . A za co? Za to że ma zapas jedzonka i teraz już mu go na pewno nie zabraknie i nie będzie objadał Fundacji 4 łapy :lol: .

Wiadomośc od Skubisia: 

"Dostałem paczkę :) . Dużą paczkę :) .

f1c825b75542fc9fgen.jpg?t=1440364563

Ciekawe co jest w środku?

Piłeczki są, to najważniejsze ...

398449bfd53a2f54gen.jpg

Inne rzeczy też są...

385f0756f6fe9e8agen.jpg

Jedzonko suche, jedzonko mokre... Zabawki... Smaczki ...

Ale ja się najbardziej cieszę z ...

6be06793a4054b8cgen.jpg

Biorę piłeczki i zmykam :D Od razu wszystkie trzy  :) .

5f602bc7f4e0c1e7gen.jpg

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!! Dzięki Wam jestem zabezpieczony i jedzonko i smaczki i, co najważniejsze, w piłeczki  :wub:  

Wasz Skubiś  :wub: "

Dziękujemy za serce dla Skubiego!

• Upvote 1
Posted

Kochani potrzebny tymczas dla Skubiego! Na czas wyjazdu jego opiekunów z DT, w któym jest obecnie. W terminie od 5 do 12 września. Moze ktoś ma jakiś pomysł? Dziewczyny z Tychów prbują coś wymyśleć ale na razie nie jest łatwo. Oczywiście Skubi może na tych kilka dni wrócić do Fundacji ale chyba lepiej byłoby żeby dalej przebywał w domowych warunkach. Prosimy o pomoc!

Posted

Jutro zrbię rozliczenie u Skubisia. Do wpływów dodamy 74 zł. z bazarku Ewuni Gonzales :wub:  . Dziękujemy Ewuniu! 

Ja przyznaję się bez bicia,że w sierpniu nie wpłaciłam deklaracji,bo wydatki mnie przygniotły. Wszytskie normalne rachunki+wyprawka dla pierwszoklasistki= masakra

We wrześniu wpłacam za 2 miesiące.

Posted

Wiecie, że nasz Skubiś był w sobotę na dogtrekkingu? :) 
Nasz staruszek przeszedł (razem z fundacyjną trójłapką Luną) dystans 14 km :)

71cd651e4c6f5f20m.jpg

f17a500ce9938869m.jpg

W lesie posprzątał butelki, zastanawiał się czemu ludzie tak śmiecą :(

217dad76781d1bfam.jpg

Skubiś poznawał nowych przyjaciół :) 

db87a7a57dd2c427m.jpg

Dzielny chłopak! :)