Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszna tu cisza. Niestety ogłoszenia też nie dały żadnego odzewu. Na szczęście Cerber to dzielna dziewuszka i się nie poddaje. U Soni wszystko ok. Odwiedził ją pan, który się nią opiekował pod tymi garażami, nawet się popłakał podobno, ale wziąć jej nie chce. Ech, ja nie wiem co za ludzie..
Sonia to bardzo przeżyła, widać , że była z tym człowiekiem związana. Pan wspomógł trochę sonię finansowo. Jesteśmy wdzięczne bo przed nami przecież zabieg.

Sonia prosi o pamięć.

Posted

ojej.....:placz:
zauwazylam,ze jak piesek jest na tymczasie i ma dobrze to panuje jakis zastoj i spokoj......(mysle tez o "moim" cyganku).....a przeciez im szybciej znajdzie domek staly tym lepiej....

Posted

Ogłoszenia wywieszaliśmy 2 razy w różnych częściach miasta. Sunia ma allegro i mnóstwo innych ogłoszeń. Jeden raz odezwała sie pani z allegro, ale wybrała w końcu sunię z Ciechanowa. Od tej pory cisza. Zaczynam się martwić. Sonia się przyzwyczaja, czas już na stały domek. Domku znajdź sie w końcu!

Posted

Rozmawiałam dzisiaj na temat Soni z wetką. Ona uważa , że trzeba zoperować te guzki przy sutkach jak najszybciej. Ja tez byłabym za tym, żeby do adopcji szła już po zabiegu. Prawdopodobnie zdecydujemy się w tym tygodniu , muszę jeszcze ustalić dzień z kimś kto zaopiekuje się Marysią, moją córką.
Wetka powiedziała mi , że wysunięta szczęka Soni to wynik jakiegoś urazu. Biedna , pewnie wpadła pod samochód jak przebiegała ta ruchliwa ulicę,przy której koczowała.
Teraz przydałby się jakiś odpowiedzialny domek na zawsze.

Posted

Mam nadzieję, że te guzki to nic groźnego.

Moja Alma miała wycinany guz przy sutku 2 lata temu, wyniki były dobre i czuje się bardzo dobrze.
Jako ciekawostke napiszę, że operacja kosztowała 150 zł, a u innego weterynarza cena miała wynieść od 2 tysięcy ewentualnie w górę, jeśli w czasie operacji okazałoby się, że sytuacja jest bardziej skomplikowana...