Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata69 napisał(a):
Prawdopodobnie zdecydujemy się w tym tygodniu , muszę jeszcze ustalić dzień z kimś kto zaopiekuje się Marysią, moją córką.
no kto tu może zająć się Marysią.... Powiedz tylko kiedy :P

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Mam nadzieję, że te guzki to nic groźnego.

Moja Alma miała wycinany guz przy sutku 2 lata temu, wyniki były dobre i czuje się bardzo dobrze.
Jako ciekawostke napiszę, że operacja kosztowała 150 zł, a u innego weterynarza cena miała wynieść od 2 tysięcy ewentualnie w górę, jeśli w czasie operacji okazałoby się, że sytuacja jest bardziej skomplikowana...

badaliście te guzki histopatologicznie?

Posted

bumerang napisał(a):
Jestem - proszę powiedzcie jak i w czym pomoc???

Asiu, jesteś niezastąpiona.

Dzisiaj sunia spodobała się pani z Warszawy. Nie wiemy jednak co będzie bo czeka ją jeszcze zabieg

Posted

Sonia bardzo spodobała się pani z Warszawy, która chce ja zobaczyć. Niestety pani nie może przyjechac. I tu mamy następny problem transportowy (patrz Marmurek).
Są jeszcze te guzki, które mogą się okazać nowotworem złośliwym....

Posted

Dzisiaj byłam u Soni w odwiedzinach. Ta sunia jest naprawdę fajna. ma takie mięciutkie , puszyste futerko i jaki śliczny pysczek. Zwłaszcza oczy są ujmujące, czarne ,wypukłe. I cały czas liże człowieka po rękach, dekolcie, gdzie się da. Prosi o głaskanie i miłość. Naprawdę ktoś będzie miał fajniutkiego pieska. Tylko te guzki... Są trzy, operację trzeba zrobiCć na dwie raty a potem trzeba zbadać to świństwo pod mikroskopem. Dowiedziałam się dzisiaj, że te guzy są w 60% złośliwe. A więc mamy szansę, że będzie dobrze. Wyciąć to trzeba tak czy tak. Czekam na ustalenie terminu przez wetkę.