jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 momentami jezioro jest tak gesto porosniete szuwarami, ze wyglada to jak łąka :)czesto tez nad lasami po drugiej stronie jesiora unoszą sie mgły... Quote
jolkablaszczyk Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 No i na koniec garść Hirka. zaliczył oczywiscie pływanie w jeziorze i bardzo nasłuchiwał jak pies sąsiada szczeka. oczywiscie na nas... chyba po norwesku szczekał bo Hiro słuchał jakby nie mogąc zrozumiec :D Quote
*Magda* Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Wow, ale duży dom Jak macie tyle pokoi, to nic tylko dzieci robić A widoki masz piękne Quote
łamAga Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Domek piękny <3 ostatnio Sebek mówi do mnie " a ta Twoja znajoma z dogo domek sobie kupiła nie ?" gdzieś na molosach mu się migło :D Widoki piękne ;) Quote
jolkablaszczyk Posted September 25, 2017 Author Posted September 25, 2017 do kupna to jeszcze daleka droga, poki co to wynajełam po prostu. A w ogóle to jak się Bartkowe plany udadzą i mu tam biznes plan wypali to bedę szukała dworku... dworku do kupienia w Polsce. :D ale to narazie takie tam ciche plany :) Quote
jolkablaszczyk Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 ostatnio u nas popadało mocniej i jeziorna woda się ulała kilka metrów w głąb lądu... Hiro był szczerze zdziwiony... Quote
jolkablaszczyk Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Maszka też się troszkę zdziwiła, ale generalnie ma tu w du***ie Quote
jolkablaszczyk Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Hiro eksploruje nowe tereny i wygląda na zadowolonego Quote
dwbem Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Okolica i jej zdjęcia piękne. Piesy też śłiczne a szczególnie uśmiech Maszy, super. Quote
jolkablaszczyk Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 W mojej okolicyjest już mocno jesiennie, tu raczej mamy krótką jesień więc teraz nic innego nie pozostaje jak wypatrywać śniegu i minusowych temperatur... Quote
jolkablaszczyk Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 apropo.... mam taki znak postawiony na wysokości mojego domu, dosłownie zaraz przy drodze dojazdowej do mojego domu.... więc mój dom stoi w tym obszerze (0-1km), i w ubiegły weekend miałam ci ja spotkanie z łosiem! filmiki udało mi sie nagrac trzy.. jak ktoś ma mnie na fb to pewnie widział :) Quote
kropi124 Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Witajcie :) Na wstępie powiem tylko -GRATULUJE TAK PIĘKNEGO DOMU :D Jest cudny i mam nadzieje że wam się tam dobrze mieszka. Widoki, piękne, ja jeszcze nie dorwałam tych jesiennych u siebie. Całusy dla futrzastych :**** Quote
mar....ka Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Piękny dom, piękne widoki i szczęśliwe psy. Mam wrażenie, że Maszka wymłodniała. Quote
jolkablaszczyk Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 dzięki cioteczki. Mieszka nam się dobrze psy zadowolone, ja też. mamy coprawda głupiego sąsiada ktory chce sie nas pozbyć ale poza tym jest git :) Hirek wersja domowa Quote
jolkablaszczyk Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 straszą policją np. albo dzwonili do wlasciciela domu i mu powiedzieli ze jak mnie nie wyrzuci to zadzwonią po policję :D na szczescie nie mają podstaw wiec to tylko takie czcze gadanie nie mniej jednak irytujące.... :D psów nie lubią/się boją.... ale mamy ich w nosie i robimy swoje :) zdjecia spacerowe z dzisiaj Quote
Recommended Posts