Agata69 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Śliczna ta nasza Sonia, ktoś napewno się zakocha... Quote
Agata69 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dzwoniła do mnie dzisiaj pani z naszego województwa, całkiem niedaleko, wypatrzyła Sonię na Allegro. Właśnie wysyłam wątek małej tej pani. Mam nadzieję, że się spotkamy. Luiza, jeśli to możliwe sprawdź nastawienie małej do kotów, bo pani ma kotka. Trzymajcie się dziewczynki. Quote
Szyszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kurcze, ale się ostatnio dzieje. Soniu oby to był domek. Quote
Agata69 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Pani odpisała, że Sonia wydaje się jej dość zaborcza a ona ma już pieska i kota. Decyzja jeszcze nie została podjęta, przynajmniej tak napisała ta pani. Pocieszające jest to, że ta czy inna bida znajdzie być może u tych państwa dom. Quote
Agata69 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Pani zrezygnowała, jedzie po inną bidę . Szkoda, ale z drugiej strony adopcja musi uszczęśliwiać obie strony, inaczej nie można zaliczyć jej do udanych. Quote
Szyszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Zaborcza? A co to znaczy w wykonaniu psa? Quote
Puchatek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pewnie chodziło jej o to, że będzie chciała zmonopolizować kontakty z Panią a w domu są jeszcze inne zwierzęta i może dojść do awantur. Quote
Szyszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Puchatek napisał(a):Pewnie chodziło jej o to, że będzie chciała zmonopolizować kontakty z Panią a w domu są jeszcze inne zwierzęta i może dojść do awantur. O, dzięki Puchatku, teraz już rozumiem. Quote
Cerber Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Wiecie mi to się wydaje, ze Sonik powinna trafić do domku gdzie mogą być inne zwierzęta, znaczy chodzi mi o psy... Sonik tak się przyzwyczaiła do Cerbera i go polupbiła, ze dzis jak się obudziłam i weszłam cichaczem do duzego pokoju to zauważyłam, ze skakała na cera i zachęcała go do zabawy... byłam w sumie w szoku, bo przecież ona boi się psów... co prawda z cerberowatym spędziła już tydzień, no ale dziś zobaczymy jak będzie zachowywała się na agility... mamy zawody i będzie sporo psiaków... trzba małą nadal socjalizowac, bo do obcych psów jest nieufna... jednak jak zobaczy jak cer z innymi się dogaduje to może sama też zacznie... Z dziećmi też może przebywać, tylko musi się przyzwyczaić po prostu nie :) Quote
Agata69 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Cerber napisał(a):Wiecie mi to się wydaje, ze Sonik powinna trafić do domku gdzie mogą być inne zwierzęta, znaczy chodzi mi o psy... Sonik tak się przyzwyczaiła do Cerbera i go polupbiła, ze dzis jak się obudziłam i weszłam cichaczem do duzego pokoju to zauważyłam, ze skakała na cera i zachęcała go do zabawy... byłam w sumie w szoku, bo przecież ona boi się psów... co prawda z cerberowatym spędziła już tydzień, no ale dziś zobaczymy jak będzie zachowywała się na agility... mamy zawody i będzie sporo psiaków... trzba małą nadal socjalizowac, bo do obcych psów jest nieufna... jednak jak zobaczy jak cer z innymi się dogaduje to może sama też zacznie... Z dziećmi też może przebywać, tylko musi się przyzwyczaić po prostu nie :) Pewnie, że wszystko to kwestia czasu. Wiadomo że dwa psy chowają się lepiej. No ale nic nie można komuś narzucić. Myślę że wkrótce znajdzie się ktoś dla Soni, nie ma obawy. Quote
Agata69 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Sonieczka w tym tygodniu będziemy ogłaszać w gazecie. Quote
Agata69 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 cO JEST Z TYMI MAŁYMI PIESKAMI? mYŚLAŁAM ŻE IDĄ OD RĘKI A TU NIC. DZISIAJ DZIEWCZYNKI WIESZAJĄ OGŁOSZENIA NA MIEŚCIE. tRZYMAJCIE KCIUKI! Quote
michaśka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 już rozwieszone. masz więcej? bo jutro albo pojutzre mogę się jeszcze przejść. Quote
Szyszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 SOńka ale Ty masz kochane duszyczki koło siebie. Hopaj na górę, może i tu się znajdzie jaka szainteresowana tobą duszyczka. Quote
Agata69 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Trzebaby skserować. Na razie cisza... Quote
Agata69 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dziewczynki a co u was tak cicho? Ja jestem teraz zajęta kotem ale myślę o was też. Jutro zadzwonię.Trzymajcie się. Quote
Recommended Posts