Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Rafik

Trzymaj się piesku

tymczasem zapraszam na malenki bazarek gdzie czupurek jest jednym z  beneficjentow:

http://www.dogomania.com/forum/topic/333602-r%C3%B3%C5%BCnosci-dla-frodzia-i-czupurka-od-21102015-do-31102015-godz-2200/?p=16595624

Z deklaracjami zgadzam sie z bakusiowa moze byc ciezko

chociaz zawsze mozna sprobowac podzialac

od sibie moge dodac ze jakby co z checia przygotuje bazarek dla  Rafika pewnie i jakas mala stalo deklaracje tez by udalo sie wyskrobac

dzięki za bazarek :)

zapisuje deklaracje dla Ralfa,  bardzo, bardzo dziękuję

Czarny (w mojej stopce) odszedł za TM, miał u mnie 20zł, mogą być teraz dla Ralfika.

dziękuje jaguska

Jak będzie trzeba to coś wyskrobę. Tylko nie tyle co dla Czupurka. Mam mnóstwo deklaracji stałych i niestałych, które staram się traktować jak stałe.

bakusiowa, podziękowania

dziewczyny , kocham Was

Posted

Maksiulek zmarł więc część jego deklaracji 30 zł przeznaczyłabym na Ralfika , mogę również  poprowadzić w razie czego jego wątek i finanse 

miałam okazję poznać Ralfika , to przecudny psiak i wyć się chcę , że jest za kratami , niestety nie tylko on 

Czupurek jest jego najlepszym przyjacielem i jak napisała Beatka super by było gdyby jak Czupurek miał szansę na wyjście ze schroniska 

Posted

Na mojego paypala wpłynęło od Cioci, która chce pozostać anonimowa  50 zł. - deklaracja za 5 m-cy po 10 zł./m-c.

Kasa przekazana do Beat2010.

Bardzo dziękuję anonimowej Cioci I Tobie :)

Posted

Ciocie....pozwolicie, ze nie bede od poczatku czytala watku...przynajmniej teraz?

ile potrzeba na hotelik Rafika?

alfik jeszcze nie ma watku, tylko tu wrzuciłam informację o nim, bo to kumpel Czupurka.Hotelik to tyle co u Czupurka - 300zł plus karma plus leczenie. Karma ok. 120zł/miesiąc

Maksiulek zmarł więc część jego deklaracji 30 zł przeznaczyłabym na Ralfika , mogę również  poprowadzić w razie czego jego wątek i finanse 

miałam okazję poznać Ralfika , to przecudny psiak i wyć się chcę , że jest za kratami , niestety nie tylko on 

Czupurek jest jego najlepszym przyjacielem i jak napisała Beatka super by było gdyby jak Czupurek miał szansę na wyjście ze schroniska 

Dorcia :)

To cały Ralfik, jeszcze sprzed choroby

https://www.youtube.com/watch?v=oR_bnJFNyww&feature=youtu.be

Posted

jaki piękny pies ! i te uszyska sterczące ...

mogę przeslac fanty dla Beat na bazarek dla Niego..bo niestety nie pracuje i nie bardzo stala mogę dac...

narazie bazarku nie robimy,  Ralf jest w schronisku. Przykro z tą pracą :(

Posted

Na mojego paypala wpłynęło od Cioci, która chce pozostać anonimowa  50 zł. - deklaracja za 5 m-cy po 10 zł./m-c.

Kasa przekazana do Beat2010.

Już jest wplata na koncie, bardzo dziękuję i zapisuję w rozliczeniach

Posted

jest stała od yolanovi :), nieco zawyżona ;) , zobacz Jolu czy nie pomyliłaś się? to nadplatę zaliczymy na kolejny miesiąc

Beatko, z tego co pamiętam poprzednim razem wpłaciłam mniej, więc dla wyrównania teraz trochę więcej :)

• Upvote 1
Posted

Ralf nie ma jeszcze swojego wątku, więc tu wkleję odp kierownika ambularatorium ze chronu ". Nie stwierdza się zmian nowotworowych w miąższu płuc uchwytnych badaniem RTG. Odcinkowa  spondyloza,   Na usg .obraz wszystkich narządów jamy brzusznej bez zmian .Usunięto lewą gałkę oczną z powodu guza wewnątrzgałkowego, guz z okolicy biodrowej i guz z prawego boku klatki piersiowej." . pytałam się o badania histopatologiczne - nic nie napisal czyli nie robili.

Posted

zamówiona i zaplacona :) karma  za pażdziernik ( połowa   dla  Diesla )  za 59,20zł

20 + 2 kg gratis! Bosch My Friend
- 20 + 2 kg gratis!
59,80 zł  2  119,60 zł
suma  119,60 zł
Rabat zagraniczny czytaj dalej  -1,20 zł
Cena razem
Wszystkie ceny zawierają podatek VAT  118,40 zł

Posted

na konto z deklaracji polecialo 75 zł z mojego bazarku :http://www.dogomania.com/forum/topic/333602-zakonczonyrozliczam-bazarek-nas-frodziaka-i-czupurka/page-17

jakby co i pieniazki dotra poprosze o potwierdzenie na watku

bardzo dziękuje w imieniu Czupurka.

Jutro u Czupurka zmiany - w końcu przenosi się do domowego  dt czy jak to nazwać, opłaty zostają bez zmiany.

dzięki za stałe - maca, milagros :)

Posted

na konto z deklaracji polecialo 75 zł z mojego bazarku :http://www.dogomania.com/forum/topic/333602-zakonczonyrozliczam-bazarek-nas-frodziaka-i-czupurka/page-17

jakby co i pieniazki dotra poprosze o potwierdzenie na watku

jest już wplata na koncie Czupurka , bardzo, bardzo dziękuję, potwierdzę na wątku bazarkowym.

Czupurek już w nowym miejscu, został znowu warszawiakiem :). Mieszka na parterze domku jednorodzinnego z paroma schroniskowymi staruszkami - jest tam Ralf czyli Don Diego z innego watku.. Został przyjęty godnie :) choć zachował się nie hallo, bo zajął posłanie owczarkowi Kamykowi. Opłaty jak do tej pory, czyli 300zl/ miesiąc + karma. Narazie zobaczymy czy karma, którą dostaja staruszki będzie jemu służyć, jak nie, wrócimy do Boscha.

Zdjęcia zrobiła dorcia, wiec pewnie wrzuci jak znajdzie chwilkę czasu.

Posted

Kochani, ogromnie się cieszę, że Czupurek jest w nowym miejscu, będzie spał w domku w cieple a przy jego schorzeniu jest to niezmiernie istotne . W poprzednim miejscu było mu dobrze, z wieloma psiakami się przyjaźnił i z pewnością będzie tęsknił ale nie było innego wyjścia. 

Zamieszkał z gromadką porzuconych ,schorowanych, odtrąconych starowinek, na których drodze stanęła osoba o wielkim sercu , do której trafił teraz nasz Czupurinek. 

To taki psi 'dom seniora" , mieszka tam np. taka fajna Rottwailerka , taka przytulaśna , że aż się na kolana gramoliła a wagi jest konkretnej 

och, żeby takich miejsc było więcej,  można tylko pomarzyć

Beatko,podróż Czupurka do nowego domku pozostaje na mój koszt .

film z zeszłego poniedziałku przy okazji wizyty u weta z Dieselkiem 

http://pl.tinypic.com/r/w6w56u/9

zdjęcie w okolicach nowego domku 

9tdfdz.jpg

Czupurinek w ruchu

http://pl.tinypic.com/r/vp8g14/9

niestety zdjęcia mi kiepsko wyszły