Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że tak długo się nie odzywam, ale trochę mnie nie było, nowa praca, brak opiekunki do dziecka i 1000 obowiązków. Ale sonię mam na oku.
nie jest dobrze. sonia przez ten miesiąc b.schudła, stoją jej kości. poza tytm to bardzo wrażliwy pies, bardzo przeżywa ten zabieg a to przecież połowa. nie wiem czy ona nie reaguje stresem na to że tak długo siedzi w domu sama. dlatego szybka adopcja jest konieczna.

Posted

tymczasem zainteresowanie nawet jest, ale gdy tylko ludzie dowiedzą się o tych guzach zaraz rezygnują. a ta psinka powinna dochodzić do siebie w troskliwym, kochającym domu, takim na zawsze. dzisiaj muszę koniecznie załatwić pryw. wizytę wetki do soni, bo jakoś się o nią boję. ja niestety garuję w pracy do 20.10. chyba że mi jakaś klasa ucieknie to wyjdę wcześniej.
dzwoniła pani z torunia bardzo zainteresowana losem soni, ale ona też czeka wyników badań, bo miała suczkę vchorą na to samo i niechce przeżywać ponownie tego stresu.
nie wiem już co robić....

Posted

byłam dzisiaj u małej, porozmawiałam też z Cerber. Myślę że trzeba szukać małej domu, który przyjmie pieska chorego lub w okresie rekowalescencji, inaczej nigdy nie doczekamy szczęśliwego zakończenia. dzisiaj pani z Torunia zainteresowana adopcją powiedziała , że mają już szczeniaka.
Tymczasem Cerber mimo dobrych chęci nie może poświęcić czasu małej, a ona bardzo tego potrzebuje.

Dlatego szukamy odpowiedniego tymczasu z dużą ilością czasu i uwagi, albo (najlepiej) domu stałego.

mała jest kochana, straszna przylepa, złapie za serce każdego, tylko trzeba dać jej szansę. Jej stan jest dobry, jest co prawda chuda, ale tryska energią. Niepokoi mnie tylko jej dyszenie, ona cały czas dyszy!
W piatek jedziemy na zdjęcie szwów i będziemy myśleć nad dalszą diagnostyką.

Posted

Agata bardzo proszę zadzwoń do mnie natychmiast jak tylko zobaczysz moje wiadomości na forum... muszę z Tobą porozmawiać, a to nie rozmowa na posty na dogo... bardzo proszę zadzwoń...

Posted

słuchajcie jest taka sprawa... w tej chwili nie mam najlpszej sytuacji i czuję się z tym podle... chodzi o to, ze po pierwsze sasiedzi mi sie buntują i to poważnie... obawiam się, ze zechcą mi odebrać nawet i cerbera tym bardziej, ze w tym roku nie zapłaciłam za niego podatku... dzis mnie 2 sąsiadów tak zdołowało, ze aż się poryczałam... miałam kupić sobie owczarka belgijskiego i niestety tego nie zrobię ponieważ sąsiedzi mnie zlinczują... od kąd mieszkam sama sąsiedzi się na mnie uwzieli i nie dają mi spokoju... ciężko jest mi samej być, a przecież nie mogę siedzieć całą dobę w domu bo za coś muszę żyć... :(:(:( kurcze ja was cholernie przepraszam, ze was zawodzę w tym momencie, ale błagam pomóżcie mi znaleźć jakiś domek dla soni, albo stały (najlepiej stały) albo drugi, tymczasowy, bo nie dam rady :( niestety Sonia jest moim ostatnim psem na DT :( bardzo mi z tego powodu przykro jest :(

Posted

Słuchajcie pilnie szukam dobrego domu tymczasowego dla Soni!
U Cerber może zostać jeszcze parę dni!
zmieniam tytuł.
Bardzo proszę pomóżcie. To maleńka psinka, 5,5 kg. Spokojna w domu, nie brudzi.