Cerber Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 witajcie kochani... ja przepraszam najmocniej, ze się nie odzywam ani nic, ale kurcze od kąd chodzę do tej pracy to na nic czasu nie mam :( Sonik jest kochana i nawet zaczęła jeść :multi: :multi: nie daję jej zbyt dużych porcji, ale takie coby mogła zjeść i do następnego posiłku mogła zgłodnieć :) poza tym jest wszystko w najlepszym porządeczku, naprawdę :) na cerberka też już w ogóle nie warczy :multi: także jest luzik :) Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Maleńka szyka kochającego domku - pomozmy jej z całego serca!!!! Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sonia - ładna, malutka lisiczka szuka wspaniałego domu. Quote
Agata69 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Szyszka i Asia bardzo dziękujęw imieniu Soni. Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Prosisz masz! syn wykonał wszystko ja jestem za stara na takie klock:loveu: a moj malutki synuś/22 lata jest łasy na pochwały i całą resztę:lol:/ Oby ktos pokochał małą - to jest najważniejsze :loveu: http://allegro.pl/show_item.php?item=223918718 Quote
Agata69 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Mareczku jesteś wielki. Poproszę cię jeszcze o allegro dla kotka. Tekst i zdjęcia wyślę mailem. Sonia szukaj domu. Quote
Agata69 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Sonia jest cudna. Dzisiaj odwiedziłam małą. Przez cały czas lizała Luizę po szyi, przestała atylko wtedy , gdy zaczęła lizać mnie po rękach. Ten piesek bardzo docenia to co ma. Jest miłością i oddaniem w czystej postaci. Quote
Szyszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mała, słodka Sonia, potrzebuje tylko swojego człowieka Quote
Cerber Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 hehehe Aagata byla u mnie wczoraj przekazac ksiazeczke zdrowia malej i papu i jak weszla to bala sie jej poglaskac...:loveu: :loveu: kiedy mi ja przywiozla to bylo zupelnie na odwrot... to ja balam sie malej, ze moze mnie chciec ugryźć :lol: :lol: Quote
Agata69 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dzisiaaj powiesiłam kilka plakatów Soni w Toruniu. Jeżeli ktoś by się zgłosił i domek byłby ok, bez problemu mogę małą zawieźć. Myślę , że można by porozwieszać też w innych sąsiednich miastach. Quote
Agata69 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Sonia dodana w adopcjach na stronie adopcje.org Quote
Ada-jeje Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Moze ktos moglby mi przeslac na PW fotki malej, chcialabym je wydrukowac i komus pokazac. Quote
Szyszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sońka podnoszę, z nadzieją, że te foty rozkochają w tobie jakiegoś ludka:loveu: Quote
Ada-jeje Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Otrzymalam dziekuje, wydrukuje i pokaze zainteresowanym. Quote
bumerang Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Sonia jest taka śliczna i grzeczna - domku wypatrz Sonie :loveu: Quote
Recommended Posts